|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Škoda Favorit 136 nefunguje mi zadný stierač
Autor |
Zpráva |
varok
|
Tak pak už jedině měřit, jestli je dobrá kostra a jestli tam jde šťáva. Buď zkoušečkou, nebo nějakým měřákem. Jeden kabel od motorku musí být kostra, ten je ale většinou ukostřen hned pod šroubek stěrače. Potom jeden trvale pod proudem, ale myslím že až po zapnutí klíčku, tedy kontakt 15 a jeden pod proudem po zapnutí páčky. Barvy jsou u každého fáčka asi jinak. Já mám r.v. 94, kostru mám černou, trvalý plus červený a po zapnutí páčky modrý. Jiní prý zase mají kostru modrou, červený trvalý proud a černý po zapnutí páčky.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
17.4.10, 18:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
glider
|
jj ja mam modru kostru, cerveny pri zapnutom kluci a cierny packa
_________________ Skoda Favorit 135LS r.v.92 "komfort"
|
17.4.10, 23:50 |
|
|
varok
|
Nejdříve bych zkusil motorek jestli funguje. Buď vytáhnout úplně z auta, nebo nějaký zdroj proudu. Modrý ukostřit, nebo dát na mínus zdroje. Červený bych připojil na plus trvale a přiložil bych černý k plusu. Pokud pojede, je zrada asi v těch kontaktech, nebo v kabeláži. Jestli ne, je motorek KO. Možná ale jen uhlíky. Já měl kdysy fávo r.v. 91, taky ještě s těmi kontakty, ale hned jsem dával husí krk. Je to spolehlivější než nějaké posrané kontakty.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
18.4.10, 14:19 |
|
|
|