| Autor |
Zpráva |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ferrari píše: PS - ale myslím, že už tam tá 40tka nie je...
ta je tam porad kvuli nemocnici
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
| 31.1.10, 18:19 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
příště si to nech napsat na šek se mi zdá že naše benga neumí vymáhat pokuty[/quote]Však a čože myslíš, že nosím pri sebe 2500 CZK? Jasné, že sme spísali protokol, ja som dostal šek a dúfal, že to je koniec...ale keď mi domov prišla 2. upomienka a začali sa vyhrážať exekúciou, tak už som to radšej zaplatil...vtedy aj s poštovným skoro 3500 Skk...
PS - ale myslím, že už tam tá 40tka nie je...[/quote]
prosímtě a kdo ti ty upomínky posílal to musel být trouba,
přece máš slovenské občanství a exekuce nelze vykonat v jiném státě i policista má práva jen po hranice, taktéž soudce i exekutor příště si z toho stříhej čtverešky do záchodu
v česku bys musel mít majetek, nebo peníze v bance, práci a podobně  miloš
|
| 31.1.10, 18:27 |
|
 |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
No, neviem-neviem, vraj ono tento druh vymáhania má už ČR a SR vymakaný..kedysi to tak nebolo, viem...už je jedno, som si priplatil a teda firma mi to nepreplatila...
Isto tam je tá 40tka? Som tade šiel v júli zo zrazu (to ešte boli Bučovice zavreté) a som ju nevidel..ale možno som si ju iba nevšimol...viem, že je to tam kvôli nemocnici, ma už poinformoval Orgán  ale vtedy dávnejšie som si ju všimol  lenže ja nechodím cez obec rýchlo a neporušujem predpisy, ale ten blb predo mnou šiel 30 km/h...tak som sa neovládol...toto isté sa mi stalo aj u nás - dedina, rovná cesta už dez domov a Chuj sa mi tam motal 50tkou (vtedy bola ešte 60tka)...tak som ho predbehol, zaradil sa a pokračoval cca 65 km/h...ale zasa, ako som predbiehal, tak ma zmerali...tentokrát 71 km/h (keby ma nameral o 30m ďalej, tak som mal asik 85 km/h)..a tisícka zahučala...holt, smúla...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 31.1.10, 18:44 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
čr a sr nic vymykané nemá,
vymáhat penáze může jenom soud!!!!
a který stát to má vymakané tak to fachčí takto, nezaplatíš flastr, dojde ti předvolání k soudu, tam se nedostavíš tak ti dají zákaz vstupu nebo zaplatit, nezaplatíš máš zákaz tak to fachčí
u tebe by to bylo tak že by to dali na ecekuci, soud by ustanovil exekutora, exekutor by zjistil že exekuci nelze vykonat protože na území čr nic nemáš miloš
|
| 31.1.10, 19:09 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
slovacek.milos píše: čr a sr nic vymykané nemá,
vymáhat penáze může jenom soud!!!! a který stát to má vymakané tak to fachčí takto, nezaplatíš flastr, dojde ti předvolání k soudu, tam se nedostavíš tak ti dají zákaz vstupu nebo zaplatit, nezaplatíš máš zákaz tak to fachčí
u tebe by to bylo tak že by to dali na ecekuci, soud by ustanovil exekutora, exekutor by zjistil že exekuci nelze vykonat protože na území čr nic nemáš miloš
v tomto ti musím oponovať, národné predpisy sú síce nadradené medzinárodnej legislatíve, ale vstupom do únie sa toho veľa zmenilo.
exekútor má dosť veľké právomoci, pramo spolupracuje zo súdmi, súd vydá exekučné rozhodnutie na podnet exekútora, jediný problém je ak ti nemajú na čo siahnuť, ak nič nevlastníš a nepracuješ, alebo pracuješ za minimálnu mzdu.
skôr či neskôr sa veriteľ k peniazom dostane, horšie je že vo väčšine prípadov aj s exekučnými poplatkami a úrokmi s omeškania.
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 2.2.10, 22:58 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
veru, nevymahatelna polozka, zlaty argument studenta
to sesternicin manzel este ked studoval, pravo (  ): bol na predvadzacom dni v mercedese.
ked sadal do Gcka, rovno povedal, ze ked to rozflaka, nemaju sancu od neho dostat ani cent, lebo je student co nema na svoje meno ziaden ucet
alebo ked dostal pokutu za rychlost, napisal na policiu ze nema ziaden prijem, je student, autom chodi len obcas, a peniaze mu ledva vystacia na internat
za tyzden bolo odstupene od pokuty 
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 3.2.10, 00:22 |
|
 |
|
Nakadah
|
Loni na podzim sem se vracel z SK domu pres Makov, na tom starem hranicnim prechode stali schovany motoBenga a merili laserem. 56km/h me stalo 50EUR. Jak na svini sem nemel ani cent.
