hans - Škoda Octavia Combi 1,9 TDI 66 kW Elegance
Autor |
Zpráva |
ferrari
|
Ondras83 píše: je hezká... Presne
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
9.5.10, 17:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
hans
von GLEXR
|
Díky, nevypadá snad opravdu nejhůř, i když stále mi vrtá hlavou vhodnost koupě zrovna tohoto konkrétního kusu...
21lucas: Jj, trocha provokace neuškodí Nakonec ani ta neměla valný význam, protože jsem tam byl asi dvě hodiny po zavíračce...
Ondras83: Ten držák zkusím někde sehnat, snad by se to mělo nechat i objednat ve škodovce. Otázkou je, kolik si za to účtujou... Na držáku mi nezáleží, stejně ho nebudu používat, ale ta díra tam je naprd.
Kola se mi líbí tyto http://sauto.cz/detail-inzeratu/nahradn ... ia/7036305 už jsem na ně koukal dávno, jenže ta cena je docela značně brutální. Mám teď prioritní jiné investice. Bohužel...
Řadička - taky jsem už o ní uvažoval ale opět ty peníze.... Co jsem našel na ob-autodíly. cz je tohle http://www.obautodily.cz/s_oct_kozena_r ... fta-504114 Ta se mi líbí moc, ale za litr. To je fakt mazec! Třeba časem...
Jo a nevíte někdo, jestli se dá pomocí vagu zjistit kód originálního rádia Škoda Symphony?
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
10.5.10, 13:49 |
|
|
Ondras83
|
o tom kodu nevim...
no hele, na těch 15tkách to ježdění ještě nikoho nezabilo, ale těma kolama se vzhled změní
ty kola, co se ti líběj jsem chtěl tátoj na oktu, možná teď budu mit jednu nabídku, jeden kluk kupuje 18tky a tak se třeba ozve s těmahle 16tkama...třeba na ně uženu fotra, uvidíme...dyštak se ozvu
ta řadička je přesně ta, co jsem myslel...nový věci nekupuj, najdi si nějakýho vrakáče nebo někoho, kdo má ty auta doma a tam to od něj vem...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
10.5.10, 19:43 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
řadičky- http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=38324
držák napojů tu nikde u tunelu nevidím
Uploaded with ImageShack.us
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
11.5.10, 06:58 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Minulý víkend prodáno, už mě to auto začalo štvát natolik, že jsem to s ním dál nevydržel.... Ale už je doma náhrada.
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
28.9.10, 20:32 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ty to teda střídáš
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.9.10, 20:33 |
|
|
Ondras83
|
tyvole
za kolik jsi prodal a co tě na tom tak sralo?...jaká náhrada?
|
28.9.10, 20:40 |
|
|
novomi
|
Náhradu jsem už viděl . Vypadá podobně .
Proč ?
_________________ Škoda 120 L r.v. 1988 - 167 000 KM Opel Vectra Sedan 1.6 16V r.v. 1996 - 268 000 KM BMW E46 320D 110 kw touring r.v. 2002 - 266 000 KM
|
29.9.10, 08:02 |
|
|
hans
von GLEXR
|
No že bych z toho byl nadšenej, to teda vůbec, měl jsem v plánu si tohle auto pár let nechat (tj. aspon dva roky ).
Jenže za ten půlrok, co jsem s tím jezdil, a najel něco kolem 16 000 km, se to pořád jenom sralo. Nebyla delší doba než dva týdny, aby to nemuselo na zdviž. Pořád jsem si říkal, že čepy, silentbloky a takový věci jsou normální vlivem opotřebení výměnné díly, což jistě jsou, ale k tomu se přidalo zjištění, že tyčky řízení jsou ohnutý, že je každej tlumič jinej, zadní disk naraženej.... Potom začal praskat kit na střeše a to už mi tekly nervy. Ona ta "lehká bouračka" na předek asi byla spíše totálkou. A co dělat s autem, kde nestojí za nic kastle?
Takže ačkoli mi to bylo trochu líto, šla z domu. Mám jinou Octu, s prokazatelnou minulostí a kilometry, sice na první pohled víc opotřebenou, jenže nový lak asi nebude to, co určuje kvalitu auta... No uvidíme časem, co z toho vyleze...
novomi: Jaks mohl tu novou vidět?
Škoda 742 Forever Team
|
29.9.10, 14:14 |
|
|
novomi
|
Ve tvém albu . Měl sis to zamknout.
_________________ Škoda 120 L r.v. 1988 - 167 000 KM Opel Vectra Sedan 1.6 16V r.v. 1996 - 268 000 KM BMW E46 320D 110 kw touring r.v. 2002 - 266 000 KM
|
29.9.10, 14:20 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Ajo. No tam moc výstavní fotky nejsou... Dostane taky svoji garáž, aspoň virtuální, když musí stát na ulici.
Škoda 742 Forever Team
|
29.9.10, 14:25 |
|
|
Ondras83
|
hans: jo, tak to je dobře, že ses toho zbavil, to totiž není felda nebo fáčko, kde tyhle opravy stojej pár stovek a na konci tě to vyjde v tisících...u okty to na konci vyjde v desetitisících...
já, díky tomu, že fotr tam všechno udělal a víceméně s tim nejezdil to mám zatim v cajku, idkyž to má pomalu 190 tisíc a tlumiče jsou asi ještě původní, taky tam něco vrže vepředu když jedu v zatáčce přes hrboly, není tam samolepka s vinkem, zadní blatník je stříkanej, no taky si myslim, že to bylo dost bouraný, ale ťuk ťuk ťuk žádný velký problémy zatim nejsou, tak se z toho budu snažit udělat pořádný auto a myslim si, že už se toho jen tak nezbavim a někdy to bude moje druhý auto...ikdyž už mu je 8 let, ale nemá to švihadla, má klimu, nesmrtelnej motor, dobrý sedačky, metalízu, velkej kufr, je to docela i bezpečný...no prostě by to mohlo vydržet víc, než sociální felda, ikdyž jí mám taky rád
|
29.9.10, 16:51 |
|
|
Ondras83
|
edit:...koukám, ta RS řadička je dobrá, co? ...
edit2: akorát jsi mi moh z tý první vyndat loketku, shánim a nikde nic sakra
|
29.9.10, 16:53 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Koukam jak se ty fotky svévolně rozšířily. Jj, řadička RS je příjemná, aspoň neni ohlazená jako ty klasický gumový hlavice... No založim tomu stroji novou garáž...
Jinak ještě k tý starý, jenom za těch pár měsíců mě stála na opravách dost peněz, práce by na ní bylo ještě dost, navíc s hodně nejistým výsledek vzhledem ke stavu kastle. Takže přestože novej lak je krásná věc a vypadala na první pohled supr, jsem docela rád, že je pryč... Octavie je podle mě na svoji dobu hodně povedený a kvalitní auto, provoz tohohle by mě ale časem mohl neprávem tohohle dojmu zbavit, což by bylo vůči celý modelový řadě nefér....
Škoda 742 Forever Team
|
29.9.10, 17:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|