|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Nesvítí zadní světlo, Forman
Autor |
Zpráva |
DoggazzCZ
|
varok píše: Se dívám, že se nějak nechce pravé straně. Teď si nejsem jistý, ale budíky jsou myslím zvlášť než světla. Záleží, jestli máš nový typ pojistkovky (nožové pojistky), nebo starý typ( kulat0 pojistky jako 120ky). Překontroloval bych všechny pojistky, relátka a konektory. U starších typů byly na ho**o pojistkové panely. Je potřeba přepájet. Novější typy poj. panelů už jsou na tom lépe, ale i tam jsou vyjímky.
Mám r.v. 1994 což už je ten novější typ.
_________________ Škoda Forman 1,3 BMM, r.v. 94
|
22.3.10, 17:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Zkus vyměnit pojistku za tu z levé strany světel. Někdy se pojistky tváří jako dobré a jsou nahovno.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
22.3.10, 18:10 |
|
|
DoggazzCZ
|
Tak záhada vyřešena... Zkoušel sem proházet ty pojistky a nic. Po několika nadávkách a výhružkách jak ten krám pujde z domu sem tam začal ty pojistky zase vracet, zastrčim poslední a tradá všechno zase svítí.
_________________ Škoda Forman 1,3 BMM, r.v. 94
|
22.3.10, 19:04 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
tak to bude podobný problém jak u mě taky sem zkoumal proč mi nespínají relátka a nefunguje vše jak má a problém máš v tom že ze zadní strany pojistovky je tištěný spoj a jak máš třeba ty pojistky, relátka a pod tak je to připájeno a někdy v tom není dotek tak bych ti to doporučoval zdělat a podívat se kde je kolem toho napájeného bodu prasklinka po obvodu a znovu to přepájet a určitě se tahle závada hned tak neobjeví
|
22.3.10, 19:22 |
|
|
|