Návštěva Kvasin aneb 1. Východočeské setkání
Autor |
Zpráva |
paži
|
v brně bejvám často, to není problém) ale doufám, že bude hezky a pojedu na motorce
|
21.3.10, 15:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Tak malé info:
Na linku vpustí najednou max 20 lidí což by mohlo být při větším počtu problém nicméně se mi podařilo vyjednat, že by se velká skupina rozdělila na dvě menší a jedna šla na prohlídku. Druhá by se zatím občerstvila po dlouhé cestě v naší závodní jídelně a pak by se to prohodilo, ale byl by vyřešen problém oběda.
Jinak předběžně mám zamluvené u pana průvodce dva termíny 18.června nebo 25. června
Jo a je také možné, že se hold za vstup bude muset asi něco zaplatit,ale to ještě nevím jistě, ale zjistím.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
23.3.10, 17:23 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
v hlasovani prosim oznacte preferovanou volbu, at se to lepe scita, diky
|
23.3.10, 17:50 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
aj kuci buhvico bude v červnu žena má szz tak bude promoce, za sebe nehlasuji zkusím to zařídit abych mohl když většina
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
23.3.10, 18:41 |
|
|
Ondras83
|
taky jdu s většinou
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
23.3.10, 19:08 |
|
|
chemer
Moderátor
|
19. jsem v mimoni na Metallice, tak bych to teoreticky mohl vzít oklikou a někde tam přespat.
|
23.3.10, 19:14 |
|
|
darklord
|
ktory dezerter hlasoval za 18??? ved to sa ide do holandska volovia!
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
23.3.10, 21:24 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Já... nedržim v hlavě kdy se co koná.
|
23.3.10, 21:26 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
tak co? ještě někdo se přidá?
|
2.4.10, 17:06 |
|
|
Nepér
|
No a nějaký propozice by nebyly?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
2.4.10, 18:46 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
copak by jsi rád? Ono vše se zatím tak nějak dohaduje a plánuje čekám jen kdy konečně se to bude moct objednat což bych rád zařizoval příští týden
|
2.4.10, 22:25 |
|
|
Nepér
|
Datum je teda asi jasný, 25.6.2010. V kolik hodin a kde bychom měli být? Jak dlouho bude prohlídka trvat? Nějaký další plán na zbytek dne a na sobotu? Co ubytování a parkování pro ty, co zůstanou do soboty?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
2.4.10, 22:36 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
mužou tam děti? 14ti letý kluk
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
3.4.10, 19:17 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Nepér: Tak v kolik a jak dlouho to bude trvat nevím, ale přes hodinu určitě. Pokud budeme dvě skupinky o to déle to bude trvat. Kde se sejdem je asi tak nějak jedno,ale z hlediska orientace a slušných parkovacích míst bych to viděl na parkoviště u Tesco Rychnov nad Kněžnou odkud by se vydala kolona popř dvě směr Kvasiny Brána 1(Solnická), kde by se odstavily auta na zaměstnanecké parkoviště asi se něco vyfotilo a jsme se přesunuli do areálu. Datum je předběžně přislíbeno,ale záleží ještě jak se k tomu postaví ve škoda muzeu. Ubytování jsem sem myslím už dával odkaz na[url=[url]] Motel Skalka[/url], ale dalo by se jistě zařídit i něco jiného pokud by někdo chtěl. Dal by se tam dát i oběd, pokud se vejdem do jedné skupinky, pokud ne tak se nadlábnem v Eurestu. Odpolední program je dosti individuální. Chtěl jsem jet do hor fotit s partou odvážných a ostatní by se rozjeli domů kdo by nechtěl. Sa,pzřejmě není problém zajet po prohlídce třeba do Nového Města nad Metují či Náchoda na zámek a nechat si udělat prohlídku což by už neměl být problém. Dala by se jistě i navštívit dělostřelecká tvr Hanička a nebo pevnost Dobrošov. Kdo by se chtěl koupat může zajet na vodní nádrž Rozkož. Klidně se dále ptej
Jim: Zeptám se, ale to by problém být neměl.
|
4.4.10, 00:37 |
|
|
Ondras83
|
škoda muzeum? k čemu se má postavit?...
po 3tí s TW už do muzea nejdu dyk to znám skoro nazpaměť
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
4.4.10, 11:03 |