Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 22:02

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 koupě starší fabie - na co dát bacha? 
Autor Zpráva

Příspěvek 
pokud bylo bouraný nebo stočený tak se to dozvíš a budeš to mít ve smlouvě - nikdo ti to nezatají,navíc to auto je dobře prověřeno při výkupu a máš záruku na 1 rok na skryté vady.

11.3.10, 20:29
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
No jako myslíš konkretně aaa? Tak zrovna to je asi největší pračka na bouraný nebo jinak poškozený auta a stočený km, výborná komunikace se zákazníkama, všechno hned vykoupí, hned maj na to zájemce jenže cena už je pak někde jinde, třeba jim podstrčíš po telefonu auto za 80 000 jo hned zaplatěj hned berou žře si přijedou a najednou za hodinu volaj že za 70 000 a pak druhej den ti brknou že maj zájemce ale že za 65 000,- nebo se jen zeptáš na nějaký auto a za chvíli volaj že už ho maj a že za tolik a tolik a když na leasing tak sleva z původní ceny všechno výhodný všechno super a když to hodíš do kalkule tak ve finále zaplatíš pomalu 2 auta, tak řekneš dobře že to za tu cenu bereš ale za hotové a už je opět zle, krásnej příklad z minulýho roku, BMW E46 cena na internetu 179 000,- po telefonátu a návrhu na koupi na splátky sleva na 159 000,- spočítaly se měsíční splátky a doba splácení, výsledná cena byla kolem 250 000,- tak jsme řekli že zaplatíme hotově bez ničeho žádný pojištění žádný havarijko, jen kupní smlouva kačky a auto a už najednou bylo za 185 000,- že bez pojištění to nejde a musí být od nich. No co se týče praktik kamufláží všelijakých závad na voze to ani nemá ceno rozepisovat protože to je tak na týden práce. Ty bazary jsou prostě nespolehlivé, někdy se dá najít dobrý kousek a někdy ne.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

11.3.10, 20:42

Příspěvek 
:shock: Docela legrace. Co sem se díval v áčkách na auta, tak minimálně tři byly evidentně po raně a v nabídce bylo uvedeno nebourané. Záhada taky je, že u nich neexistují auta s počtem najetých km nad 190.000, leda ty na odstavné ploše v kategorii do 20.000,- To je ten nejhorší bazar, co snad znám. Už jenom v chování k zákazníkovi, jakmile šustíš penězama, tak jsou jak miliusi, jakmile jim naznačíš, že si trváš na svojem, tak seš u nich piča.

11.3.10, 20:46

Příspěvek 
Kukyn píše:
pokud bylo bouraný nebo stočený tak se to dozvíš a budeš to mít ve smlouvě - nikdo ti to nezatají,navíc to auto je dobře prověřeno při výkupu a máš záruku na 1 rok na skryté vady.

Právě se nic takového nedozvíš, ani v jiném bazaru a běžně se km stáčejí. Záruku ti nedají, jde o spotřební zboží. Však jsem tam 3x reklamoval závady a prd. :wink:

Výkon: 15,4 kW. Max. rychlost: 80 km/hod. Dojezd: Podle terénu, max. 80 km.
Spotřeba: 20 až 25 kWh/100 km.

11.3.10, 20:50
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
jo máme auto od nich a nikdy víc :sick: jenom proto že byli na předku jiný gumy když tam táta volal tak ho poslali do prdele že už to tak koupili :sick:

11.3.10, 21:00
Profil ICQ

Příspěvek 
záleží co jsi reklamoval,že je to bourany nebo stočený je v kupní smlouvě.Prověřuje se to cebii.No a nazor na bazar ti vyvracet nebudu ale dost se za těch 17 let změnilo

11.3.10, 21:00

Příspěvek 
Na gumy ti nikdo zaruku u ojetyho auta neda, a že si ty gumy neohlidal když to kupoval???

11.3.10, 21:01
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
koho by napadlo koukat na to jestli sou stejný :roll:

