Autor |
Zpráva |
ventYl
|
v niektorych mototechnach to bezne drzia ako nahradny diel, treba pobehat viac mototechien. ja som to kupoval tak 2 roky dozadu, rovnako pri cisteni karburatora.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
5.4.10, 18:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Hiro
|
jo dobre poptám se v okolí...při nejhorším "sádruv balíček" to jistí
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
5.4.10, 19:21 |
|
|
Hiro
|
chlapi..další dotaz..souvidí taky s karbecem...snažím se do něj zpět dát injektor ( to co čůrá benál, promintě ale lépe to popsat neumím). Jde mi o to že tam držel docela dobře, neprotáčel se nic..a tedka tam nějak nechce, nevím zdali ho tam napresovat či co. Bylo mi doporučeno at na něj kupím novou gumku a mělo by to být OK, tak se ptám, kupit novou a mám klid? Páč on tam děsně lítá, prostě ho tam nedám tak aby nebyl volný, což asi nemá
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
7.4.10, 15:05 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jo novou gumičku
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.4.10, 15:08 |
|
|
darklord
|
ako pise sadra, ale ked das dekel tak sa uz vecsinou ani nepohne...
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
7.4.10, 15:57 |
|
|
Hiro
|
aha to mě nenapadlo taky díky kucííí
|
7.4.10, 16:35 |
|
|
Kristensen
|
novou gumičku a fouknout na ni silikonovej sprej nebo potřit mydlinovou vodou a zamáčknout do karbce nasadit dekl a je OK jinak chlapi já mám dvě koule když někde upadnu tak možná i fialový ale kde jsou v karbci "skleněné" kuličky? Za ty roky co se tím živím jsem to nějak nikde nepobral, ještě se na ty moje kolena něčemu přiučím
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
7.4.10, 17:57 |
|
|
Hiro
|
já říkám že jsem mladý manas:) asi nejsou skleněné..ale nic lepšího než "sklo" mě jako definice nenapadlo
|
7.4.10, 18:05 |
|
|
Hiro
|
kuličky sehnané, ale 1 10 korun, vydřiduši
|
8.4.10, 15:16 |
|
|
Jarda S.
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.4.10, 17:00 |
|
|
Hiro
|
no
|
8.4.10, 19:13 |
|
|
Jarda S.
|
a moh si je mít dávno
|
8.4.10, 19:13 |
|
|
Hiro
|
další potíž dám to všecko sem než dělat porád nový topic..mám přidřenou 2.klapku a tak ji chtěl komplet vyndat..potíž je že tu klapku na té osce drží 2 šroubky a těm se nějak nechce povolit..a někdo se už o to snažil předtím a moc se nepovedlo a trošku zepsul hlavy těch šroubků, poradte dá se to něčím nedestruktivně sundat??napadlo mě při nejhorším to odvrtat a dám tam pak nové..ale prodávají se ještě i takéto šrubečky??
|
9.4.10, 08:17 |
|
|
Jarda S.
|
ne
|
9.4.10, 13:47 |
|
|
darklord
|
no tie srobky zohnat to je boj... ale inak ako odvrtanim ich dole stejnak nedas pretoze su rozklepnute z druhej strany...
ad zadreta klapka, nebude lepsie zohnat iny karbec? toto je zvada ktora sa spravuje hodne tazko a vysledny efekt tiez nieje vzdy na 100% uspokojujuci, ak sa klapka zadiera moze to byt dosledok prehnutej priruby - nemusi to byt vidno ak uz niekto prirubu zrovnal pilnikom/frezkou. ja pridrete Jikov karbece vyhadzujem, pri ich dostupnosti je neekonomicke to spravovat, idem sa ale pokusit ozivit webra od sadru ale to uz je trosku inaksi karburator ako vsadepritomny SEDR ktory zozenies uplne vsade
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
9.4.10, 13:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|