Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 05:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 něco se vstřikama v octavii 1.8T 
Autor Zpráva

Příspěvek něco se vstřikama v octavii 1.8T
jsem v koncích ...mám octavii I 1.8T r.v.99....pred týdnem jsem si v pohode natartoval a sel oskrabat zamrzly okna...mezitim mi to chciplo a od ty doby ani skytnuti. VAG mi ukazuje vse OK,ale vstriky mi nevstrikujou,uz sem si je i vyndal a vypral v Shell Vpower Racing, do nadrze jsem nalil nejaky specialni aditivum na cisteni vstriku ...namontoval zpet a zas nic.ale kdyz mi do kazde diry po vyndanych vstrikach ukapl benzin tak uz skytla pri startu,ale dal zas nic ...tudiz je jisty ze tam nejde benzin,jinak to vypada ok...ale fakt nevim co s tim stoji mi to tady doma a v tyhle snehovy kalamite to ani nevytahnu z garaze ,takze bych to rad udelal doma ...cetl jsem ze to je nejak elektronicky rizeny vstrikovani,ale tam by poruchu snad hlasil ten VAG,ne ?poradte prosim :cry:

3.2.10, 15:42
Pspvek Reklama

Příspěvek 
koukals na pojistky třeba těm vstřikům chybí napájení :?:

3.2.10, 16:03
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
a de vůbec k těm vstřikům benzín ?
závada se objevila náhle nebo jí něco předcházelo ?

3.2.10, 16:05
Profil ICQ

Příspěvek 
na pojistky jsem nekoukal :-)kez by to byla jen pojistka......jinak az ke vstrikum tece benzin normalne a zavada se objevila uplne z niceho nic do ty doby jezdila octava 100% dobre.zitra az prijedu domu tak hned rano zkouknu ty pojistky (nevite jeste nekdo z pameti jaka to je pojistka,abych sel rovnou na ni?)zatim diky

3.2.10, 18:33

Příspěvek 
benzín teče normálně znamená co? Jako že tam je nebo že to je opravdu natlakované? čerpadlo slyšíš vrčet?

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

3.2.10, 19:02

Příspěvek 
Pichni na konektor ke vstřiku žárovku a zatoč, musí blikat. Zkus všechny. Tak vyloučíš napájení. Pak je potřeba změřit tlak benzínu do lišty, bez toho se taky nehneš. Když toto bude vpořádku, pak je třeba zkontrolovat časování, jestli třeba nepřeskočil řemeň.

3.2.10, 19:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
ok,zatim diky moc za rady ...dneska jsem mimo domov,ale zitra se na to vrhnu urcite zkontroluju to napajeni a tlak nevim jak bych kontroloval . jak jsem rikal ze tece tak to jsem poznal podle toho ze kdyz otocim klickem tak to "vyplivne" cca dcl benzinu,jinak cerpadlo jsem mel venku a to funguje ...a normalne vrci ....

3.2.10, 19:27

Příspěvek 
tož pokud to bylo těsně po nastartování studeného motoru v tychtok mrazoch, tak je řemen docela dost možný... neboj, strašim :lol:

3.2.10, 19:32

Příspěvek 
a prosim jen tak predbezne .......kdyby nahodou se potvrdil nedejboze ten remen tak to znamena co a jak se to opravuje?to uz asi bude chtit do servisu a jak je to nakladny ?

3.2.10, 21:57

Příspěvek 
To záleží kdyby přeskočil, jak přeskočil. Může přeskočit tak, že se jenom nastaví zpět, nebo tak, že zničí půl motoru. Ideální je nastavit ho zpět a zkusit protočit nejdřív rukou. Jestli nikde nedrhne, pak zkusit nastartovat, když to nechytne, pak začít hledat škody.
Ale nejdřív se vrhni na tu elektriku a tlak čerpadla.

4.2.10, 07:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
tak jsem skoncil hned u toho napajeni vstriku.......pojistka je v pohode,ale kdyz sem na ty konetory pripojil zarovku tak ani jednou neblikla :-(

4.2.10, 08:52

Příspěvek 
pojiska je v pohodě?koukals nebo měřil? na pojistce musí být po klíčku plus 12V-sou tam? pokud ano změř to v konektoru vstřiku na jednom pinu musíš naměřit plus 12V pokud to naměříš múže bejt v háji např počítač nebo náký čidlo který to řídí.taky můžeš skusit jednoduchý test pokud na té pojistce nenajdeš napětí vem kousek drátu a na tu pojistku přived napětí třeba z jiné pojistky- hlavně ne slabší než je ta stávající- a skus to natočit pokud chytí máš 2 možnosti bud budeš hledat proč tam to napětí neni nebo ho na tu pojistku přivedeš od jinud. :wink:

4.2.10, 15:58
Mistr mechanik

Příspěvek 
mám ten pocit že bych asi podle těch rad nic nespravil

třeba napětí na vstřiku je jen dvě vteřiny po zapnutí klíčku taktéž na pojistce

začal bych takto:

vytáhni konektor ze vstřiku připoj na pin žárovku a ukostři zapni klíček a nahlaš co se děje vypni klíček
pak dej drát do druhého pinu a nahlaš co se děje po zapnutí klíčku

pak odpoj žárovku od kostry a připoj ba 12 v a startuj, vypni klíček

pak přehod do druhého pinu na konektoru a staruj,

nahlaš co říká dvouwatová žároveka miloš

4.2.10, 17:05

Příspěvek 
klucí, a nemůže mu kecat snímač otáček ?

5.2.10, 10:27

Příspěvek 
milošu jak to myslíš s těma 12V ? jako přímo na vstřikovač ??

pak odpoj žárovku od kostry a připoj ba 12 v a startuj, vypni klíček

pak přehod do druhého pinu na konektoru a staruj,

nahlaš co říká dvouwatová žároveka miloš[/quote]

5.2.10, 10:29
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další