Autor |
Zpráva |
erik_1
|
Podobne nieco mal kolega na svojej felicii...islo to vytocil max. do 3500ot a viac ani za svet...v servise mu vymenili lambdu a vsetko facha ako jedene kvet
_________________ Skoda Felicia 1.3 Lx 40kW @51kW (by Cimbu Autosport) r.v. 12/96
|
5.2.10, 15:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CrazyMan
|
ale kolegovi to jistě nepískalo.... říkáš altík vyměněnej??? tak bych vyměnil ještě tu vodní pumpu.... nic jiného volně dostupného řemenu by pak nemělo pískat a přídírat se
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
6.2.10, 11:08 |
|
|
Huďo
|
Na volnoběh můžu auto točit do omezovače a ani necekne mrška Very Happy , za jízdy když uberu a znovu přidám plyn, tak to na chvíli přestane,..
Nemáš zaseknuté brzdy ? Má to aj servo ? To pískanie by mohla robiť napínacia kladka
_________________ Felícia kombi 1.6 MPi, GLX,1999
|
8.2.10, 21:24 |
|
|
Ondras83
|
vyhoď řemen a tim vyřadíl altik i vodní pumpu...
co hlásí diagnostika?...filtr na benál tam je ještě původní, co?...když zvedneš auto, kola se točej lehce?...
dej to do servisu, kvalitní servis ti dá i náhradní auto, takže můžeš s děckama jezdit
odkaď jsi?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
8.2.10, 21:49 |
|
|
Radon
|
Ahoj,
všem díky za cenné rady, momentálně jsem pracovně vytížen, takže na auto nemám čas, ale tento čtvrtek se na něj vrhnu,.. zkontroluji vše co jste mi poradili, a když závadu nenajdu, tak to hold dám do servisu
jinak servo to nemá, brzdy zaseknuté nejsou, kola se točí v pohodě.
Filtr benzínu je původní (od výroby), ohledně diagnostiky- hodlám si koupit kabel, takže si to zdiagnostikuji sám, ale auto snad v životě na diagnostice nebylo.
Ve čtvrtek sundám řemen a zkusím zatočit s pumpou, jestli není nějaká přidřená.
Jo a jsem z Olomouce
|
9.2.10, 00:38 |
|
|
Ondras83
|
dobrý, vyměň fitr paliva a uvidíš, že budeš jezdit jak za mlada
|
9.2.10, 13:14 |
|
|
aeronaut7111
|
jaja, filtr paliva by po 160t asi chtěl
|
9.2.10, 13:42 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
má se měnit po 60
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.2.10, 17:43 |
|
|
Ladin
|
Měl jsem stejný problém,zdechlé jak sviňa.Po dlouhém laborování jsem nakonec zjistli,že došlo ke zničení katíku a jeho kousky se napekly a úplně ucpaly středový tlumič.
_________________ Škoda favorit GLXI Solitaire 94, 250 000 Km,BMM 50 Kw LPG Alfa romeo 156 2,4 JTDm (129 Kw) škoda Felicia 1,3 MPi http://moje.auto.cz/Ladi/favalek.html http://moje.auto.cz/Ladi/ala.html
|
9.2.10, 19:24 |
|
|
Ondras83
|
jo, to je taky možnost ...pár sem jich už vymlátil, aby felda jela tak, jak měla ...ale ten filtr bude určitě levnější a potřebnější...vymlátit kat za 2jku a pak zjistit, že to je pořád stejný...
udělej filtr (je to pakárna, je za plechem kolem nádrže a vejfuku)...tim to bude
|
9.2.10, 19:43 |
|
|
aeronaut7111
|
tak na "tím to bude" mám alergii Zastávám názor- tiše se modli a nikdy neříkej nahlas !
|
9.2.10, 21:47 |
|
|
Ondras83
|
aeronaut7111 píše: tak na "tím to bude" mám alergii Zastávám názor- tiše se modli a nikdy neříkej nahlas !
nejsem věřící a sem realista...
|
9.2.10, 21:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|