Autor |
Zpráva |
DoggazzCZ
|
Problémy s řazením...
Ahoj, mám Formana r.v. 94 a řazení mi začlo jít hrozně ztuha... Třeba taková zpátečka se tam kolikrát hodí až na 3. pokus. A asi tři dny zpátky mi to na čtyřku začalo hrozně vrazat. Chtěl bych se vás zeptat co s tim? Otec řikal, že to může bejt jen olej..
_________________ Škoda Forman 1,3 BMM, r.v. 94
|
24.10.09, 16:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Problémy s řazením...
DoggazzCZ píše: Ahoj, mám Formana r.v. 94 a řazení mi začlo jít hrozně ztuha... Třeba taková zpátečka se tam kolikrát hodí až na 3. pokus. A asi tři dny zpátky mi to na čtyřku začalo hrozně vrazat. Chtěl bych se vás zeptat co s tim? Otec řikal, že to může bejt jen olej..
a vyprávěj když se motor netočí a řadíš jde taky ztuha? miloš
|
24.10.09, 17:03 |
|
|
DoggazzCZ
|
Tak to sem nezkoušel... Zkusim a řeknu...
|
24.10.09, 17:06 |
|
|
DoggazzCZ
|
No tak sem to zkoušel... Zrovna to jde uplně normálně. Ale možná, že při vypnutym to jde líp.
|
24.10.09, 17:12 |
|
|
varok
|
Někdy to dělá zatuhlý ten čep na řadící páce zespoda.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
25.10.09, 10:26 |
|
|
Ondras83
|
vyměnit olej, namazat čep pod řadicí pákou, nebo rovnou vyměnit i s těma pozdrama a nazdar
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
25.10.09, 11:13 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
myslím že by to mohla být už horší spojka pokud máš pedál spojky o 3 mm víš jak brzdu kdy vypne spojka
1.hned po mírném sešlápnutí
2 až na podlaze
zkus test za jízdy neubírej plyn a uslyšíš kdy vypne pokud nevyúpíná hned už ti jede na konečnou miloš
|
25.10.09, 11:15 |
|
|
mravenec10
|
DoggazzCZ píše: Ahoj, mám Formana r.v. 94 a řazení mi začlo jít hrozně ztuha... Třeba taková zpátečka se tam kolikrát hodí až na 3. pokus. A asi tři dny zpátky mi to na čtyřku začalo hrozně vrazat. Chtěl bych se vás zeptat co s tim? Otec řikal, že to může bejt jen olej..
nebo to taky muze byt tym ze mas praskli valecek a jde ti k brzdove kapaline vzuch a pres ten vzduch to nejde zaradit.. pokud vypnes motor jde radit jakoby nic ?. jestli jo tak je tam vzduch ma mas to praskli....
|
22.1.10, 23:39 |
|
|
venda
|
mravenec10 píše: DoggazzCZ píše: Ahoj, mám Formana r.v. 94 . nebo to taky muze byt tym ze mas praskli valecek a jde ti k brzdove kapaline vzuch a pres ten vzduch to nejde zaradit.. pokud vypnes motor jde radit jakoby nic ?. jestli jo tak je tam vzduch ma mas to praskli....
Kde ten váleček ve Formanu je?
|
23.1.10, 09:36 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kde ten váleček ve Formanu je?[/quote]
hned za dveřma a statá tě sním práskne po šiši když přijdeš pozdě a ožralej miloš
|
23.1.10, 10:13 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
fáčko má lanovod miloš
|
23.1.10, 10:14 |
|
|
Kristensen
|
Pokud jde s pákou volně hýbat do stran a těžko vpřed a vzad tak je zadřený spodní čep na řazení, když to zkusíš při vypnutým motoru tak to pujde lehčejc a když to nastartuješ tak čím dýl to bude vrčet tak to pujde tíž. I když výfuk není tak blízko tak přece jen to má na ten kloub vliv.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.1.10, 12:07 |
|
|
ferrari
|
Ale ak to ide ľahko s vypnutým motorom, tak to veru môže byť spojka - ako píše Miloš
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
23.1.10, 16:27 |
|
|
patres
|
zdravim mam skodu 120l 85 rocnik a mam taky problem ze som mal zly valec v spojke a neslo mi vobec radit a nechalo ma to na krizovatke ale spatecka isla ale zarucala ked som ju daval aby som mohol rychlo odist z cesty ...pricina sa ukazala ze bolo zle tesnenie na spojkovom valci akurat ze ked zaradim do dvojky tak jak keby som mal neutral ......asi mama vylamane zuby na dvojke a chcel som sa spytat ci sa to da opravit alebo ci sa daju tie kolecka niekde kupit?
|
27.1.10, 19:07 |
|
|
sharks.22
|
Ahoj.mám problém se spojkou.Pedál jde velmi zlehka,není cítit žádný tlak.Spojka však neprokluzuje a záběr má asi 10cm od podlahy.Co stím.Není v háji přítlačák.Děkuju
|
19.2.10, 22:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|