Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 12:50

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Lcode a jak na to ? - vyřešeno 
Autor Zpráva

Příspěvek Lcode a jak na to ? - vyřešeno
Chlapi potřeboval bych nakopnout jak v tomhle dělat krok za krokem umí někdo a poradí ?

Naposledy upravil petr petr dne 4.5.10, 12:33, celkově upraveno 1

30.4.10, 20:29
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Lcode a jak na to ?
petr petr píše:
Chlapi potřeboval bych nakopnout jak v tomhle dělat krok za krokem umí někdo a poradí ?

to nevím kdo by tě tak kopl,

mě by jen zajímalo proš se o to zajímáš, k čemu ti to je díky ,

mně stačí zatím jen obyčejné kodování

jinak zkus zde http://www.motordiag.cz/info/priklady miloš

30.4.10, 20:48

Příspěvek 
klasické kódování už nestačí na novějších je dlouhé a jaksi s těch příkladů nejsem moc chytrý.

Příklad dopojím třeba parkovací asistent a nejspíš musím nakodovat gateway aby o něm věděla a teď jak na to ?
Samozřejmě existuje coding calculátor ale na ten sem slyšel že to celé akorát domrví sice na pochopení jednoduchý,ale nedoporučuje se. A prý je lepší Lcode jenže tam mi není jasné skoro nic .
Kódování tam hodit umím, ale kde co jak změnit už jsem nenašel sice jsou k tomu nějaké popisy( labely), ale nevím který vybrat no mám v tom gulášek asi tak no.

30.4.10, 20:57
Mistr mechanik

Příspěvek 
ten můj slavný pikap karavan, tam se mi dodělává interier, mám jej u borce kam jezdím na KTS bosch v plné verzi s aktualizacema, kodování to v té diagnostice je v pohodě, ihned ti to nabízí veškeré kody které můžeš přepsat,

jak to stím dlouhým kodováním, se zeptám, mám spíše opačnou problematiku, spousta mladých lidí si nakoupí nové auta v plné palbě, ale jak dojde k nějaké závadě tak je zájem spíše o režim OFF :sick:

pak vezu k jednomu borcovi přes elektriku automat řj asi KO ten řeší jen podobnou problematiku

sem tam vypadá jako by stál v řadě na akutní příjem v PL Opava a odpaluje jednu od druhé tak uvidím jakou bude mít náladu případně se zeptám borec to je umí

:D miloš

1.5.10, 09:33

Příspěvek 
Prostě a jednoduše když do lcode vložím kodování a dám číst popisný soubor tak se mi otevře několik popisků ale nevím který si vybrat abych věděl který byte a bit co znamená. :cry:

1.5.10, 13:08
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]