|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Makin
|
LPG zapojenie Favorit
Ahojte.
Potreboval by som poradiť s LPG-čkem vo Favorite. Mal som rozobraný filter na karburátore a našiel som tam takú tvrdú podložku, ktorá bola ešte k tomu prerezaná. Vypadá to, že to tam je len na zvýšenie filtru, aby tam išiel zmiešavač. Nie som si istý či to tak má byť, myslím si že by to mohlo chytať aj falešný vzduch. Originál bez LPG by to bolo bez tej tvrdej podložky. Malo by tam byť len gumové tesnenie, ktoré je v plastovom filtre. Prosím o radu, jak to má byť presne namontované?
|
25.3.10, 15:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Když jsem měl kdysy fáčko s karbem, tak jsem měl na filtru takový ten dírkovaný kroužek co pouští do karbu plyn. Ten byl myslím ke karbu přišroubovaný tou velkou plechovou podložkou. Na tom kroužku na plyn jsem měl normálně nasazený filtrbox.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
25.3.10, 17:28 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|