11.3.10, 21:04
Profil ICQ

Příspěvek 
Nebuď naivní, bouraný auto se nemusíš dovědět ani u půl roku starýho superba a kilometry? k čemu ti budou? Když by šlo opravdu o tvrdý kšeftování s autama tak klidně když koupím auto s málo kilometrama a bude mě doma z toho samého ležet motor s trojnásobkem km, tak ho přehodím a auto pošlu do světa a ten lepší motor schovám pak stačí koupit to samé auto s poškozeným motorem přehodít a zase je další kousek na světě a pořád budeš vědět prt a když vemu třeba že by šlo zrovna o octavii třeba TDi 81kW tak jen prohozením motorů mám doma 30-40 tisíc. Pak už stačí počkat na nějakýho blbce kterej to koupí a takový se roděj každej den. Další příklad z minulýho měsíce, koupili auto v bazaru za 130 000,- benzín 2,0 16V, začlo zlobit chlastat kouřit klepat vrčet jak traktor proudem tekl olej z hlavy ven do rozvodů, přivezli to že to chtěj opravit, tak jsem se pustil do zjišťování problému, a výsledek? 3 vtsřiky plně tekoucí takže po odpojení kabelů auto stále vrčelo bez jaké koliv změny, vydřené hlavní čepy vaček, vydřené uložení vaček v hlavě = poškozená hlava a kompletně zamaštěný rozvody poskočené o zub, tak jsem řekl ať mažou zpět do bazoše a vrátit auto, no jo tak tam jeli, řekli jim že auto maj už 2 měsíce takže odpočet z původní ceny 1000kč za den, že kdyby přijeli do 14 dnů že to vrátěj bez problémů, takže to zamítli protože to dělalo 60 000,- dokonce jim to podepsali ve smlouvě, tak zase zpět ke mě a že zjistit cenu opravy a že origo díly a vše co je poškozené tak nové, tak teď počítej: holá hlava motoru 61000,- (Neexistuje žádná druhovýroba ani hlavy ani vaček ani vstřiků, ještě se naskytla možnost kompletně opravené holé hlavy za 34 000,-) jedna vačková hřídel 11800,- (jsou dvě) sada sacích ventilů 5000,- výfukových 5000,- sada rozvodů 7000,- jeden vstřik 2500,- (jsou 4) těsnění hlavy 1800,- takže jen základní materiál tvoří něco přes 110 000kč při použití nové hlavy, majitel na mrtvici, bazarník vysmátej a já o další zkušenost bohatší, teď auto stojí a čeká se až se doveze motor někde z belgie francie, protože tenhle konkretní typ je pouze v tomhle autě a typu a nikde v CZ není ani jeden kousek.

11.3.10, 21:05

Příspěvek 
Mě třeba jo páč tohle se stává docela často tak třeba jen proto

11.3.10, 21:05

Příspěvek 
Pokud to přiznají. Když je ta rana vidět na první pohled, tak ti to možná napíšou. Když je to pěkně opraveno, že to laik nepozná, tak to ve smlouvě rozhodně není. A ty km dolů, to je snad pravidlo. Kolikrát při prvotním servise najdeš štítek s olejem, kde stav km vůbec neodpovídá. Viděl sem to mockrát, zlepšili se akorát v tom, že to maskujou líp a mají lepší automaty na kafe.

11.3.10, 21:07

Příspěvek 
Hele ja v Áčkách dělám :wink: tak si nestěžujte nebo večer neusnu :lol:

11.3.10, 21:09

Příspěvek 
Prosim tě na cebii zapomeň protože ta nemá ani ponětí o tom který auto bylo nebo nebylo bouraný, může to vědět pouze v případě že to bude opravovat autorizovanej servis, případně pokud by nehoda šla přes pojišťovnu nebo policajty ale vzhledem k částce škody při nehodě kterou musíš hlásit četníkům je cebia k smíchu, když rozbiješ auto s cenou 200 000 - 500 000 tak že vznikne škoda do 100 000 tak to už je hodně slušná rána na to aby byl hnutej třeba podběh, nikde to hlásit nemusíš opravíš z dílů z vrakoviště a pošleš pryč, když se budeš snažit tak najdeš i třeba světla se stejným rokem výroby, dá se to udělat že to málo kdo pozná.

11.3.10, 21:13

Příspěvek 
No jo, to se ani o spoustě věcí nedozvíš. Sendem se někdy u Huberta v Rozstání, nebo v kempu v Baldovcu, ti povykládám, u jakých hovad to děláš.

11.3.10, 21:13

Příspěvek 
Kristensen píše:
Prosim tě na cebii zapomeň protože ta nemá ani ponětí o tom který auto bylo nebo nebylo bouraný, může to vědět pouze v případě že to bude opravovat autorizovanej servis, případně pokud by nehoda šla přes pojišťovnu nebo policajty ale vzhledem k částce škody při nehodě kterou musíš hlásit četníkům je cebia k smíchu, když rozbiješ auto s cenou 200 000 - 500 000 tak že vznikne škoda do 100 000 tak to už je hodně slušná rána na to aby byl hnutej třeba podběh, nikde to hlásit nemusíš opravíš z dílů z vrakoviště a pošleš pryč, když se budeš snažit tak najdeš i třeba světla se stejným rokem výroby, dá se to udělat že to málo kdo pozná.

ta cebie řeší km,leasing,rokvy,vin :wink:

11.3.10, 21:18
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další