| Autor |
Zpráva |
|
varok
|
Pište si každý co chcete, ale já bych byl taky proti. Jednou jsem se díval v jednom obchodě a stojí jako plechové. Ale ty laminátové se prý musí ještě brousit, do plniče, nastříkat lakem, takže vyjdou o mnoho dráž. Pokud už někdo sežené hotové, tak ta dřina odpadá, ale s tou pevností to asi není nejlepší.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 14.2.10, 15:12 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
sharpers
|
no jo ,ale je určitě+ rozdíl když je to od výroby , testuje se všechno s plastovýma dílama, a nebo když začneš na tak starem autě plechy nahrazovat plastem....tuhosti kastle podle mě moc nepomůžeš
a stejně si myslím, že v dnešní době, když ty plechové dveře vyvaříš, stříkneš, popř lištu zavaříš a jen ji tam nalepíš, dveře vystříkáš a tak, tak ti musí přežít auto....ale fakt to musíš dělat poctivě....
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
| 14.2.10, 15:12 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
kwiko píše: to je vec zvyku... Pikacu ma tiez klasika vzpery a dvere len tenky laminat bez okna. 
jo ale tlumiče po smrti 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 14.2.10, 15:52 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Laminát je dobrej tak na loďky,pramice a nástavbu,boudu,která nebude namáhána například opěrem nákladu,jako u dodávek s bokem z plechu.Pokud jsou z něj udělány dveře jsou automaticky namáhány v pantech...A panty nelze udělat z laminátu,vydržely by možná tejden a pak upadly.Proto se musí nalepit na laminát a provázat vláknem...kov nikdy s laminátem moc nespolupracoval a tak za delší dobu se panty oddělí od dveří...Ty vzpěry jsou na ty dveře opravdu silný a hrozí že se budou v namáhaných částech opravdu lámat,proto je lépe je tam buď vůbec nemontovat a nebo použít unavené...Jinak oni frantící a jejich plastový blatníky a jiný hovadiny nejsou z laminátu ale z plastu,což není jedno a to samý....Ty dveře jsou dobrý tak na závodní auto,nebo na to aby zakrývaly,nikoliv aby plnohodnotně nahradily dveře z materiálu,kterej oproti laminátu splňuje standard bezpečnosti a funkčnosti...laminát si dej na závoďák,nebo je zbytečně neotvírej. 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!!  http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
| 14.2.10, 16:22 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
na laminát se dělaji jiný vzpěry 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 14.2.10, 16:24 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
já koupil zdravý ustrojený dveře za 2jku s oknem...  laminát je levnější? 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 14.2.10, 17:20 |
|
 |
|
Milos
Registrován: 28.11.06, 13:39 Příspěvky: 157 Bydliště: Zhoř 21 okr.Chrudim
|
slovacek.milos píše: popíšu jednu účinnou prasárnu
pokud je koroze dveří nad plastem vemu akuvrtačku a profrtám tu korozi dírka vedle dírky, sdělám ty černé plasty a přilepám je zpět na vazelinu
nad černé plasty přilepím reflexní lištu
sdělám tapec párých dveří a jak je ta reflexní lišta ta zevnitř štětkou napaplím velkou vrstvu vazeliny
horní černý spojler přilepím aby přes něj netekla voda do dveří,
vytáhnu sklo napaplím vazelinou a přilepím ho na vazelinu
vystříkám dutiny body s přidávkem oleje
blbě napsáno ale velmi účinné řešení vazelina a olej ty dveře zakonzervuje miloš
No,to je řeč,ale to je potřeba řešit,dokud jsou ty dveře zdravý,pak už je pozdě.Já mám r.v. 99,a dveře jsou netknutý.Krom toho,co popisuje Miloš,jsem ještě odehnul ten zasranej lem uvnitř a nemám tam čalounění,aby to větralo.Tímhle způsobem ošetřuju i spodek a lemy zevnitř.Autíčko je nakonzervovaný a v zimě se sůl nechytá:-).Nikde ani stopy po korozi.
|
| 15.2.10, 21:02 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |