Upravený Favorit versus Fiat Marea Weekend
Upravený Favorit versus Fiat Marea Weekend
Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ano technická trať kterou jezdim denně 2x
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.4.10, 20:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dawid130
|
To jsou takové hloupé řeči kdo kdy koho dal a nedal. Mnohdy to není o výkonu auta ale pokud mluvíte o složitosti silnice terénem je to spíše o tom co si kdo s autem dovolí a na co má žaludek. Chcete li testovat doporučuji dlouhou rovinku.
|
2.4.10, 20:33 |
|
|
Jarda S.
|
na rovině šlápne na plyn i cvičená opice v zatáčkách se ukáže kdo je frajer
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.4.10, 20:35 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Sadra17 píše: na rovině šlápne na plyn i cvičená opice
Prave zajimavy, ze mnoho lidi nikdy neseslapne plyn na doraz Je to pro me prekvapeni... Hlavne ze pak rikaj jak auto nejede a pritom maj pul plynu. Nemluve o optimalnich otackach...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.4.10, 20:38 |
|
|
darklord
|
pockaj ono sa jazdi aj inak ako na plny plyn?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
2.4.10, 20:43 |
|
|
Dawid130
|
Sadra17 píše: na rovině šlápne na plyn i cvičená opice v zatáčkách se ukáže kdo je frajer
Ale pak už nemůžeš srovnávat auta, ale řidiče.
|
2.4.10, 20:46 |
|
|
Jarda S.
|
už si někdy viděl ject auto bez řidiče ?
|
2.4.10, 20:47 |
|
|
Dawid130
|
Sadro sádro....
|
2.4.10, 20:49 |
|
|
varok
|
Nějak se to zvrtlo. Já samozřejmě jako otázku myslel rovinku, např. 200m. Dva auta vedle sebe, jedno Fiat Mařena 1,6 16V a druhé Škoda Favobřit Motor-Excel tuning, viz. mé foto. To je jasné že záleží na tom, jak kdo tomu dává. Sádra třeba porazil Golf 1,8 Gti, ale on měl třeba nohu na podlaze, motor klepak o kapotu a ten s tím golfem to jen tak hladil. Já chci ale boj, kdy uvidím, že já tomu dávám i on té Mařeně. Dnes jsem mu řekl, ať něco předvede, když jsme jeli domu z práce a nic moc. Sice to zahrabe, zapíská ale akcelerace se mi zdá dost slabá. Jen bych si přál něco podobného.
http://www.youtube.com/watch?v=jBR2OAwrSPk
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
2.4.10, 20:56 |
|
|
Dawid130
|
|
2.4.10, 21:03 |
|
|
varok
|
Dawide, ty prosím tě znáš toho típka, co má to fáčko na tom videoklipu? To se mi zdá dost motoricky nakutěné. A má tam normál favomotor, nebo něco jiného?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
2.4.10, 21:06 |
|
|
ferrari
|
varok píše: Nějak se to zvrtlo. Já samozřejmě jako otázku myslel rovinku, např. 200m. Dva auta vedle sebe, jedno Fiat Mařena 1,6 16V a druhé Škoda Favobřit Motor-Excel tuning, viz. mé foto. To je jasné že záleží na tom, jak kdo tomu dává. Sádra třeba porazil Golf 1,8 Gti, ale on měl třeba nohu na podlaze, motor klepak o kapotu a ten s tím golfem to jen tak hladil. Já chci ale boj, kdy uvidím, že já tomu dávám i on té Mařeně. Dnes jsem mu řekl, ať něco předvede, když jsme jeli domu z práce a nic moc. Sice to zahrabe, zapíská ale akcelerace se mi zdá dost slabá. Jen bych si přál něco podobného. http://www.youtube.com/watch?v=jBR2OAwrSPk
Hm, na 200 m máš šance, na kilometer už nie...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
2.4.10, 21:07 |
|
|
Dawid130
|
Místní znají. Byl na 1. srazu. Kde je mu pak konec nevim. Možná tady má ještě garáž. http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
|
2.4.10, 21:07 |
|
|
varok
|
Ferrari: Mě jde právě jen o ten start. Já samozřejmě vím, že když mu dovolím to pořádně vytočit, tak mi zamává a ztratí se mi.
Dawide: A jaký měl prosím tě nick, nevíš? to fáčko mě fakt zajímá. Je to bomba. Takhle mít nakutěné fáčko, myslím motoricky je můj sen. A odkud ten típek je?
|
2.4.10, 21:11 |
|
|
varok
|
Se omlouvám, už jsem to uviděl ten odkaz. Předtím se mi nezobrazil. Jinak děkuji.
|
2.4.10, 21:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|