Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
No tak kdyby jsi to napsal hned tak ti každej bez problémů poradí a nikdo nebude mít připomínky, zespodu je totiž otvor s plechovou zátkou, je to taková pojistka kdyby ti náhodou v zimě zamrzla voda a to tu zátku vytlačí ven a nemělo by to sání popraskat, když to sání sundáš tak starou zátku vylopneš a naklepneš tam novou a je klid, potom nepotřebuješ žádný svařování. To je právě o tom napsat co konkretně potřebuju a nesnažit se špekulovat nad složitou věcí když to jde jednoduše. Takže příště se zeptej konkretně a nikdo ti nebude nejapně odpovídat
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
4.4.10, 09:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
I.n.s.o.m.n.i.a
|
re:svareni
ahaa, bylo mi divny, ze by to tam bylo jen tak pro srandu kralikum ..a musim kvuli tomu sundat sani?nedostanu se tam jen kdyz sundam karbec?a ta zatka by teda teoreticky mela jit v mototechne poridit, jo?..diky
|
4.4.10, 14:49 |
|
|
Kristensen
|
jj snad by měla být ještě k dostání, nejlépe tam kde maj hlavně škoda díly, si myslím že to bude tak kolem cca 20kč, bohužel sání sundat musíš, přes karbec se tam nedostaneš, ta zátka je do vody a když sundáš karbec tak tam díra nikde do vody není. většinou jsou ty zátky prorezlý
|
4.4.10, 15:45 |
|
|
I.n.s.o.m.n.i.a
|
sváření
jj, mame tu mototechnu, tak snad ji budou mit, jen me trosku zarazi, ze kdyz sem to mel dole, tak ta zatka, jak o ni mluvis byla plastova, jestli se teda nepletu ..mluvime teda o tom samym?
|
5.4.10, 22:22 |
|
|
Kristensen
|
je to jediná zátka když otočíš sání vzhůru nohama tak je v podstatě uprostřed, že by byla plastová o tom slyším poprvé obvzláště když to je nad výfukovým potrubím no ale v číně dokážou všechno, snaž se sehnat kovovou pro jistotu dvě kdyby náhodou se to nějak nepodařilo.
|
6.4.10, 15:08 |
|
|
I.n.s.o.m.n.i.a
|
sváření
jj, tak je to snad ono, dnes sem byl v mototechne a poridil plechovou zatku, z celkem tlustyho plechu o neco mensi a podobnyho tvaru, jako vicko od piva ..tak na to zitra kouknu a uvidim..zatim diky moc
|
7.4.10, 00:07 |
|
|
I.n.s.o.m.n.i.a
|
sváření
zdaravim, tak jak sem mluvil o tom, ze je to plastovy, tak me to zmatlo, protoze to bylo pretahnuty nejakou plastovou pryskyrici, pod kterou na me teprve vykoukla ta plechova zatka..nicmene sem notne nasran, protoze jsem to zase 3hodiny kuchal, vymenil ji a tece to okolo ni snad jeste vic, nez predtim..tak co myslite, ze mam delat?mam to zase sundat, zasilikonovat a doufat, ze to chvili nepotece?vazne by pro me asi bylo jednodussi to zavarit, pze fridex davam vcas, timpadem to pro me nema az takovej vyznam a nez se s tim porad takhle mrdat?vzdyt uz to mam dole potreti ..tak prosim napiste vas nazor, diky moc!
|
7.4.10, 14:54 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
zalepit tekutým kovem nebo barvou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.4.10, 15:02 |
|
|
I.n.s.o.m.n.i.a
|
sváření
tekutym kovem?oco jde? ..a nebo barvou?ta se oloupe, ne?prece jen tam jsou teploty..
|
7.4.10, 15:16 |
|
|
kwiko
|
zohnat si sanie ktore netecie, alebo predtym poriadne ocistit plochy (osmirglovat 800 pod vodou) a narazit to pekne, cez bukovy hranolcek (napriklad). inak este ta farba... acetonova, al. synteticka vrchna
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
7.4.10, 15:18 |
|
|
I.n.s.o.m.n.i.a
|
sváření
je fakt, ze pod vodou sem to necistil, ale smirklem sem to bral do hladka, prave proto, abych tomu zamezil..dobra, zkusim teda asi tu barvu, a jen otazka, proc se tak branite tomu to zavarit?
|
7.4.10, 15:22 |
|
|
I.n.s.o.m.n.i.a
|
sváření
a jeste co se te barvy tyce, mam cely motor, vcetne svodu nalakovan do barvy, pouzil jsem barvy na motor - MOTIP, myslite, ze by sla pouzit k prelakovani te zatky?tady jsou nejake info o ni http://www.motipdupli.cz/Data/files/BL% ... 8CZ%29.pdf
|
7.4.10, 15:27 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
nemas to prelakovat ale zalepit farbou . To znamena ze na osusenu dieru zatky nanesies farbu a po odvetrani ( nie uschnuti ) naklepnes zatku na miesto , nechas zatvrdnut a hura z5 na motor
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
7.4.10, 17:18 |
|
|
Kristensen
|
a čím jsi tam tu zátku narazil? A tzv - nabudil jsi ji? Ta zátka je jako mistička ale vypouklá musíš ji lehce promáčknout dno obráceně tím ji víc předepneš obroučku a potom narazit něčím co má téměř stejnej průměr jako je ta zátka
|
7.4.10, 17:28 |
|
|
I.n.s.o.m.n.i.a
|
sváření
jonny: ale vzdyt Sadra 17 psal barvou, tak by to treba taky stacilo, nebo ne?
Kristensen: nabudit ji, to me nenapadlo, ale narazel jsem ji opatrne a stejnomerne dulcikem prakticky stejnyho prumeru..
|
8.4.10, 00:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|