Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 09:49

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Vadné tahlo spojky na Felícíí 
Autor Zpráva

Příspěvek Vadné tahlo spojky na Felícíí
Ahojky lidičky, nevíte kde sehnat originální táhlo spojky na Felicii 1.3 Mpi?Hledal jsem ho na netu, ale marně. Všude mají jen ty šroty.

Já jsem si asi před třemi měsíci koupil nové táhlo v Auto Kelly za 174kč a je pěkně na pikaču.Asi týden bylo vše ok, ale pak se začalo zadírat a od tý doby ho musim co dva dny promazat, jinak vrže a nejde plynule vyšlapávat spojku.
Už jsem ho zkoušel mazat vším možným- silikonovým olejem, glycerýnem, převodovým olejem, tukem a2-3, silikonovou vazelínou, ale všechno tam vydrží jen chvilí a pak to zase tuhne.
Tak mě napadlo, že originál by měl být na tom snad lépé.
Nebo nemáte nějakou radu, co s tím udělat aby to chodilo plynule a bez vrzání a zadírání :?:

Předem děkuji za odpovědi.

KÁŽDÉ AUTO MÁ SVÉ MOUCHY, ALE TO MOJE JE JAK MUCHOLAPKA :-) :-) :-) :-)

22.3.10, 16:41
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
je tomu tak měsíc jsem měnil spojku co klouzala a :shock: spojka byla vcelku slušná nakonec jsem zjistil roztřepené lanko dal jsem to jak píšeš z auto kelly je tam stejně jen jedno a normálně maká miloš

23.3.10, 10:06

Příspěvek 
Mal som ten problém,po zakúpení lanka okolo 400 korún to už šlo,objednal som si ho v servise.To lacné lanko aj namazali z vnútra a drhlo.

28.3.10, 14:01
Mistr mechanik

Příspěvek 
skoda píše:
Mal som ten problém,po zakúpení lanka okolo 400 korún to už šlo,objednal som si ho v servise.To lacné lanko aj namazali z vnútra a drhlo.

je problém že jiné jak lacné asi není, já byl včera v obchodě a lanka vesměs vika

na adresu peugeot renault, třeba ty lanka origo to je prasárna drahé, a fachčí jen vlétě, nebo kus třubičky za looo korun, dvěstě km a KO některé díly to je fakt věda
včera na stk čep moog opel campo 25 tis a lítá na heveru je bez vůle a na třasedlech na vypadnutí :roll: miloš

30.3.10, 06:19
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]