Autor |
Zpráva |
škodař
|
ta hlava nevypadá nějak zle ventili dosedají celou plochou ale rozdělaný jsem to ještě neměl asik tam dám noví kroužky a hlavu z jinýho motoru co jel
svíčky byli nedávno měněný za noví a jezdilo to bez problému dneska se sním uvidím tak s něho dostanu co byla ta zlomová situace kdy auto přestalo jet
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
7.2.10, 10:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
a co ta vačka? Točí se? stačí sundat ventilový víko vzít za řemenici a otáčet motorem a dívat se jestli se hejbou nahoře ventily, jinak ještě jednou: Ten motor je venku z auta nebo je v autě? Tlaky jsi měřil? Jaký hodnoty?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
7.2.10, 11:04 |
|
|
Mig315
|
"motor" ma v aute no je to jen blok a dole klika. Jinak vse sundane. Me stale hryze myslenka zda se jim to nezastavilo a pak nekdo zacal kroutit rozdelovacem.
|
7.2.10, 11:14 |
|
|
ferrari
|
Mig315 píše: "motor" ma v aute no je to jen blok a dole klika. Jinak vse sundane. Me stale hryze myslenka zda se jim to nezastavilo a pak nekdo zacal kroutit rozdelovacem. Tak ale to by to kompresiu malo...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
7.2.10, 11:24 |
|
|
Kristensen
|
Jak jen blok a klika??? to už jste rozebrali celej motor?
|
7.2.10, 16:43 |
|
|
darklord
|
Pat a Mat...
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
7.2.10, 16:45 |
|
|
Mig315
|
Jo uz to rozebral. generalka na kolene:-)
|
7.2.10, 17:21 |
|
|
Kristensen
|
|
7.2.10, 17:35 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
v tom pripade to uz asi nema cenu resit ne? ja bych otocil hlavu spalovakama nahoru a nalil je benzinem, typl bych, ze budou protejkat ventily a proto to nemelo kompresi..jinak jak si ji meril?
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
7.2.10, 17:59 |
|
|
Ondras83
|
no tak dát nový kruhy, naflákat spodek, udělat pořádně přesahy, zrepásnout hlavu, složit a jede
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
7.2.10, 17:59 |
|
|
Jiri
|
no ja nevim..ale kdyz neco nejede a pri toceni motorem uz slysim ze nema tlaky tak nic nerozdelavam jen sundam viko ventilu plus vahadla...vysroubuju svicky a valce natlakuju kompresorem a slysim..kde to utika...podle toho pak pokracuju dal..pripadne kontrola jestli se vse toci jak ma...viz co kristensen pise..adt...dale je mozno do valcu striknout trosku oleje a zatocit a tlaky se zvednou...pokud ne tak problem na ventilech a pak uz muzes hlavu dolu....a pokracujes....
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
7.2.10, 18:00 |
|
|
Jiri
|
no kluci uz to napsali ted za me taky co s tim ted asi udelat..kdyz uz to mas rozdelane...
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
7.2.10, 18:01 |
|
|
patrik-hp
|
Pokud nemá motor kompresi tak není třeba nic měřit,snad to vidíš,oko není kosočtverec...
Ty s tim turbodmychadlem z avie budeš mít nejspíš problémy ...Nemusels přeci pitvat kliku a všecko,když ti protejká mezi pístem a vložkou trocha benzínu,zrovna tak když ho naleješ do kanálu,nějaký ventil....Mohls prostě vymontovat vahadla,do válců nalít kapalinu a vyzkoušet,jestli motor tlakuje a startér překonává kompresi,nemusel si se do toho takhle krtkovat... maximálně hlavu a vanu dolů...Ale když chceš poznat co je v motoru,proč né V takový zimě...Stavitel hradů a delaborant motorů
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
7.2.10, 18:07 |
|
|
Ondras83
|
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
7.2.10, 18:09 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to co psal Jirka je přesný případně točit ráčnou a poznáš na kterým válci je problém
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.2.10, 18:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|