Autor |
Zpráva |
marekparek
|
nevíte co je tohle za náboj?? poraďte plís
|
21.2.10, 14:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a co se ti rozbilo nic nevidím proš pátráš z čeho to je miloš
|
21.2.10, 19:58 |
|
|
marekparek
|
slovacek.milos píše: a co se ti rozbilo nic nevidím proš pátráš z čeho to je miloš
jaja, je to rozbitý, ale na druhý straně. tohle je ten zdravej kousek. trochu jsme do toho praštili a litina se rozpůlila
|
21.2.10, 20:00 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
zavařit miloš
|
21.2.10, 20:02 |
|
|
marekparek
|
nevim jak se vaří litina, a ani jsem neviděl jak moc je ten náboj rozkřáplej. uvidím ho až zítra.
možná by to někdo mohl vyrobit znovu
|
21.2.10, 20:10 |
|
|
patrik-hp
|
Litina se vaří velmi dobře a to i bez předehřevu elektrodou,ale to nebude nejspíš litina ale ocelolitina...kvůli pevnosti [/code]
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
21.2.10, 20:35 |
|
|
marekparek
|
no a nepraskne to? tuhle součástku bych z hlediska bezpečnosti provozu zařadil mezi ty důležitější
|
21.2.10, 20:39 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já bych se na to vysral a sehnal nápravu z Fiat Panda
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.2.10, 21:03 |
|
|
marekparek
|
Sadra17 píše: já bych se na to vysral a sehnal nápravu z Fiat Panda
tak to jsem zase na začátku
|
21.2.10, 23:25 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
lepší než se babrat s nábojem kterej nevíš z čeho je a ještě ho převrtávat z pandy použiješ celou nápravu je dost podobná né-li stejná jako ta co tam máš ted
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.2.10, 23:28 |
|
|
Jiri
|
Kua to jsou rady jedna lepsi jak druha....co vim tak litina prave na vareni moc dobra neni vyrobil bych to znova z klasicke oceli a mas pokoj jaka tam je roztec tech sroubu,...muze to byt skoro z cehokoliv to se takhle tezko urcuje a budes to i tezko shanet....je to klasicka rotacni soucastka tak na soustruh s tim avyrobit znova.. stefty mas OK? ty by sly vyrazit z toho puvodniho....nejrychlejsi a mozna i nejlevnejsi reseni
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
22.2.10, 00:03 |
|
|
darklord
|
ha, tak na presne taky isty kamos zohnal kolebku povodne sme sli za majiltelom co tvrdil ze to je na skodovku, ale neviem si predstavit aku...
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
22.2.10, 02:08 |
|
|
Drak
|
Sádra má pravdu, než se s něčím párat, tak radši navštiv vrakoviště a kup nejpodobnější celou nápravu, kterou jenom přehodíš na třmenech.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
22.2.10, 07:05 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
raději nám ukaž jak to máš kde to to uletlo a proč ten náboj vlastně opravuješ miloš
|
22.2.10, 07:50 |
|
|
marekparek
|
s jinou nápravou se určitě srát nebudu, to je hovadina. jednodušší bude když to nechám znovu vyrobit, pak ten díl jenom vyměním a jeto za deset minut hotovo..
nevim jestli tohle půjde zavařit
|
22.2.10, 08:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|