Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 21:19

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
 Spinacia skrinka Octavia II 2004 1,9TDi 
Autor Zpráva

Příspěvek Spinacia skrinka Octavia II 2004 1,9TDi
Cafte!

Potreboval by som poradit!
dnes ráno som chcel nastartovať do práce a ked som vopchal kluč do skrinky nedalo sa otočiť :(

Skúšal som že pootáčam s volantom aby sa zasekol a tak to skúsiť otčiť a ani volant sa nechcel seknúť.

Díííííííky

13.4.10, 13:36
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Spinacia skrinka Octavia II 2004 1,9TDi
chrisz84 píše:
Cafte!

dnes ráno som chcel nastartovať do práce a ked som vopchal kluč do skrinky nedalo sa otočiť :(

Skúšal som že pootáčam s volantom aby sa zasekol a tak to skúsiť otčiť a ani volant sa nechcel seknúť.

Díííííííky

musíš novů skrinku kůpit aby si mohol volantom krůtit,

pokud si někde blízko okresu hodonín mohu ti pomoct s materiálem jinak to bude asi ranec miloš

13.4.10, 14:29

Příspěvek Re: Spinacia skrinka Octavia II 2004 1,9TDi
slovacek.milos píše:
chrisz84 píše:
Cafte!

Díííííííky

musíš novů skrinku kůpit aby si mohol volantom krůtit,

pokud si někde blízko okresu hodonín mohu ti pomoct s materiálem jinak to bude asi ranec miloš

Volant sa točí len startovacím klučikom neviem otočiť.
:-(

vobec sa nedá otočit ako keby niečo bolo zaseknuté! :-(

13.4.10, 14:35
Mistr mechanik

Příspěvek 
já to dělal zrovna na ivecu spínačka skoro 6OOO kč v náhradě, překonal jsem její zabezpečení a dal jsem spínačku ze škoda lOOO MB za 28O korun a zdar,

bohužel namířil jsi na dvojkovou koktu musíš zaplatit nic nevymyslíš miloš

13.4.10, 18:29

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
já to dělal zrovna na ivecu spínačka skoro 6OOO kč v náhradě, překonal jsem její zabezpečení a dal jsem spínačku ze škoda lOOO MB za 28O korun a zdar,

bohužel namířil jsi na dvojkovou koktu musíš zaplatit nic nevymyslíš miloš

takze som hovoril s chlapikom so servisu skoda a uz som objednal novu. stoji to 40€ co je super! ale je tu druhy hacik bude to trvat 6 tyzdnov kym tu skrinku dorobia na moje kluciky. 6 tyzdnov bez auta hm..... tj. zle :-(

diky za rady Milos :-)

PS. este jedna otázka

ja som octávku kupil ako pouzitu a ked som po prvy krát menil olej som zmontoval spodny ochranny plast a na pravej strane (pri pravom kolese) bolo zašpinené od oleja. umyl som ho celkom aby bol čisty. Tento rok som menil opat olej a ten plast bol zase spinavy od oleja. nevies náhodou skade ten olej moze byt???

Diky mockrát!!!!!!!!!!!§

13.4.10, 18:53
Mistr mechanik

Příspěvek 
skadě teče olej se dovíš zde http://www.vestirna.com/www2/_koule/index.php že na tom plastu nebývá suchoje běžné, musíš prostě :shock: bádat který agregát je mastný a najít zdtroj úniku

klidně se na to vyprdni co tydekly beru do ruky bývá tam mastno

jinak velmi divná cena? spínací skřínka na dvojkovou koktu neupravení orginál stojí 2950 korun, dodací lhůta 24 hodin upravená tři dny, k tomu hodně práce, pak připojení na on line ,

4O euro a měsíc a půl ten člověk co ti to řekl je zralý tak na PAL Velké Léváre, tam ho seštelují a uvedou do reálu

:wink: miloš

Naposledy upravil slovacek.milos dne 14.4.10, 06:50, celkově upraveno 1

14.4.10, 06:48

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
skadě teče olej se dovíš zde http://www.vestirna.com/www2/_koule/index.php že na tom plastu nebývá suchoje běžné, musíš prostě :shock: bádat který agregát je mastný a najít zdtroj úniku

klidně se na to vyprdni co tydekly beru do ruky bývá tam mastno

jinak velmi divná cena? spínací skřínka na dvojkovou koktu neupravení orginál stojí 2950 korun, dodací lhůta 24 hodin upravená tři dny, k tomu hodně práce, pak připojení na on line ,

4O euro a měsíc a půl ten člověk co ti to řekl je zralý tak na PAL Velké Léváre, tam ho seštelují a uvedou do reálu

:wink: miloš

Ok díky :-)

Bol som dnes v skodovke a ukázali mi čo objednávajú. nebude to celá skrinka len niaká predná časť.

a bude to tu uz na piatok ked dám ešte + 20 eur čiže komplet 60 eur.

len nemám kod na imobilizér povedali mi ze auto budem musiet zobrat ku ním lebo sa to koduje niako online.

toto som este nepočul.

Díky Miloš :-)

14.4.10, 13:33
Mistr mechanik

Příspěvek 
pak napiš kolik jsi platil a budeš mít podle toho dva klíče, jeden od dveří druhý na startování, jinak by si nemusel na online, miloš

15.4.10, 12:16

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
pak napiš kolik jsi platil a budeš mít podle toho dva klíče, jeden od dveří druhý na startování, jinak by si nemusel na online, miloš

ok zajtra idem pre diely tak uvidíme :-)

dam potom vediet ked to mám hotové!!!!!!

:-))

15.4.10, 14:33

Příspěvek 
chrisz84 píše:
slovacek.milos píše:

ok zajtra idem pre diely tak uvidíme :-)

dam potom vediet ked to mám hotové!!!!!!

:-))

Caves,

mam to uz hotové vsetko ok!!! nova skrinka stála 50 € a v nedelu sme to aj vymenili!!

len ma dalsí problém nezamyká sa mi volant :-(

30.4.10, 09:35
Mistr mechanik

Příspěvek 
čím to je nevím ale řádně bych to prověřil a zámek rozebral aby ti to náhodou nezamklo až podedeš kilo mimo město nebo budeš krůtit kolem mateřské školy miloš

30.4.10, 17:22

Příspěvek 
Cavko

a mám to zase!!! :-( v piatok som bol tankovať. natankoval som do auta chcem odísť z benzínky a neviem zase otočiť startovacím klučíkom.

tak isto sa zaseklo ako minule!! potalčil som ha nabok zavolal som kamoša rozobrali sme komplet volant a začal som klopkat po skrinke.
asi tak 20 min som skúšal otáčať klučikom a klopkať do toho a kluč sa otočil. poskladal som to a naštartoval a domov.

dnes ráno som dal auto do servisu a objednal komplet novú celú skrinku 140 € :-(

no uvidíme ale dúfam že to teraz bude ok.

3.5.10, 10:38
Mistr mechanik

Příspěvek 
tou už asi k něčemu bude já mám cenu zámek a spínací skřínka origo za 39OO kč miloš

3.5.10, 17:22

Příspěvek 
Ahoooj,

Vsetko okej mam to hotové aj sa zamyká volant !!!! :-)

platil som 126 €

uvidíme :-)

díky za rady!!!!!!!

5.5.10, 14:08
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 14 ]