|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Prokluzuje hřídelka tachometru
Autor |
Zpráva |
MK_vs
|
Prokluzuje hřídelka tachometru
Dobrý den,
neustále mi prokluzuje hřídelka tachometru u Š130L. Tachometr jsem měl demontován, plastová ozubení jsou v pořádku, šroubovákem ze zadní části ručičku rozkmitám.
Hřídelka při jízdě s demontovaným tachometrem se otáčí bez zadrhávání.
Po nasazení přesto tachometr nejede. Usuzuji na protáčení hřídelky. čím lze prosím hřídelku vytěsnit, aby neprokluzovala?
Děkuji za opdpověď.
MK
|
12.5.10, 04:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Petr105
|
Zkontroloval bych, v jakém stavu je ten čtyřhran na náhonu (ten co se zasouvá do budíku). Pokud není ožvejkaný, radši bych vyměnil budík, těžko se bude nečím vycpávat ta díra... Dnes už je těch budíků všade kopa
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
12.5.10, 06:02 |
|
|
MK_vs
|
Originalni nahon je 3x3mm, mírně vroubkovaný. Můj současný 3mm dle prvotního dohadu nemá. Pokud by došlo k výměně, kude prosím vede náhon rychloměru. Tedy jak s výměnou nestrávit celý den.
Co mě může potkat.
Děkuji.
|
12.5.10, 08:26 |
|
|
john simple
|
já měnil náhon na 120tce nedávno, zadkem jsem najel na mostky, abych se dostal pod auto,
pak sundat plech pod nádrží a dostaneš se k uchycení bowdenu do převodovky.
sundáš ten kroužek, ted nevím jestli byl na 10 klíč nebo 13tku apovytáhneš ho z převodovky.
na konec bowdenu si uvaž dátek nebo provázek. pakse musis dostat pod koberce vzadu za ridicem.
tam vstupuje bowden do tunelu a pak pod auto. v tom miste ho vytahuj do kabiny. ten dratek pak odvaz
a bowden vytahuj ze zavazadloveho prostoru. u tachace odpoj a vytahni i s pruchodkama
s přepážky mezi kabinou a kufrem. novy bowden montuj opacnym zpusobem.
za sedadlem ridice privaz dratek a opatrne vytahni pres tunel pod auto.
pozor na radiusy, at to nemas moc pozohybane, klepala by rucicka
jinak bowden vede pred kufr kolem posilovace zpet do kabiny a pak po podlete, kolem tunelu dozadu a pak skrz
Naposledy upravil john simple dne 12.5.10, 19:43, celkově upraveno 1
|
12.5.10, 19:36 |
|
|
ferrari
|
Ak je problém iba v prešmykovaní, odporúčam, ako radí Lord...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
12.5.10, 19:41 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|