|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Felicia netopí a ztrácí se voda
Autor |
Zpráva |
Karlos-81
|
Felicia netopí a ztrácí se voda
Zdar,
mám po tátovi feldu 1.3 rv 95 50kw. Mám najeto 115 tkm. Auto je v pohodě, ale přestalo mi to topit.
Před dvěma roky jsem měnil termostat. Teď to fouká studeně a zjistil jsem že mi ubejvá voda v nádržce
na chladič. Denně s tím najedu přes 100 km po dálnici a teploměr ukazuje 100-110 stupnů. Patrně termostat
v háji? Koukal jsem pod auto a kape mi to když stojím před autem tak vlevo někde dole u alternátoru.
Je tam nějaký spoj,,? hadice se daj normálně vyměnit? Chladič je suchý. A druhá věc, jestli někdo neví čím to
je že mi komplet zhasla palubka. Nesvítí ani podsvícení tlačítek mlhovek atd... Pojistky vypadaj v pohodě.
Díky
|
9.3.10, 23:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Radic
|
nebylo to zaparkované v rybníce? to by vysvětlilo všecko...jinak voda se ztrácí, netopí to (asi zavzdušněné topení), kape to na zem a eště skoro vaří...je asi jeden velký příznak velice důkladně sežraného těsnění pod hlavou...víčko na olej je čisté nebo je tam pěna?
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
10.3.10, 00:03 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
teše ti asi vodní pumpa,
chlazení se musí natlakovat a zjistit kde teče a opravit, jmenuje se to přetlakové oběžné chlazení a když ti mizí voda tak už to není chlazení ale nervení
pak řešíš topení miloš
|
10.3.10, 06:39 |
|
|
kwiko
|
Asi mas pokazeny budik na pristrojovke - ignoruj to
Alebo s tym uz nejazdi a ocakavaj dost komplikovanu opravu motora :evil:
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
10.3.10, 07:43 |