Upravený Favorit versus Fiat Marea Weekend
Upravený Favorit versus Fiat Marea Weekend
Autor |
Zpráva |
kwiko
|
No lenze, to by si potom videl ten vir v nadrzi, bezne by sa s tym jazdit uz nedalo Pamatnici si mozno spomenu na Romanovu spotrebu
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
7.4.10, 08:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
bitmap jezdí za 10 s tou jeho 1.4 s upraveným karbem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.4.10, 08:56 |
|
|
gokralik
|
Dusche píše: varok> proc trapit stareho Favorita a dostavat znej vykony ktere tam nejsou, cpat do uprav tolik penez, ze by to stacilo na koupeni normalniho auta kterej ten vykon ma uz z tovarny. Rozumim tomu ze se nekdo rad vrta ve starym aute ze je to jeho konicek, ale pro tebe , kdyz si sam na Favu skoro nic neudelas.
Myslím, že varok u takhle auto do rukou dostal. Žádné úpravy on sám na tom nedělal a asi ani nehodlá dělat. Jen ho sere jeden špagetofil v práci, toť vše.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
7.4.10, 09:58 |
|
|
varok
|
Ano, já už jsem auto takhle koupil. Nevěděl jsem že je tam upravovaný motor, až s tohohle serveru jsem se o úpravách a firmě Excel dozvěděl. Čepek mi to potvrdil, že byl motor celý překopaný, ale jen dosti vzdáleně. Už jsem mu psal asi 5 mailů a dokonce jednou volal, ale sere na mě a neodpovídá. Nevím jestli konkrétní informace jsou tajné
Pro Dusche: já si skoro nic neopravím, ale proto se v autě pořád hrabu, abych mu porozumněl a naučil se to. Žádný učený z nebe nespadl.
Gokralík: to bylo fakt husté ten špagetofil
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
7.4.10, 19:27 |
|
|
varok
|
S motorem nic nehodlám zatím dělat. Hlavně né já osobně. Kromě rozvodů, které jsem jakš takš vyměnil bych si asi na víc netroufal. Teď si chci dát hlavně do pořádku podvozek, brzdy a kastli. Potom možná něco vykutím.
Jen nevím, co by motoru ještě více pomohlo. O spotřebe Romana Hellera jsem si četl ty články. Po městě prý 12-13l. To je slušná spotřeba. Já mám poslední dobou spotřebu taky okolo 10ky. Někdy i možná více. Hlavně na LPG mám hrubo přes. Ale je to asi i nějakým rozštelováním motoru.
S toho fáčka od toho TÍPKA Romana Helera nemůžu spát
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
7.4.10, 19:33 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Kdybys byl na poslednim srazu, tak by ses ze "seriovky" Patrika-HP mozna v noci zacal i pocuravat!
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
7.4.10, 20:32 |
|
|
Ondras83
|
Viky píše: Kdybys byl na poslednim srazu, tak by ses ze "seriovky" Patrika-HP mozna v noci zacal i pocuravat!
no jako já ...dlouho sem o tom tátoj vyprávěl
škoda, že patrik je teď bez počítače, psal mi PM, ale prej už ho vyhazovali z kavárny, tak musel jít ...
teď dělá turbo, ale psssssst
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
7.4.10, 20:45 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
varok píše: S toho fáčka od toho TÍPKA Romana Helera nemůžu spát
Tak klidne spi, ted je to zas normalni favo...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
7.4.10, 20:53 |
|
|
varok
|
Já to Mathes nebral, že toho típka znám a svezl jsem se v tom, nebo viděl na vlastní oči. Bohužel ani jedno. Jsem z opačné strany ČR a za druhé jsem na ty videoklipy a diskuze o něm a jeho autě našel až teď, když už tady prý rok nebyl. Já jsem myslel, že mě to hrozně fascinuje, co všechno šikovní lidé dokáží.
Pro Ondru: Dnes jsme se chytly v práci s tím blbečkem co má Mařenu. Ten co jsem ho vezl nedávno na vlak a byl mým fáčkem nadšen, ho trošku popichuje a ten s Mařenou už pění.
Bude boj, pískající gumy, spálené spojky
|
8.4.10, 17:59 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Tak at je video! At uz to dopadne jak chce.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
8.4.10, 18:55 |
|
|
varok
|
Ptali jsme se lidí z práce, ale všichni se bojí točit dva sebevrahy.
Ale abych udělal radost Ondrovi a ostatní, nějak to natočíme. Slibuji
|
8.4.10, 19:38 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
varok: Ja tu cestl mel a jelo to paradne, asi nejvetsi raketa v cem jsem jel Resp co se tyka zrychleni, ne topspeed.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
8.4.10, 19:39 |
|
|
Mig315
|
varok píše: Ptali jsme se lidí z práce, ale všichni se bojí točit dva sebevrahy. Ale abych udělal radost Ondrovi a ostatní, nějak to natočíme. Slibuji
požádej o pomoc své pařížské kolegy pomáhat a chránit. udelaj fotecku videjko z vrtulníku a kdyz to bude fakt husty mas pet minut v hlavnim vysilacim case nebo ho vytlac do skarpy to je ted v mode
|
8.4.10, 21:27 |
|
|
varok
|
Mathes: tak to máš zážitek do smrti, ne? Já mám sice upravovaný motor, ale zase takové dělo to nikdy nebude. Ten típek fakt šikovný. Mě to taky jede jak pila jen na rozjezdy, ale maximálka asi jak u normálních fáček.
Nevíte prosím někdo, co to ten Roman pořád na těch videoklipech zapíná nebo vypíná? Někde u těch středních ofuků topení, nebo tam někde. Nějaké dochlazování aby to neuvařil?
|
9.4.10, 18:57 |
|
|
varok
|
Je tohle to prosím ten slavný Roman Heller? To fakt nepobírám. Drastický zvuk a ten tah. Člověk nemůže uvěřit, že tohle jde vyždímat z fáčka. http://www.youtube.com/watch?v=wqe6VXSAwwk
|
5.5.10, 20:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|