Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 11:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 1.6 SR 
Autor Zpráva

Příspěvek 1.6 SR
nazdar chlapi,

koncernovej motor určo všeci znáte, nejedná se o oktávu, ale o leona. O víkendu jsem opět čistil klapku, máti cosi vykládala, že to houpe a po natočení to někdy vyletí na 2000ot/min a zhasne. Udělal jsem základní nastavení a otáčky houpaly rychle v malém rozmezí a pravidelně, říkám sakra zas ta váha., tak jsem ju odpojil, sundal celej box, zapojil váhu udělal základní nastavení bez hadice, Po natočení to mělo tendenci zdechnout, což je jasné bez váhy. Přidělal jsem hadicu a OK, volnoběh se ustálil a nelítal. Ale pak sem šlápl na plyn a otáčky zůstaly viset tak na 1100, pojezdil jsem a někdy po vyřazení byl volnoběh v normě pak zase vyletěl na těch 1100 a tam se rád drží. Udělat základní nastavení na leonu je sranda, posledně to bylo taky tak, udělal jsem i log a podle dokumentu, co sem nafasoval na dieselpower dávala váha dobrý hodnoty. Nyní VAG píše - volnoběh-spodní hodnota nebo tak nějak jeto chyba myslím 533 - regulace běhu naprázdno - víc nic VIS nemá.

Dále píše ŘJ motoru - defekt :lol: asi třeba přizpůsobit ,ale proč nevím :shock:
někdy se ještě vyskytuje 537 což je lambda překročení horní hranice. Auto se mě zdá že více žere, nejde do otáček, ten volnoběh by taky mohl být tou lambdou. Emise v lednu OK. Je otázkou, kerá lambáda odchází. Musím ještě poslat bratra na sloupák ať zkontroluje svody, já mám zato že to ucházá na nich a všecko je k hovnu.
Sory za takovej odstavec.

diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2

19.4.10, 09:13
Pspvek Reklama

Příspěvek 
tak svody OK? vejfuck fouká ve spoji za katem. Lambda je OK, stříkl jsem do sání benzín, napětí na lambádě vyletělo nad 1V, pak se opět ustálilo mezi 0,1-1V pravidelně napětí skáče. Sehnal jsem druhou klapku, stará už se ani ŘJ nehlásí. ŘJ defekt pořád nechápu, tohel auto nemám CAN-BUS :roll: třeba to někdy někomu pomože.

diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2

23.4.10, 15:24
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ]