Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 26.11.24, 10:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 Forman 1992-vymezení vůle diferenciálu 
Autor Zpráva

Příspěvek Forman 1992-vymezení vůle diferenciálu
V květnu se pokusím přetěsněnit převodovku, už mě nebaví tam stále dolévat olej a utírat ho zpod auta a výměna gufer na boku i u táhla nepomohla. Bohužel jsem nikde nenašel popis, co hrozí a jak korektně převodovku rozebrat a zase složit. Jediné, co jsem zjistil je, že pravděpodobně bude třeba vymezit vůli diferenciálu, ale netuším, jak se to dělá. Může někdo poradit? Díky.

3.3.07, 19:53
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Forman 1992-vymezení vůle diferenciálu
cmd píše:
V květnu se pokusím přetěsněnit převodovku, už mě nebaví tam stále dolévat olej a utírat ho zpod auta a výměna gufer na boku i u táhla nepomohla. Bohužel jsem nikde nenašel popis, co hrozí a jak korektně převodovku rozebrat a zase složit. Jediné, co jsem zjistil je, že pravděpodobně bude třeba vymezit vůli diferenciálu, ale netuším, jak se to dělá. Může někdo poradit? Díky.

sdělej převodovku zhod dekl na pětku a petku, ten celý obal převodovky povol a kousek ho roztáhni, odmasti dej tam těsnivo pro motory, smontuj to dohromady a bude to OK, někdo to dělá přímo s převodovkou na motoru, ale tam není ta kvalita odmastění těch ploch pořád z toho soplí miloš

4.3.07, 13:14
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ]