Felda,vzduchový filter.podtlakové hadičky.
Autor |
Zpráva |
skoda
|
Ktovie či neni prdnuté tesnenie pod sáním.Pred týždňom mi odišla baterka Varta dva a pol ročná,borec zo servisu meral dobíjanie-vraj normál ale baterku mu vyhodnotilo ako zlú,pýtal som sa ho na volnobežné otáčky,nepravidelný chod,počuť to aj vo výfuku-bublanie,vraj motor ide normálne,no nemyslím si,mal som škodu 105 a aspom toto som nemusel riešiť,iní vravia,to je normálne,treba jazdiť.???
_________________ Felícia 1,3
|
9.4.10, 19:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
skoda píše: Ktovie či neni prdnuté tesnenie pod sáním.Pred týždňom mi odišla baterka Varta dva a pol ročná,borec zo servisu meral dobíjanie-vraj normál ale baterku mu vyhodnotilo ako zlú,pýtal som sa ho na volnobežné otáčky,nepravidelný chod,počuť to aj vo výfuku-bublanie,vraj motor ide normálne,no nemyslím si,mal som škodu 105 a aspom toto som nemusel riešiť,iní vravia,to je normálne,treba jazdiť.???
jazdiť môžeš, ak sa to bude zhoršovať tak to rieš, ale to tesnenie pod klapku nieje také drahé, niekedy tam stačí dať silikón...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
9.4.10, 19:19 |
|
|
skoda
|
Keďže som názoru že veci treba uviesť na správnu mieru-riešiť a nenechať tak,neako bolo neako bude,prosím o vysvetlenie,činnosti zapojenia tých hadičiek,jedná sa mi hlavne oto,že tie dva nátrubky v zadu pod škrtiacou klapkou,odkial a prečo chcú pripojenie,nikto ani na servise mi s tým neporadili,skúšal som to zapojiť podľa vyššie uvedeného popisu,ale sa mi to nepozdávalo,otáčky sa nezlepšili.Ak to chcem vyriešiť,musím poznať princím a prečo je to tak.Ďakujem.
_________________ Felícia 1,3
|
5.5.10, 14:19 |
|
|
michalkatka
|
už som to myslím písal:
na vstrekovači tie dva nátrubky na podtlak : ten hrubší je pre odvetranie výparov s nádrže cez aktívne uhlie, a ten druhý je podtlak pre ovládanie klapky/teploty pre nasávanie vzduchu...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
6.5.10, 10:57 |
|
|
|