Sebrali mi ridicak, doklady od auta vratil a prej pane sezente si penize jak chcete, ale bez ridicaku si do bankomatu nezajedete - to by byla dalsi pokuticka pane rizeni bez dokladu.
Inu proste svine. Nakonec sem prachy sehnal, a to uz mi ty svine chtely odjet i s papirama - jo pane to by ste si pro ne musel dojit do Cadce na sluzebnu.
Vazne super zazitek, ale co s nima s bengama mizernyma? Doufam ze na slovensko hooooodne dlouho nepojedu. Nak
|
| 3.2.10, 12:23 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
rakusaci robia uplne to iste... tak klud
to ako keby som ja povedal ze do ciech uz nepojdem lebo som tam dostal pokutu...
fakt mam z vas pocit ze si o nas myslite bohvieco niektori...
peace
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 3.2.10, 14:52 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
michalkatka píše: slovacek.milos píše: čr a sr nic vymykané nemá,
vymáhat penáze může jenom soud!!!! a který stát to má vymakané tak to fachčí takto, nezaplatíš flastr, dojde ti předvolání k soudu, tam se nedostavíš tak ti dají zákaz vstupu nebo zaplatit, nezaplatíš máš zákaz tak to fachčí
u tebe by to bylo tak že by to dali na ecekuci, soud by ustanovil exekutora, exekutor by zjistil že exekuci nelze vykonat protože na území čr nic nemáš miloš v tomto ti musím oponovať, národné predpisy sú síce nadradené medzinárodnej legislatíve, ale vstupom do únie sa toho veľa zmenilo. exekútor má dosť veľké právomoci, pramo spolupracuje zo súdmi, súd vydá exekučné rozhodnutie na podnet exekútora, jediný problém je ak ti nemajú na čo siahnuť, ak nič nevlastníš a nepracuješ, alebo pracuješ za minimálnu mzdu. skôr či neskôr sa veriteľ k peniazom dostane, horšie je že vo väčšine prípadov aj s exekučnými poplatkami a úrokmi s omeškania.
michale a slyšel jsi o někom že by z jiného státu měl exekuci, já teda ne, a když ty pravomoce jsou tak jen v tom státu kde se nachází
pokud chce oponpvat najdi nějaký zákon nebo případ miloš
|
| 3.2.10, 19:45 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
deekay píše: rakusaci robia uplne to iste... tak klud to ako keby som ja povedal ze do ciech uz nepojdem lebo som tam dostal pokutu... fakt mam z vas pocit ze si o nas myslite bohvieco niektori... peace
ale dyt to není o vás o nás, co to meleš kdo si o vás co myslí, to je trochu hloupé, to je debata o bengách
přešti si zákon o slovenské polici nikde nenajdeš že polda má prívo vymáhat pokuty jenže to přesně dělá sebere papíry dokud nezaplatíš, já jsem na to připraven seberou mi papíry jede stará a zdar,
já osobně hledám vodu na svůj mlýn že ze mně nic nevypáčí miloš
|
| 3.2.10, 20:01 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
slovacek.milos píše: michale a slyšel jsi o někom že by z jiného státu měl exekuci, já teda ne, a když ty pravomoce jsou tak jen v tom státu kde se nachází
pokud chce oponpvat najdi nějaký zákon nebo případ miloš
európska legislatíva to už umožňuje, hľadať sa mi to nechce...
ale predpokladám že úmyselne vyčkávajú, s úrokmi s omeškania to narastie na peknú sumu...
a to že je niekto chudý študent a má "nevymožiteľné" dlhy znamená že sa vždy musí zamestnať za min. mzdu a nikdy nič nesmie vlastniť, ja by som tak žiť nevedel...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 4.2.10, 10:44 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
zjistím jeden můj známý je nějaký exekutorský vymahatel dík miloš
|
| 4.2.10, 13:45 |
|
 |
|
Nakadah
|
deekay> copak copak? nejaky vztahovacny hned ne?
Sral me jejich hnusny pristup. Neni problem rict "pokud nemate penize pane, tak s kolegou tady skocte k bankomatu" (autem to bylo 5minut) ale ne, proste nemas penize
tak nemas papiry a na pokutu si je sezen jak chces, jdi si treba pesky.
A kdyz mi dokonce slovak tvrdi, ze se mu u nas zije lepe a ze se na slovensko nevrati, protoze s tim co se deje kolem pokut se asi nekdo pokakal v kine, tak je tady neco spatne ne?
Nak
|
| 4.2.10, 14:47 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
jedine co som tymto chcel celym povedat je ze posudzovat slovensko podla par blbych policajtov je trochu odveci nie?
ja tu zijem cely zivot a nic take som nezazil...
peace opat 
|
| 4.2.10, 15:39 |
|
 |
|
CrazyMan
|
já bych na slovensko valil hned.... a nejen kvůli ženám
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
| 4.2.10, 17:09 |
|