Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
benzínové topení
dostalo se mi do rukou topení na benál webasto 4 kW nemíte nějaký nápad co stím díky miloš
|
14.2.10, 12:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
vytápět pikapa
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.2.10, 12:47 |
|
|
michalkatka
|
Re: benzínové topení
slovacek.milos píše: dostalo se mi do rukou topení na benál webasto 4 kW nemíte nějaký nápad co stím díky miloš
ohrieva to vodu, alebo vzduch
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
14.2.10, 12:47 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: benzínové topení
michalkatka píše: slovacek.milos píše: dostalo se mi do rukou topení na benál webasto 4 kW nemíte nějaký nápad co stím díky miloš ohrieva to vodu, alebo vzduch
vodu
|
14.2.10, 12:56 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: vytápět pikapa
to už mám vymyšleno vedle hrdla plnění nafty dám zásuvku co je v PC na 22O , tam se připojím a v pikapu ventilátor na teplý vzduch co mám celoročně v koupelně miloš
|
14.2.10, 13:11 |
|
|
Drak
|
Prodat. Třeba nějakej zběsilej aviatik nebo liazista by po tom skočil jak slépka na polyš.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
14.2.10, 14:02 |
|
|
varok
|
Pokud máš Miloši zimu v garáži, tak můžeš ohřívat topení Nevo si přitápět v dodávce, pokud nějakou máš.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
14.2.10, 14:18 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
právě pořád nevím jak a co ohřívat
ohřívá to vodu
není to horkovzdušné to by bylo v pohodě ale vyhřívat vodu, předehřívat motor ? nevím asi to prodám miloš
|
14.2.10, 15:04 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Kamarat ( elektrouchyl ) to mal na 120ke - malo to vlastne cerpadielko a vzdy ked rano vstal tak to zapol a kym sa obliekol a naranajkoval mal motor zohriaty takze stacilo nastartovat a uz mu to kurilo . neskor to este doplnil o PC ventilatory na vystupe z kurenia - kvoli tomu menil uz ja baterku - 65ku za 120ku . Malo to jediny hacik _ nesmel vecer predtym zavriet kurenie
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
14.2.10, 23:38 |
|
|
ferrari
|
Ferrari to má tiež v Barborke a nie je to zlé...aj keď teda ja to používam skôr na rýchlejší ohrev motora = naštartujem a hneď spustím Webasto, omnoho skôr sa motor zohreje a tým pádom to aj skôr kúri...
Ako, dá sa to aj načasovať a vykúriť auto, ale ako už bolo spomenuté, asi by to dlhodobe nestíhala baterka...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
15.2.10, 08:00 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
kdybych tu vecicku mel, asi bych si s tim predehrival motor, ne kvuli topeni ale kvuli motoru samotnymu..tak 15minut pred jizdou zapnout, aby nebyl na start motor uplne promrzly..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
15.2.10, 15:40 |
|
|
darklord
|
aka je cena? co vsetko k tomu je? zeby som si urobil papalas auto?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
15.2.10, 17:19 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
je to webasto někde na netu je schíma zapojení miloš
|
15.2.10, 19:26 |
|
|
darklord
|
Takze ho mas kompletne aj s dialkovym ovladacom a vsetkym co k tomu patri? aka je cena?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
15.2.10, 20:13 |
|
|
Jiri
|
to se da vyuzit v podstate jakkoliv topit nekde v garazi nebo v aute..ale tam je to dobre tak kdyz nekde stojis dlouho problem je ten ze benzin stoji penize tak to vyhcazi hodne draho takove topeni.....naprikla VW sharan ma naftoveho bufika ktery taky ohriva vodu
ja vymyslim trosku jinou hovadinu...chtel bych to casem vyzkouset jak bych vychazela spotreba v pomeru k vykonu ktery z toho dostanu...a to sice ze bucu mit stabilni motor ktery pobezi na LPG a bude vyrabet elektrinu...plus bude davat teplo to jest ta cast energie ktera se v aute nevyuziva a tady bude vyuzita k vytapeni...
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
16.2.10, 19:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|