Peter22sk - Škoda RAPID 135 - udržovaný v umelom spánku
Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
beru ho za přepis
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
16.3.10, 20:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
berem motor ale nie, hadam to nezrusis, pokial idu zatvarat dvere, okna nepraskaju tak sa to da vzdy spravit, pomuchlana radiaca tyc nieje nic vynimocne, prednu napravy vymenit je otazka jedneho popoludnia (absolvoval som vcera)... kazdopadne ja som proti zruseniu. (ale ak si naozaj rozhodnuty, fakt co za ten motor?)
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
16.3.10, 20:53 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
no kdyz uz sme teda u toho, rapida jeste nemam a braska by mel v cem jezdit
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
16.3.10, 20:55 |
|
|
Peter22sk
|
Ludia pomaly.. Ja som to ešte ani neobzrel.. hovorím, ak to nebude hrôza, dám ho do lepšieho stavu než bol.. Mal som odložene 150€ na nove pneu, tak teraz pojdu do rapida..
Strop opráv mám 300€.. som zvedavý čo povie mechanik
_________________ Škoda RAPID 135 r.v. 1989- Rapídek - http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=16626
Hyundai Accent 1997, 1,3 62kW plna polná..
Coupe club TW
|
16.3.10, 20:57 |
|
|
Tomas T
|
doufám že to opravíš,byla byho škoda
|
16.3.10, 21:07 |
|
|
paži
|
Peter22sk píše: Strop opráv mám 300€.. som zvedavý čo povie mechanik
nevím jaký jsou u vás ceny, ale za tyhle peníze by to mělo jít nějak polepit...na krásu hrát nesmíš
byla by ho opravdu škoda, pamatatuju jak jsem na něj zítra když jsi přijel na sraz
|
16.3.10, 21:21 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
to das do kupy, nepanikar...dily nemusej hned novy, staci naprava z vrakarny, prevodovka nemusi byt po GO a zaklad bude
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
16.3.10, 21:33 |
|
|
Šemik
|
Já bych to teda neviděl vůbec tragicky, když pominu pokroucený plechy tak motor/převodovka bude v OK, tam nevidím důvod aby se něco trhlo, maximálně tak silentbloky (převodovky, buchty ale tipl bych si, že to bude v pohodě) + něco s táhlem řazení, což je sranda.. ale chce to vidět. Přední nápravu moc neodhadnu, ta je alchymií, avšak jestli nejsou urvaný kozlíky podlahy (já to měl, ale to se auto zastavilo o strom právě přední nápravou) tak v "nejhorším" případě se vymění náprava a hotovo
Zadní blatník bych nějak vymlátil/vytahnul přibližně zpět aby nějak lícoval s nárazníkem
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
16.3.10, 22:18 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ja si to myslim prave nejak podobne..pokud nemas vepredu auto shnily, mas napravu za hodku venku, a za dalsi 2 hodky mas auto zase pojizdny..
|
16.3.10, 22:26 |
|
|
john-the-roxor
|
inak sa sa vyvalil na takom dost klasickom mieste. gratulujem, ze zijes, tam sa uz zopar ludi zabilo. ten posledny dom, co tam je v tej dedine, tak tam kamarat byva. boli sme unho, supa jak hovado, vyjdeme von a polka auta pred domom
|
17.3.10, 01:16 |
|
|
ferrari
|
Ale Peťo, to tak nehroť, ako som už písal, pr. blatník no problem, prinajhoršom ho zatiaľ nalakuješ iba sprayom (nezabudni ale ho poriadne ošetriť zvnútra), zadok vybúchaš, aby +- pasoval; hlavne treba kuknúť mechaniku...ale si myslím, že tomu nič vážne nebude, že to bude iba nejaká somarina...
No a disk? Dočasne obuješ plecháče a bude
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
17.3.10, 08:06 |
|
|
kwiko
|
disk mozno bude ok, staci len znova obut pneu
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
17.3.10, 08:15 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
.... Takova drobnost snad ani nestoji za rec.. Koukej vzit kladivo do ruky, zkontroluj napravy, sem tam neco oprav a jezdi. To poskozeni kastle je mensi nez mel po bouracce Eda.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
17.3.10, 08:23 |
|
|
ventYl
|
ak mas paku naklonenu mierne doprava, je mozne, ze sa pri naraze z domceka radenia vyvliekla pruzina, co drzi paku aretovanu v strede, uz som to na jednom aute videl a to, ze je uplne volna, sposobilo bud strihnutie srubu, alebo ako sa pri naraze motor pohol, tak az mas nahradnu plastovu kost, najskor sa zlomila (maju vo zvyku to v chlade robit aj bez posobenia narazovej sily), nie je to ziaden problem, je to diel za par korun, horsie je to s jeho pristupnostou. vyradit by sa dalo kombinackami spopod nadrze po sundani krycieho plechu nadrze.
ak sa pakou ide pohnut dolava, je nemyslitelne, aby nejake poskodenie prevodovky sposobilo zmenu zakladnej polohy, tu aretuje pruzina v domceku.
krivy disk ti bud budu vediet vyrovnat, alebo niekde zozenies jeden novy.
na blatnik pouzit kladivo, tomu laku to uz neublizi viac, nez je a hlavne bude kam zasunut naraznik. hlavne treba vyzistit, ci nie su posunute drziaky a nosniky a ked to bude kompletne, bude treba nanovo v kastli usadit motor, aby to zbytocne moc nedrncalo.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
17.3.10, 10:55 |
|
|
Petr105
|
Jak píší ostatní, tohle nic není... Poboucháš kladivem a jezdíš dál
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
17.3.10, 14:14 |
|
|