To já vím,že se bere rozdíl mezi pravou a levou stranou na jedné nápravě.
Ten idiot mi napsal do závad C:1)únik oleje z motoru a převodovky-totální blbost vana a převodovka je klasicky orosená olejem normálně závada A 2)nesouměrnost brzd na předku i zadku--normálně mi lhal do očí ty ručičky na tom měřáku se překrývaly a souměrnost byla fakt perfektní a to tam byly teprve týden staré bubny a nebyly zajeté.Já mám brzdy fakt v pořádku.Auto jsem i testoval na suché rovném bezpečném místě a ze 130 jsem vzorově brzdil bez jakýchkoliv náznaků tahu do strany.Mám kompletně nové rozvody,prasata,obložení,teď už i přední kotouče a pístky a manžety.Teď po výměně předních kotučů je zase problém,že to nemám čas zajíždět-vlastně ani správně nemůžu jezdit.Takže mám strach co zase ten měřák ukáže.Ono je ty brzdy třeba zajet.Ty závady B co mám beru a odstraním je.Ale ty C si vycucal z prstu a to mě sere,protože mi vlastně znemožnil jezdit.Stavím si domek a teď bez auta mi to přináší vážné problémy.

Ještě musím vyměnit sklo,ale mám strach to dělat v těhle teplotách,aby mi to neprasklo.