Upravený Favorit versus Fiat Marea Weekend
Upravený Favorit versus Fiat Marea Weekend
Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
S Romanem tady uz nepocitejte
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.4.10, 21:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Tak já ho neznal ani virtuálně přes net. Ale i tak smekám klobouk. Opravdu si zaslouží můj obdiv. Kdysy jsem potkal něco podobného. U nás v Havířově je velký rondel. Jedu si takhle do práce, z prava si to jede típek ve starším fáčku. Byl to starý typ, ale docela natuněný, naleštěný. Klobouček na hlavě, sluneční brýle. Když jsme oba najely na Rudnou, dal jsem tomu svému záhul a on v dupě. Zvuk nádherný sportovní, ale jen se za ním zakouřilo a byl pryč. Takovým fáčkům říkám PANE.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
2.4.10, 21:20 |
|
|
varok
|
Když už se tady začlo s těmi videoklipy, tak přidám ještě jeden. Je to sice 120ka, mám radši fáčka ale taky mazec. Hlavně ten nádherný zvuk.
http://www.youtube.com/watch?v=l8ztJSTmcqg
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
3.4.10, 18:32 |
|
|
Ondras83
|
jakto že s nim nemáme počítat?..
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
4.4.10, 12:10 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
4.4.10, 13:49 |
|
|
varok
|
Tak teď jsem to nepochopil. Vždyť tam není nic, co by ukazalo pro to, že by tady neměl chodit, nebo ano?
|
4.4.10, 14:41 |
|
|
Ondras83
|
ukazuje ti to auto
|
4.4.10, 21:38 |
|
|
varok
|
Aha, jako že se dal na tjuning a s trhačem asfaltu je konec? To je škoda. Ale nejlepší fáčko, které jsem kdy viděl.
|
5.4.10, 06:46 |
|
|
Ondras83
|
...NE
měl normální fáčko a udělal z něj trhače asfaltu, pak tady sháněl 6q a od tý doby ho nikdo nikdy neviděl
|
5.4.10, 07:28 |
|
|
varok
|
No já si to taky tak myslel. Četl jsem si tu diskuzi v jeho garáži, jak tady byl odkaz. Psal že dostal auto od rodičů. Pak ho překopal na ten trhač a dále nevím. Pak tady asi rok nebyl a někdo tady dal video, které nic nedokazuje, proč by tady neměl chodit. Snad se někde nerozstřelil .
Jinak jak tady pořád píšu, takové fáčko je fakt mazec. Takhle bych chtěl někdy fáčko nakutit. Ale motorům moc nerozumím a navíc se stříkačkou to asi nepůjde.
|
5.4.10, 16:53 |
|
|
Nepér
|
Roman tam měl nějaký jiný vložky a písty, fávo kliku, nějakou šílenou vačku, cosi s hlavou a ty šílený karburátory, jezdíval s tím sprinty a co rok sháněl převodovku a generálkoval motor. Většinu peněz, co vydělal jako seřizovač CNC ve škodovce vrážel do toho auta, pak se nějak rozešel se svou ženou, našel si nějakou *** a spolu provozovali ***, kde se oba nabízeli jako ***.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
5.4.10, 17:04 |
|
|
varok
|
Aha, tak děkuji za vysvětlení. Ty hvězdičky si přimyslím. Je to ale hrozná škoda. Já mám taky vložky a písty s vrtáním 77mm tedy obsah 1340. Mám ale vstřikování a tam je to omezené různými čidly apod. Karbec jde upravit popř. vyměnit za jiný, ale stříkačka moc odrbat nejde.
|
6.4.10, 19:52 |
|
|
Nepér
|
Čepek neladí mapy do ECU?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
6.4.10, 23:54 |
|
|
Dusche
|
varok> proc trapit stareho Favorita a dostavat znej vykony ktere tam nejsou, cpat do uprav tolik penez, ze by to stacilo na koupeni normalniho auta kterej ten vykon ma uz z tovarny. Rozumim tomu ze se nekdo rad vrta ve starym aute ze je to jeho konicek, ale pro tebe , kdyz si sam na Favu skoro nic neudelas.
|
7.4.10, 06:29 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Nepér píše: Čepek neladí mapy do ECU?
ladí ale s karbcem se dá dostat dál než se stříkačkou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.4.10, 06:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|