Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
ta měla vypadnout sama od sebe
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
24.2.10, 09:53
JeeRKa
no to nevypadla ... byla ,,nasazená" na zubu a zajištěná řetězem ... a ještě si zapoměl připsat sundání kola a šusplechů ... ale na to jsem přišel sám
_________________ ŠkodaRAPID- 135(1988)Jeden z1 272kusů!Fotky BMWE36 318i touring (1996) Jeden z miliónů křápů ...Fotky Manet Korado (1998) - Puch SupermaxiFotky + Babetta 210 (1986) - Pekelný strojFotky
26.2.10, 12:58
Kristensen
A taky zapoměl na jednu zásadní věc, ještě před tím než povolíš řemenici je nutné nejdřív sundat vanu a zajistit kliku proti axiálnímu pohybu jinak ti může vypadnout vymezovací kroužek (samozřejmě nemusí ale šance je veliká) zajišťuje se buď spešl klínkem kterej strčíš mezi závaží kliky a hlavní uložení (někdo tam cpe šroubovák) nebo musíš zajistit spojkový pedál v sešlápnuté poloze, pokud na to pujdeš přes spojku tak vanu můžeš sundat až potom. Pokud by ti vypadl tak by jsi to poznal jednoduše, v momentě kdy nasadíš řemenici zpět a dotáhneš ji tak pujde těžko nebo spíš vůbec otočit s motorem
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 43 návštevníků