Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 14:59

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 na filde se rožne za jizdy abs. 
Autor Zpráva

Příspěvek na filde se rožne za jizdy abs.
zdravim panstvo. mam velkej problém se svou felicií. za jizdy se mi rožne výstraha brzd a kontrolka abs. potom ale zase z niceho nic zhasne. filda je r. v. 1998. a je to vicebodka vstrik. nudnych 40 kw. nemate nekdo radu jak na ty brzdy? asi 3 krat jsem mel vodu v pojistkove skrince, jak poradně zaprsi. filda nikde shnila neni ale kde se tam bere ta voda taky nevim. nemate nekdo s tímhle problemem taky zkušenost? potrebuju poradit kde se muze brat voda v pojiskach, a jak na tu abs ku. Asi to shodím ze skály.

8.4.10, 14:19
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
si vem akuvrtačku do plastového deklu pojistek vyvrtej několik dír jak ti nateče voda zas vyteče,

napíchni vag a zjisti na adrese ABS nebo elektronika brzd o jakou závadu se jedná,

pokud vag nemáš tak to zkus zde http://www.vestirna.com/www2/_koule/index.php nebo si tu kontrolku co svítí strč do kapsy

no řeknu ti když se ti rožně kontrolka a přemýšlíš že auto hodíš ze skály zkus ještě navštívit lékaře v místě bydliště a vyprávěj mu o tom :D miloš

8.4.10, 15:26

Příspěvek 
vymen tesnenie celneho skla a uvidis co dalej....

:wink:

sorry za OT.... :oops:

Milosi kde na to Ty chodis, myslim tie perly...
:lol:

8.4.10, 16:50

Příspěvek 
no jo ale kdyz provrtam dekl od pojistek problem se nevyresi. ja potrebuju aby tam neteklo, tim padem mi nebudou sycet relatka plny vody a snad prestane blbnout abs. prece neni reseni problem obejít, rýnou od pojistek. :shock:

8.4.10, 18:31
Mistr mechanik

Příspěvek 
tak to řeš zavři se do auta a kámoš at štříká vodu z hadice a hledej kudy teče miloš

8.4.10, 18:59

Příspěvek 
huz to mam. kolem tesneni u okna. ludra jedna červena. vemu palicu. vymlatim okno a koupim novy tesneni! :idea:

8.4.10, 19:20
Mistr mechanik

Příspěvek 
kikineek píše:
huz to mam. kolem tesneni u okna. ludra jedna červena. vemu palicu. vymlatim okno a koupim novy tesneni! :idea:

dobrý nápad roztřískej okno palicí těsnění už nekupuj kup si neoprenové oblečení a potapěčské brýle, stěrače urvy ty tam budou taky k ničemu, zbytešně by tě vydisily když zavadíš o nějkou páčku tu urvi taky at tě nemate,

taky ušetíš za pojistku čelního skla, v zimě nemusíš nic škrabat, urvi i klakson ten ti je k ničemu na každého zařveš nebo hodíš po něm palici nebo co budeš mít po ruce

deš na to dobře do těch nudných 40 kW trochu adrenalinu :D miloš

8.4.10, 20:47

Příspěvek 
Rořízni gumu za 250 kup novou okno vytáhni a pokud bude na tom rantlu nějakej puchejř od koroze tak odrbat až na plech a natřít v několika vrstvách základem, pak nasadit okno zpět a máš tak na cca 2 roky pokoj

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

8.4.10, 20:58

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
si vem akuvrtačku do plastového deklu pojistek vyvrtej několik dír jak ti nateče voda zas vyteče,

napíchni vag a zjisti na adrese ABS nebo elektronika brzd o jakou závadu se jedná,

pokud vag nemáš tak to zkus zde http://www.vestirna.com/www2/_koule/index.php nebo si tu kontrolku co svítí strč do kapsy

no řeknu ti když se ti rožně kontrolka a přemýšlíš že auto hodíš ze skály zkus ještě navštívit lékaře v místě bydliště a vyprávěj mu o tom :D miloš

Ty si děláš prču, ale já si vzpomínám, jak mě cestou na dovolenou do Černé Hory začala z ničeho nic svítit na feldě kontrolka abs a airbagu, že jsem z toho při průjezdu Brnem tak zapanikařil, že jsem dokonce sjel z dálnice a zabloudil. Nakonec se ukázalo, že předchozí majitel kamufloval přerušený kroužek airbagu Felicia 6U0959653 zapojením kontrolek, když klekly čidla abs na předku, tak se to provalilo.

8.4.10, 22:45
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Ty si děláš prču, ale já si vzpomínám, jak mě cestou na dovolenou do Černé Hory začala z ničeho nic svítit na feldě kontrolka abs a airbagu, že jsem z toho při průjezdu Brnem tak zapanikařil, že jsem dokonce sjel z dálnice a zabloudil.
]

veškeré problémy nastaly jen tvým jednáním,

že se rožne kontrolka abs a erbegu,se může jednat i o sporadickou závadu která se po vymazání již nikdy neobjeví, tvoji jízdu to nijak neovlivnilo ani neohrozilo,

musíš se jen trochu víc vzdělávat jak abs a pytle fachčí, at se kvůli panice nesprovodíš ze světa miloš :wink:

9.4.10, 05:36

Příspěvek 
to je všecko moc hezky. Ale jak to okno sundat a nasadit??? Neni to jak na 130 ce kde je v těsněni rozpírací klín který se vytáhne a okno se vyprovázkuje. Je to vodotěsně zalepeny a klin tam taky neni. v knizce jak na to, filcka. ani nedoporucuji to vysklívat. tak jak na něj? :sick: bééééééé. Budu plakat. :(

9.4.10, 13:48
Mistr mechanik

Příspěvek 
kikineek píše:
to je všecko moc hezky. Ale jak to okno sundat a nasadit??? Neni to jak na 130 ce kde je v těsněni rozpírací klín který se vytáhne a okno se vyprovázkuje. Je to vodotěsně zalepeny a klin tam taky neni. v knizce jak na to, filcka. ani nedoporucuji to vysklívat. tak jak na něj? :sick: bééééééé. Budu plakat. :(

co furt bečíš zapni mozek máš tam něco? nebo jen dutinu, kup si rezistin ML, půl litru acetonového ředidla a stříkačku aspon dvacku , resistin nalej so stříkačky tu špičku zaval pod gumu a tlač mezi gumu a kastli, objed celé sklo a natlač tam ten resistin, pak poutírej a je dotečeno miloš :oops:

9.4.10, 15:42

Příspěvek 
mastim na rezistin. potrebuju sundat okno. mam tam puchyrky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9.4.10, 20:05
Ignorant pravidel

Příspěvek 
nozem odrizni tesneni okna, okno vyloupni, potom kup nove a nahod to s novym tesnenim pomoci elektickeho kabelu, nejlepe za pomoci nejakeho kamarada co ti na okno bude zvenku tlacit a okno vyrovnavat

9.4.10, 20:18

Příspěvek 
dik lucas. to jsem chtel vedet. 8)

10.4.10, 07:18
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další