brzda brzdi ale az na podlahe
| Autor |
Zpráva |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Martin píše: A tam má být nějaké těsnění? Já tam nic nemám. Jenom takovej filc kolem tlačítka.
 Jo ma tam bejt, tak to uz asi nebudu resit ... Prej se nesmi dostat brzdovka na gumu u toho tlacitka ... 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 22.2.07, 22:52 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
škodař
Registrován: 21.1.07, 00:29 Příspěvky: 4693 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
 Re: brzda brzdi ale az na podlahe
oso píše: Stal som na parkovisku isiel som startovat tak som zatiahol rucnu brzdu a vytiahol som ju ale zda sa akoby sa nieco povolilo proste normalne zabera na 4 zube ale teraz to zabralo az o nejakych 5 -6 zubov neskor akoby som nieco roztrhol  ale pozeral som aj lanka a je to OK ale zrazu prevadzkova brzda zacala brzdit az na podlahe uz svieti aj cervena kontrolka brzdy brzdia celkomj dobre ale zaberaju az skoro na podlahe cim by to mohlo byt menil som vsetky trubky, hadice, prasiatka v zadnych brzdach aj oblozenie v lete, HBV vyzera byt celkom zanovny, bolo to odvzdusnene ale po tomto incidente s rucnou brzdou sa to zacalo 
heh já na tomm nejsu o moc lépe na ručce jedno lanko urwaný a pedálem mi brzdí enom přední a to až upe naq poldlaze a to musím eště něgdy našlapat a to mám fšecko odvzušněny 
|
| 22.2.07, 23:46 |
|
 |
|
oso
|
 Re: brzda brzdi ale az na podlahe
škodař píše: oso píše: Stal som na parkovisku isiel som startovat tak som zatiahol rucnu brzdu a vytiahol som ju ale zda sa akoby sa nieco povolilo proste normalne zabera na 4 zube ale teraz to zabralo az o nejakych 5 -6 zubov neskor akoby som nieco roztrhol  ale pozeral som aj lanka a je to OK ale zrazu prevadzkova brzda zacala brzdit az na podlahe uz svieti aj cervena kontrolka brzdy brzdia celkomj dobre ale zaberaju az skoro na podlahe cim by to mohlo byt menil som vsetky trubky, hadice, prasiatka v zadnych brzdach aj oblozenie v lete, HBV vyzera byt celkom zanovny, bolo to odvzdusnene ale po tomto incidente s rucnou brzdou sa to zacalo  heh já na tomm nejsu o moc lépe na ručce jedno lanko urwaný a pedálem mi brzdí enom přední a to až upe naq poldlaze a to musím eště něgdy našlapat a to mám fšecko odvzušněny 
tak musis kuknut na trubky alebo prasiatka a novy HBV a bude to trhat asfalt ako mne teraz este kedby mi siel dobre ten moj nescasny motor ale co uz LPG nici motory ako svina
_________________ Skoda 105 L r.v. 1987, motor 120 L, hlava 105,LPG, Citoren C 15 D
|
| 23.2.07, 11:15 |
|
 |
|
Martin
|
Ehm, ehm. S tím tvrzením, že LPG ničí motory pozor. Je pravda, že se zaklepávají ventily, ale to je všechno. Když jsme dělali generálku na motoru asi po 120000km, z toho asi 100000 na LPG, tak oproti motoru na benzín byl tento naprosto krásně čistý. Ve vložkách byla ještě znatelná "drážka" po honování, vložky jako nové. Táta už měl ale koupené funglovky, tak je přehodil. Ale ty původní máme ještě schované, můžou se někdy hodit. A když vyměňuji olej, tak je daleko méně znečištěný než z motoru provozovaného na benzín.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
| 23.2.07, 12:09 |
|
 |
|
oso
|
Martin píše: Ehm, ehm. S tím tvrzením, že LPG ničí motory pozor. Je pravda, že se zaklepávají ventily, ale to je všechno. Když jsme dělali generálku na motoru asi po 120000km, z toho asi 100000 na LPG, tak oproti motoru na benzín byl tento naprosto krásně čistý. Ve vložkách byla ještě znatelná "drážka" po honování, vložky jako nové. Táta už měl ale koupené funglovky, tak je přehodil. Ale ty původní máme ještě schované, můžou se někdy hodit. A když vyměňuji olej, tak je daleko méně znečištěný než z motoru provozovaného na benzín.
to hej ale mne sa vzdy poseru ventily uz mam dalsiu hlavu ta prva bola uplne nas srot ventily zaklepane cca 1-2 mm v sedle na 2 valci teraz mam hlavu ktora chodila na LPG dost dlho tak uvidim ale motor aj tak netaha
_________________ Skoda 105 L r.v. 1987, motor 120 L, hlava 105,LPG, Citoren C 15 D
|
| 23.2.07, 12:21 |
|
 |
|
Martin
|
Možná by to chtělo snížit hlavu.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
| 23.2.07, 20:11 |
|
 |
|
oso
|
Martin píše: Možná by to chtělo snížit hlavu.
no hej ale hlavne generalku

|
| 26.2.07, 00:24 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
Martin píše: Ehm, ehm. S tím tvrzením, že LPG ničí motory pozor. Je pravda, že se zaklepávají ventily, ale to je všechno. Když jsme dělali generálku na motoru asi po 120000km, z toho asi 100000 na LPG, tak oproti motoru na benzín byl tento naprosto krásně čistý. Ve vložkách byla ještě znatelná "drážka" po honování, vložky jako nové. Táta už měl ale koupené funglovky, tak je přehodil. Ale ty původní máme ještě schované, můžou se někdy hodit. A když vyměňuji olej, tak je daleko méně znečištěný než z motoru provozovaného na benzín.
jo to je dokazany, u motoru FAV/FEL se pouzitim LPG i prodlouzila zivotnost, nekde sem o tom neco videl v nejakym poradu, nemyslim zpravy na nove, ale motoristickej porad..LPG nedela usazeniny, to je jeho vyhoda...nevyhoda je, ze mu chutna vetsi kompresni pomer, ale kdyz je motor jinak ok, proc mu to nedoprat...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 26.2.07, 00:30 |
|
 |
|
škodař
Registrován: 21.1.07, 00:29 Příspěvky: 4693 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
Martin píše: A tam má být nějaké těsnění? Já tam nic nemám. Jenom takovej filc kolem tlačítka. já tam taky nict nemám akorát mi tama fouká vzduch dyž prošlápnu brzdy při vypnutým motoře
|
| 12.3.07, 22:04 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |