Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
Mě se tam po menší úpravě toho plechu vešel. jakej máš závěs? já jsem měl dva tipy jeden byl přidělanej v nosníkách pod příčkou motoru, takže jsem měl držáky na vejfuk přímo na něm a druhej závěs co jsem měl tak byl ten s tím silentblokem přidělanej uprostřed tej příčky motoru a tam už to bylo ještě lepší se tam krásně příčák vešel
|
10.3.07, 21:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No ja mam ten se silentblokem na pricku doprostred Proc by tedy rikali ze to nejde ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.3.07, 21:19 |
|
|
Kristensen
|
Všechno jde když se chce a dokonce ten výfuk je pořád vejš než vana motoru a převodovka takže ho snad neurazíš
|
14.3.07, 17:26 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kristensen píše: Všechno jde když se chce a dokonce ten výfuk je pořád vejš než vana motoru a převodovka takže ho snad neurazíš
V lete poresim no, z nerezu ...
|
14.3.07, 18:22 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Kristensen píše: Všechno jde když se chce a dokonce ten výfuk je pořád vejš než vana motoru a převodovka takže ho snad neurazíš já ho urazil a byl stejně vysoko jako ten origo
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.3.07, 20:21 |
|
|
Kristensen
|
Sadra17 píše: Kristensen píše: Všechno jde když se chce a dokonce ten výfuk je pořád vejš než vana motoru a převodovka takže ho snad neurazíš já ho urazil a byl stejně vysoko jako ten origo
No jo ale to už pak svědčí o něčem jiným
|
14.3.07, 20:46 |
|
|
Jarda S.
|
Kristensen píše: Sadra17 píše: Kristensen píše: Všechno jde když se chce a dokonce ten výfuk je pořád vejš než vana motoru a převodovka takže ho snad neurazíš já ho urazil a byl stejně vysoko jako ten origo No jo ale to už pak svědčí o něčem jiným
o pořádnej díře
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.3.07, 20:50 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Sadra17 píše: Kristensen píše: Sadra17 píše: Kristensen píše: Všechno jde když se chce a dokonce ten výfuk je pořád vejš než vana motoru a převodovka takže ho snad neurazíš já ho urazil a byl stejně vysoko jako ten origo No jo ale to už pak svědčí o něčem jiným o pořádnej díře
Spis o ridicskym neumeni
|
14.3.07, 21:00 |
|
|
Jarda S.
|
Matthes píše: Sadra17 píše: Kristensen píše: Sadra17 píše: Kristensen píše: Všechno jde když se chce a dokonce ten výfuk je pořád vejš než vana motoru a převodovka takže ho snad neurazíš já ho urazil a byl stejně vysoko jako ten origo No jo ale to už pak svědčí o něčem jiným o pořádnej díře Spis o ridicskym neumeni
byla tam 30cm hluboká díra spíš propadlej pás a na louce to neni vidět na dálku sem byl rád že sem aspoň drobet dobrzdil
|
14.3.07, 21:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|