Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.12.24, 06:55

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 dotaz ohledně Vleku 
Autor Zpráva

Příspěvek dotaz ohledně Vleku
Chtěl by jsem se zeptat na pár věcí ohledně vleku, který mám po rodičích (r.v. vleku 1988)domácí výroba. Rodiče mi tvrdí že k tomu vleku neni žádný Technický průkaz což se mi zdá jako kravina. Mám od vleku jen Osvědčení o technickém průkazu + pojištění. Dále mi rodiče řikali že nikdy nebyli na technické prohlídce kromě tedy když se to vyrobilo tak nějaká kontrola asi byla ale vlek nemá ani na SPZ nálepku o pravidelné technické prohlídkce. A prý je mnohokrát chytli policajti s vlekem a nic neřikali prý vše v pořádku. Tak jsem z toho nějaký zmatený.

13.2.10, 17:33
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Pokud má SPZ a máš OTP tak je evidován a měl by mít známku TK a eventuálně by ti měli na ouřadě vystavit velký TP třeba jako Duplikát za stracený ale asi budeš mít lepší když se tam zajdeš zeptat.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

13.2.10, 17:45

Příspěvek 
Tak technický průkaz přívěsu se našel, ale je to ještě ten starý (československý) takovíto: http://www.volny.cz/skodamb/TP1.JPG tak se chci zeptat jestli se nemusí náhodou vyměnit. A furt mi nejde do hlavy ta TK neni ani zapsána v TP jen ta první a pak žádná jiná tak jak s tim mohli jezdit nějakých 14 let.

13.2.10, 21:13
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
prostě TK bez omezení :wink: na pionýru to mam taky tak - starej tp kde nejni vyznačená platnost :wink:

13.2.10, 21:29
Profil ICQ

Příspěvek 
Sadra17: V tomhle typu TP by měla být TK vyznačená, jsou tam na ni kolonky (mám takovej k Trpaslíkovi).

brejd: Není nic jednoduššího, než zajet s vozíkem na TK a potom eventuelně na přepis, pokud ti jde o přepsání na sebe. Jinak dokud nebude žádná změna (vlastník, barva, bydliště apod.), tak můžeš mít pořád tenhle TP, nikdo výměnu za ten s logem EU nepředepisuje.

13.2.10, 21:40
Profil ICQ

Příspěvek 
Ok dobře, ja sem si všimnul že tam je kolonka na TK ale je tam jen jedna a to je v roce 1996 hned po výrobě. Ale tak neva v pondělí zajedu na STK.

13.2.10, 22:20

Příspěvek 
Tenhle TP se měnit nemusí, já ho mám ještě na felicii

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

13.2.10, 22:44

Příspěvek 
Jakýkoli přívěs, který je provozován na veřejných komunikacích musí mít TP, OTP a TK každé 4 roky.
Snad je nějaká výjimka pro sidecary, jednostopé vozíky typu PAV apod. (a nevím, jak zemědělské stroje).
Velký TP není třeba měnit, pokud nemá zaplněny kolonky pro zapsání změn, či PTK - v tom případě vám na úřadě rovnou vystaví nový, stejně je to se starčí verzí OTP (knížečka) a OME. OTP a OME vydají myslím i na STK (s tím OTP si nejsem jist, ale OME na 100%, když už nemaj kam dát štempl).

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

20.2.10, 11:27
Profil ICQ

Příspěvek 
Sadra17 píše:
prostě TK bez omezení :wink: na pionýru to mam taky tak - starej tp kde nejni vyznačená platnost :wink:

s pionýrem taky musíš na STK

20.2.10, 11:30
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]