|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Ty benzinový hadice se běžně používají na propojení nádobky a nikdy mě to nezčernalo takže těma to asi nebude.
|
| 15.3.07, 21:13 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Kristensen píše: Ty benzinový hadice se běžně používají na propojení nádobky a nikdy mě to nezčernalo takže těma to asi nebude.
Semperitky (bo jaxe to menuje) vopravdu barvej, staci vyckat minutu ani ne a z gumy se zacnou uvolnovat naky dreky ... 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 15.3.07, 21:15 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
Matthes píše: Kristensen píše: Ty benzinový hadice se běžně používají na propojení nádobky a nikdy mě to nezčernalo takže těma to asi nebude. Semperitky (bo jaxe to menuje) vopravdu barvej, staci vyckat minutu ani ne a z gumy se zacnou uvolnovat naky dreky ... 
hm... a pritom pneu robia dobre 
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 15.3.07, 21:23 |
|
 |
|
pro-race
Registrován: 20.1.07, 14:53 Příspěvky: 88 Bydliště: Hradec Králové
|
ty brdo,davej bacha!!! Hadice na benzín jsou z jinyho matrose a brzdovka je naleptava!!!!!!!!!!!!!
Vypadaji sice skoro stejne, ale jsou uplne odlisne.Mel jsem 3 mesice nahrazenou hadici k HVB u S120.Dal jsem tam palivovou v domeni, ze to bude ok.Po tech trech mesicich se normalne rozleptala a chca..a vic, nez ta puvodni zpuchrela.
PALIVOVY HADICE NEPOUZIVAT NA BRZDY!!!!! JEDNOZNACNE NEEEEEEEEE!!!!!!!!!
_________________ "Fanánek"
BMW 750il r.v.97, plná nálož
Ford Mondeo 2.2TDci DURAtorq r.v.04
|
| 17.3.07, 16:06 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
pro-race píše: ty brdo,davej bacha!!! Hadice na benzín jsou z jinyho matrose a brzdovka je naleptava!!!!!!!!!!!!! Vypadaji sice skoro stejne, ale jsou uplne odlisne.Mel jsem 3 mesice nahrazenou hadici k HVB u S120.Dal jsem tam palivovou v domeni, ze to bude ok.Po tech trech mesicich se normalne rozleptala a chca..a vic, nez ta puvodni zpuchrela.
PALIVOVY HADICE NEPOUZIVAT NA BRZDY!!!!! JEDNOZNACNE NEEEEEEEEE!!!!!!!!!
Záleží jaký koupíš.
|
| 18.3.07, 09:13 |
|
 |
|