Návštěva Kvasin aneb 1. Východočeské setkání
Někteří z vás vyjádřili přání se podívat do jednoho z nejmodernějších výrobních závodů na auta ve střední Evropě. Rozhodl jsem se Vaše přání splnit a pokusit se vše organizovat a udělat takový mini jednodenní sraz. Datum je zatím ve hvězdách protože není rozhodnuto ani který den. Provází se pondělí a středa,ale mám přislíbeno od průvodce, že nás provede kterýkoli den si objednáme po dohodě s ním mimo víkendy. Předběžný termín bych viděl asi po maturitách, aby se třeba mohl zúčastnit i ondra83 a popř. jiní studenti. Organizačně bych to viděl na sraz u Tesco Rychnov nad Kněžnou kde by jsme se sešli a vydali se jako kolona do Kvasin. Proběhla by prohlídka a pak třeba oběd v Motelu Skalka kde by mohlo proběhnout i nějaké focení. Poté kdo by chtěl by jel domů a já se skupinkou odvážných bych se vydal fotit do hor kde vznikaly krásné fotky s Martinem 007 a Vítem.
Hlasujte prosím který den by se vám hodil a zároveň napište kolik by se Vás zúčastnilo (děti, kamarádi, přítelkyně). Další info až se toto dohodne.
Edit: Dnes jsem volal do Bolky a vše domluvil. První skupina půjde v 8:00 a bude mít max 20lidí druhá v 9:30 a nebo 10 teď nevim nejsem si zcela jistej, ale upřesním. Max počet je 40 lidí. Jsme objednáni jako standartní turstická exkurze. Cena je 0,- za vstup. Věkové omezení je takové, že mladší 12 let se exkurze mohou zúčastnit za doprovodu rodičů a za přijetí plné odpovědnosti za ně.
Edit: Max počet 40 lidí
Místo setkání: Parkoviště u PENNY MARKETU v Rychnově nad Kněžnou na ulici ŠTEMBERKOVA a GPSsouřednice 50°9'15.871"N, 16°16'43.471"E
Odjezd z parkoviště je mezi 8:00 - 8:15 dojezd musí být na čas takže radši dřív.
Druhou skupinu vede JIM a ta má odjezd nejpozději v 9:45.
Potvrzení a finální info:
Vážený pane Radocho,
velmi nás těší Váš zájem navštívit pobočný závod Kvasiny ŠkodaAuto a.s. a potvrzujeme termín Vaší návštěvy dne 25. června 2010 v 08.30 hod pro celkem 20 osob a v 10.00 hod pro celkem 20 osob, v českém jazyce s následujícím programem :
08:30 hod. Příjezd skupiny k hlavní bráně závodu Kvasiny ŠkodaAuto a.s.
08:30 – 10:00 hod Prohlídka výrobního závodu - 1. skupina
10:00 – 11:30 hod Prohlídka výrobního závodu – 2. skupina
Exkurze se mohou zúčastnit osoby starší 12-ti let. S ohledem na identické a pravdivé informace požadujeme využití jazykových možností našich průvodců. Fotografování a používání mobilních telefonů v závodě Škoda Auto je přísně zakázáno. Návštěvníci pod vlivem drog, alkoholu, ve znečištěném oděvu atd. se nemohou účastnit prohlídky. Změna termínu z důvodu konání interní akce vyhrazena. O veškerých změnách z Vaší strany nás informujte minimálně 1 týden předem.
Maximální počet osob v jedné skupině je 20 osob.
S přáním hezkého dne
Pavlína Tondrová | EOH 2 - ŠkodaAuto Muzeum
ŠKODA AUTO a.s. | V. Klementa 869 | 293 60 Mladá Boleslav | Czech Republic
tel: +420 326 8 31135 | fax: +420 326 8 32039
Pavlina.Tondrova@skoda-auto.cz |
www.skoda-auto.cz |
www.skoda-auto.com
Místo setkání:
GPS
skupina 8.30
Martin 007
Dawid130