Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 11:57

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
 Problém,motor točí ale nechytá 
Autor Zpráva

Příspěvek Problém,motor točí ale nechytá
Ahoj všichni , mám zase problém dělali jsme s kamarádem výměnu věnce , chyběli mu nějaký zuby, když jsme měli vše zase po hromadě a chtěli nastartovat, tak motor jenom točí a nechytne . Doposud chytal dobře a ted ne . Kde jsme udělali chybu? Jde o favorita 94 stříkačka. Provedli jsme kontrolu svíček, kabelů, kostry motoru, rozdělovač, palec a všechno dobrý. Nevíme už co s tím. Doufám , že zde najdu kladnou odpověd proč to zlobí díky moc Martin.

29.3.10, 17:40
Pspvek Reklama

Ignorant pravidel

Příspěvek 
halluv snimac na prevodovce je dany spravne? neposkodili ste ten snimac pri demontazi prevodovky?

29.3.10, 17:52

Příspěvek 
Když jste vytahovali převodovku tak jste nejdřív vyndali snímač otáček? Protože jestli ne, tak na 90% jste s ním škrtli o věnec a tím pádem je snímač poškozenej, další věc, když jste sundávali věnec měli jste odšroubovanej setrvák z motoru? Pokud ano tak potom je důležité zda jste ho dali do správné polohy tam kde byl, protože stačí pootočit a už to opět nepojede. Když to je jednobod tak koukni jestli to vůbec hází jiskru taky.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

29.3.10, 17:57

Příspěvek 
21lucas píše:
halluv snimac na prevodovce je dany spravne? neposkodili ste ten snimac pri demontazi prevodovky?
Dávali jsme novej z vrakáče , on tam měl původně ten s kabelem potom koupil takovej plastovej malej jo to mu začalo dělat neplechu a ulámalo mu to pár zubů protože to občas kopalo při startování, tak ted zajel na vrakáč a sehnal ten co tam měl poprvé s tím kabelem ten větší.

29.3.10, 17:59

Příspěvek 
Kristensen píše:
Když jste vytahovali převodovku tak jste nejdřív vyndali snímač otáček? Protože jestli ne, tak na 90% jste s ním škrtli o věnec a tím pádem je snímač poškozenej, další věc, když jste sundávali věnec měli jste odšroubovanej setrvák z motoru? Pokud ano tak potom je důležité zda jste ho dali do správné polohy tam kde byl, protože stačí pootočit a už to opět nepojede. Když to je jednobod tak koukni jestli to vůbec hází jiskru taky.
Ano měli jsme vymontovaný i samotný setrvák a potom jsme ho dávali určitě do stejné polohy , měli jsme to označený.

29.3.10, 18:03

Příspěvek 
Já vidím :lol: nemusíš to dávat 3x :lol:

29.3.10, 18:04

Příspěvek 
A jseš si jistej že ten snímač je správnej? Protože na BMM byly dva druhy snímačů a lišej se jen v délce, proto ten z MPi ti škrtal protože na některý BMM je použitelnej a na některý ne.

29.3.10, 18:06

Příspěvek 
Kristensen píše:
Já vidím :lol: nemusíš to dávat 3x :lol:
Ne to je omyl seknul se mi počítač tak jsem to omylem nacvakl 3krát

29.3.10, 18:07

Příspěvek 
Kristensen píše:
A jseš si jistej že ten snímač je správnej? Protože na BMM byly dva druhy snímačů a lišej se jen v délce, proto ten z MPi ti škrtal protože na některý BMM je použitelnej a na některý ne.
No určitě jsem se přesvědčil , že ten malej umělej do favorita ne. Proto jsme sehnali ten původní větší s kabelem na vrakáči a dali ho tam. Jenže to jenom točí, zdá se mi jako by ten snímač nedával signál. Nevím jak to zjistit do servisu nechci. Nemá to někde nějakou pojistku která může být přepálená?

29.3.10, 18:28

Příspěvek 
dali ste ten snimac do dobrej diery?

29.3.10, 18:33
Profil Zobrazit autorovy stránky
Ignorant pravidel

Příspěvek 
skus tam na chvili vratit ten puvodni na kterem to fungovalo

29.3.10, 18:39

Příspěvek 
Vytahnes kabel a tocis bud hazi jiskru na kostru nebo ne! Snimac s vrakace musi byt vzdy ok? :?

29.3.10, 19:38

Příspěvek 
Tak už snad konečně vím proč to nestartuje, byl jsem ted ještě v garáži a omrknul jsem znova konektory snímače otáček a v té samici je z druhý strany ,jak to potom vede celej svazek až do řídící jednotky ten prostřední drát (bílí) černě ohořelí a rozřízlý. To je myslím signál ne? A ted se chci ještě zeptat dá se ten konektor (samice) rozebrat a nopojit na ni znovu dráty?

29.3.10, 19:52

Příspěvek 
jj, střed by měl být signál a mezi krajníma cca 5 voltů

29.3.10, 19:55
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 14 ]