felicie ,jde mi špatně řadit
Autor |
Zpráva |
pavel seč
Tydýt
|
felicie ,jde mi špatně řadit
Ahoj,jde mi dost ztuha řadit u felicie,zkoušel jsem dotahovat spojku a je to prd platné.Jde řadit jako bez spojky,ale spojka neklouže.Při řazení z 3,5 na4 nebo jen při vyhození kvaltu tam něco jako by zakřupe,měl jsem to pod pákou rozdělané,tak jsem to namazal,ale jinak mi to připadalo ok,ale ono NENÍ .Prosím o radu,dík?
|
5.4.10, 15:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Takže řadí přes zuby? Spojkovej pedál máš jak vysoko? A ta matička nakonci lanka jak se s ní šteluje tak ta je kde na tom závitu, už skoro na konci jako kdbyy jsi ji sešroubovával nebo je někde našroubovaná skoro až u lana?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
5.4.10, 16:04 |
|
|
pavel seč
Tydýt
|
spojkové lanko mám někde v půlce,ale nechci s tím hejbat,když neklouže
|
5.4.10, 16:12 |
|
|
pavel seč
Tydýt
|
přes zuby by řadila,kdybych na to neměl s
ystém-musím prostě řadit silou,jinak ženská by to nezvládla
Naposledy upravil pavel seč dne 5.4.10, 16:22, celkově upraveno 1
|
5.4.10, 16:13 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
a co olej máš nějakej v převodovce ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.4.10, 16:22 |
|
|
Kristensen
|
Jako že s tou pákou jde hoooodně těžko hejbat?
|
5.4.10, 16:25 |
|
|
pavel seč
Tydýt
|
PŘESNĚ TAK
Naposledy upravil pavel seč dne 5.4.10, 20:20, celkově upraveno 1
|
5.4.10, 16:49 |
|
|
Kristensen
|
do stran volně a dopředu dozadu těžko?
|
5.4.10, 16:57 |
|
|
pavel seč
Tydýt
|
MYSLÍM,ŽE TO TAK BUDE,JEŠTĚ TO PŮJDU ZKUSIT,ALE ŘEKL BYCH,ŽE PŘIHOŘÍVÁ
Naposledy upravil pavel seč dne 5.4.10, 20:19, celkově upraveno 1
|
5.4.10, 17:01 |
|
|
Kristensen
|
No hele jestli opravdu jde s tou pákou hejbat těžko jen směrem dopředu a dozadu a na strany to jde lehce tak je pořád problem ve spodním čepu přímo pod řadící pákou, nedal jsi tam obyč šroub nebo neutáhnul jsi to nějak moc? Jediný jak to vyloučíš nebo potvrdíš je že to dole rozpojíš a zkusíš zatahat za samotné táhlo pokud to pujde v ležérní poloze pod autem řadit a nahoře se bude i klacek volně blemcat kam chce tak je to určitě v tomhle spoji.
|
5.4.10, 17:04 |
|
|
gokralik
|
To bude nejspíš ohnutá tyř řazení. Vlez pod auto, zařaď trojku a v místě, kde tyč vstupuje do převodovky ji zkus přitáhnout k sobě. Pak zkus zase řadit, jestli to bude horší, zkus ji potlačit od sebe. Nejlépe se to dělá ve dvou lidech.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
5.4.10, 17:06 |
|
|
pavel seč
Tydýt
|
Kristensen píše: No hele jestli opravdu jde s tou pákou hejbat těžko jen směrem dopředu a dozadu a na strany to jde lehce tak je pořád problem ve spodním čepu přímo pod řadící pákou, nedal jsi tam obyč šroub nebo neutáhnul jsi to nějak moc? Jediný jak to vyloučíš nebo potvrdíš je že to dole rozpojíš a zkusíš zatahat za samotné táhlo pokud to pujde v ležérní poloze pod autem řadit a nahoře se bude i klacek volně blemcat kam chce tak je to určitě v tomhle spoji.
NO ,JE TO TAK DO BOKU TO JDE.ALE KDYŽ ŘADÍM např. Z 3 NA 4,TAK NĚKDE V POLOZE NEUTRÁLU TAM NĚCO KŘUPNE NEBO PŘESKOČÍ,ALE 4 TAM JDE.ROZEBRANÉ JSEM TO POD PÁKOU MĚL MINULÝ TÝDEN A VYPADALO TO VŠE JAK NOVÉ,JEN TAM V TOM SPOJI JE PROSTRČENÝ ŠROUB,VYPADAL JAK ORIGINÁL JE TO 97r.v.
Naposledy upravil pavel seč dne 5.4.10, 17:33, celkově upraveno 1
|
5.4.10, 17:16 |
|
|
Nepér
|
Buď špatně vystavuje spojka, nebo je problém v kloubu (kloubech-je více typů) přímo pod pákou, nebo je ohnutá řadící tyč, která kouká z převodovky. Vypni si Caps Lock, nebo si Tydýt.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
5.4.10, 17:27 |
|
|
pavel seč
Tydýt
|
Naposledy upravil pavel seč dne 5.4.10, 20:19, celkově upraveno 1
|
5.4.10, 17:34 |
|
|
Nepér
|
Pokud spojka špatně vystavuje, znamená to, že se ani při plném sešlápnutí spojkového pedálu úplně nevypne a zůstává v částečném záběru. Může to způsobit problémy, které popisuješ, jde špatně zařadit, zpátečka jde přes zuby atd. Pokud ti tedy spojka při sešlápnutí pedálu neprokluzuje, je to ta příčina.
Nauč se používat citaci, nebo si Tydýt.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
5.4.10, 17:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|