Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 26.11.24, 11:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
 Centrální zamykání Octavia 
Autor Zpráva

Příspěvek Centrální zamykání Octavia
Zdravím, mám takový problém se zámkem dveří u řidiče. Když strčím klíč do zámku tak sním můžu točit pořád dokola asi je tam něco ulomeného. tak jsem chtěl auto zamknout přes spolujezdcovi dveře, celé auto se zamklo kromě dveří řidiče. Tak jsem sundal tapec. ,ale neměl jsem nějaký klíč na demontování toho zámku. A teď se mi začali otevírat všechny okna, i když auto nezamknu tak se mi za nějakou dobu ty okna stejně zase otevřou. :?:

3.4.10, 07:06
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Centrální zamykání Octavia
dudanek78 píše:
Zdravím, mám takový problém se zámkem dveří u řidiče. Když strčím klíč do zámku tak sním můžu točit pořád dokola asi je tam něco ulomeného. tak jsem chtěl auto zamknout přes spolujezdcovi dveře, celé auto se zamklo kromě dveří řidiče. Tak jsem sundal tapec. ,ale neměl jsem nějaký klíč na demontování toho zámku. A teď se mi začali otevírat všechny okna, i když auto nezamknu tak se mi za nějakou dobu ty okna stejně zase otevřou. :?:

musíš vytáhnout zámek z boku povolíš šroubek a zámek vytáhneš ven, praskají tam takové pacinky, já to řeším tak že na vrakecu dělá bývalý opravář šicích strojů a zámek opraví,

pokud to není v tom zámku zkus šroubovákem zamykat přímo do té krabice pokud to nepojede asi mikrospínač miloš

3.4.10, 07:29

Příspěvek 
Tak jak píše Miloš, viděl bych to na zámek a pro jistotu ještě překontroluj kabeláž v té gumové průchodce mezi sloupkem a dveřmi.

3.4.10, 18:22
Mistr mechanik

Příspěvek 
petr petr píše:
Tak jak píše Miloš, viděl bych to na zámek a pro jistotu ještě překontroluj kabeláž v té gumové průchodce mezi sloupkem a dveřmi.

a jak to řešíš stím zámkem, já měl hromádku zámků a nepořešil jsem nic, pořád mi něco chybělo, tak jsem si našel borce co to umí za kilo, pak mám jetě jednoho ale má už hodně kšeftů tak hrubě zdražil miloš

3.4.10, 18:54

Příspěvek 
Opravuji je, sice ne za kilo :D
Není to takový problém rozebereš první a ostatní už jsou jen moucha, většinou jen stuďáky a maximálně vadný mikrospínač co ti dává informaci o zavření nebo otevření dveří. Dá se objednat necelá stovka, pokud není moc vydřená ta vačka.

3.4.10, 19:05
Mistr mechanik

Příspěvek 
petr petr píše:
Opravuji je, sice ne za kilo :D
Není to takový problém rozebereš první a ostatní už jsou jen moucha, většinou jen stuďáky a maximálně vadný mikrospínač co ti dává informaci o zavření nebo otevření dveří. Dá se objednat necelá stovka, pokud není moc vydřená ta vačka.

ne já myslel zámek jako mechanika stím šroubovákem co zapadá do silonu na zámku jestli si rozumíme miloš

3.4.10, 19:08
Mistr mechanik

Příspěvek 
a ta vačka kvůli tomu to nedělám miloš :sick:

3.4.10, 19:11

Příspěvek 
No abych řekl pravdu mechanicky jsem ho ještě vadný neměl krom té vačky, ale zase to nelámu nějak přes koleno pokud je moc poškozený, tak vrakáč to jistí a dá se vybrat celkem solidní kousky.

3.4.10, 20:44
Mistr mechanik

Příspěvek 
petr petr píše:
No abych řekl pravdu mechanicky jsem ho ještě vadný neměl krom té vačky, ale zase to nelámu nějak přes koleno pokud je moc poškozený, tak vrakáč to jistí a dá se vybrat celkem solidní kousky.

by mě celkem zajímalo jak poznáš solidní kousek a kolik zaplatíš ten zámek krabice se dá koupit od 7OO já kupuji na llOO u řidiče a 8OO vzadu za nový kus

kolik platíš na vrakecu, tam to řeší šedesát procent z ceny to máš tak dvojku miloš

3.4.10, 21:09

Příspěvek 
Mě zajímá jen po mechanické stránce jestli je dobrý a hlavně neojetá vačka a mikrospínač , co se týká samotného motorku tam je to jedno protože to stejně rozeberu a zkontroluji popř. přepájím abych měl jistotu že to něco vydrží.Ale jak říkám já je opravuji, takže na vrakač jen vyjímečně a to ještě ke známému.

3.4.10, 21:36
Mistr mechanik

Příspěvek 
petr petr píše:
Mě zajímá jen po mechanické stránce jestli je dobrý a hlavně neojetá vačka a mikrospínač , co se týká samotného motorku tam je to jedno protože to stejně rozeberu a zkontroluji popř. přepájím abych měl jistotu že to něco vydrží.Ale jak říkám já je opravuji, takže na vrakač jen vyjímečně a to ještě ke známému.

mě by jen zajímalo kolik na severu stojí ten zámek krabice na vrakecu kolik za to chtějí, já už na nový narazil na 660 jinak ho kupuji za llOO

tady na vrakecu tě budou trénovat i za dvojku , nedávno jsem potřeboval nádobku na ostřikovaše z fábky tak chtěl 800, ale musím si ji vyšroubovat, na čkoda díly byla za 219 nová do druhého dne miloš

4.4.10, 07:29

Příspěvek 
Tak zámek na vrakecu kolem 700 - 900 Jka kde a já to mám skoro zadarmo , sem tam mu něco udělám a pak už se jen domluvíme.

4.4.10, 08:52
Mistr mechanik

Příspěvek 
petr petr píše:
Tak zámek na vrakecu kolem 700 - 900 Jka kde a já to mám skoro zadarmo , sem tam mu něco udělám a pak už se jen domluvíme.

skype:skoda-dily.cz?call tady je 78O odskoušený že vydrží miloš

4.4.10, 09:58

Příspěvek 
Tak jsem se tam díval, no cena za čiňana je dobrá, ale jen jestli to něco vydrží.
A ten mikrospínač samotný mě dostal víc jak 100% navrch :sick:

4.4.10, 10:59
Mistr mechanik

Příspěvek 
petr petr píše:
Tak jsem se tam díval, no cena za čiňana je dobrá, ale jen jestli to něco vydrží.
A ten mikrospínač samotný mě dostal víc jak 100% navrch :sick:

někde na netu je s fotkama výměna toho mikrospínače tam je psíno že stojí 40 korun,

čínan je vyzkoušen skoro dva roky, díky tuším Jiří na tomto foru je zjištěno že pasuje i na fábku miloš

4.4.10, 11:25
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 15 ]