Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 23:13

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Aetr 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Tak jasné že nemám prax inak by som sa nepýtal vás.Jazdenie mi nerobí problém len tie veci okolo.A nevravím že idem jazdiť kamiony ale začiatok z Daewoo Aviou.Profesák len v Čechách nie?.Ja mám C+E psychotesty,školenie vodiča,zdravotné potvrdenie a ešte mi chýba akurát digitálna tachokarta.Však je toho dosť.A dneska keď chceš nájsť robotu trocha musíš prifarbiť aj Životopis.

18.11.09, 21:21
Příspěvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
salomen píše:
Tak jasné že nemám prax inak by som sa nepýtal vás.Jazdenie mi nerobí problém len tie veci okolo.A nevravím že idem jazdiť kamiony ale začiatok z Daewoo Aviou.Profesák len v Čechách nie?.Ja mám C+E psychotesty,školenie vodiča,zdravotné potvrdenie a ešte mi chýba akurát digitálna tachokarta.Však je toho dosť.A dneska keď chceš nájsť robotu trocha musíš prifarbiť aj Životopis.

psychotesty na profesák musí mít profesionílní řidič v řidičáku máš napsáno na co ti stačí a nemáš tam napsáno že musíš mít psychotesty, pokud si zaměstnaný jako zametač tak si se svou avií jezdi kam chceš i počesku a v turecku kdy chceš a jak chceš pokud ti lepí tak si obstarej papír na co chceš aby jsi měl klid pro své potěšení 8) takový je bordel :D miloš

22.11.09, 22:16
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
tak možná mi vyjde brigáda v řízení http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/nak ... ni/7287468 co k tomu potřebuju ? mam akorát profesák (kartička) nic víc :D

6.2.10, 11:59
Profil ICQ

Příspěvek 
profesak dostanes takovou tu kreditku a plati to 5 let. S tim ze za 5 let jak si jdes nechat vymenit profesak za novy, tka te babe na dopravce musis dolozit potvrzeni ze si absolvoval 40hodin skoleni. Takze kazdy rok jedno 8-mi hodinove skoleni.
Me vydali plastovy profesak 19.8.2008 - tzn ze kazdy rok nejpozdeji do 19.8. musis absolvovat jedno 8-mi hodinove skoleni, ktere ti ten "skolitel" potvrdi na A4. Tuhle A4 tam nosis kazdy rok a az tam mas 5 razitek, tak to spolu s tim profesakem das na dopravce babe u okynka a ona ti da profesak novy.
Pokud prosvihnete ten datum, tak jste nahrani, ale na tom skoleni rikali, ze ten prvni rok budou ohledne toho prvniho skoleni benevolentnejsi, pac byly kapku zmatky s tema profesakama a nikdo nevedel co a jak.
Treba chlap co ma pred duchodem, profesak mu plati 5 let a vi ze za 3 roky pujde do duchodu, tak se na cele skoleni muze vy*srat a jezdit muze. Problem by pak byl, kdyby chtel vydat profesak novy.

7.2.10, 20:46

Příspěvek 
Já to jen poopravím, nemusíš chodit každej rok a už vůbec ne nejpozději do nějakýho data ale za 5 let musíš podstoupit 40 hodin školení a jestli je podstoupíš v posledním roce je tvá věc, jinak k tomu AETRu, základní doba řízení na den je 9 hodin jízdy a 12 hodin výkonu, po 4,5 hodinách musíš provézt pauzu o trvání 45 minut, po 9ti hodinách jízdy musíš provést 11 hodin přestávku kterou lze zkrátit 2 týdně na 9 hodin, dále pak dobu jízdy můžeš 2x do týdne prodloužit o 1 hodinu s tím že odjedeš 9 hodin hodíš pauzu 45 minut a pak můžeš mazat ještě hodinu s tím že následně trvalá přestávka bude 11 hodin, po 10ti hodinách jízdy ji nesmíš zkrátit na 9 hodin a prodloužená jízda na 10 hodin nesmí být první a poslední den v týdnu.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

7.2.10, 22:34
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2