Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 21:32

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 AAA auto 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Vít píše:
Není mi jasné, proč si to lidé při koupi neprohlédnou a věří slovu prodejce, ale budiž, je to hajzlovina. Ovšem výkup ze strany AAA můžu jen pochválit a doporučit. Přijedou, prohlídnou auto, sepíšou lejstra, dají prachy, odvezou papíry a klíče, pak si odvezou auto a je to. Jednají rychle a slušně.

no tak to zní jak pohádka, naprosto jiná zkušenost, jak s prodejem tak s koupí :sick:

29.3.08, 10:02
Pspvek Reklama

Příspěvek 
No můj favoritek co sem dostal po dědovi je taky z áček.....koupený v roce 2004 za pěkných 68000 :shock: :shock: :shock: :roll: za tuhle cenu bych se představoval fa´tana naleštěnýho,s najetými tak 20t km :lol: sice ten můj má najeto necelých 125t km ale mouchy se najdou....v áčkách byl tenhle faťan vystavený jako jeden z těch lepších,ze vnějšku opravdu radost pohledět,taky že jo poslední majitel udělal GO a novej lak taky udělal svoje...ale pak přišli páni z áček....pochybuju že by majitel při GO přehlédl děravý výfuk ale budiš...ten dobrej se asi hochům z áček líbil....asi se jim taky líbil centrál který tam měl být a nebyl...no taky uznám...ale co kluci pořádně posrali se tákalo LPG...LPGčko co bylo v autě namontované vyndali a dali tam nějaký z bouranýho favorita....divné že se tím prodavač nijak netajil a odůvodnil to že to původní nemělo dostatečný výkon...no i přes to se auto koupilo,po měsíci následovala technická kde auto neprošlo...důvod ? LPG systém složený prý tak z 5 systémů....řešení ? auto do opravy a komplet nový LPG systém za 12000. Samozřejmě v áčkách se o tom nechtěli bavit a ještě před zakoupením toho novýho LPG kdy děda požádal o vrácení auta na které měl podle smluvní koupi nárok se pánové bránili a ani zanic nechtěli favoša zpět....sou to hajzli když to napíšu tak slušně....všude píšou jaký mají super auta a tak ale opak je pravdou....do áček už nikdy...

A do áček už nikdy i z toho důvodu,že jsem tam byl s kámošem vybírat felcku,vybral si kombíka v super stavu za 90000 ale prej neboranýho...při pohledu do motorovýho prostoru bylo jasné že se věci maj krapet jinak protože čelo a všechna plechařina byla lakována pouze z venku...takže byla bouraná na předek a na opravě se šetřilo....po další prohlídce sme se zeptali proč má stříbrná felcka páté dveře z vnitřní strany červené...odpověďi sme se nedočkali tak sme hledali dál a i v zadu byla stejná situace že podle mnoha dílů, a třeba podle stavu podlahy v kufru šlo vidět,že byla bouraná i na zadek...ale protože se v tom kámoš vyznal a veděl comá hledat a tak tak sme nakonec odjeli v jeho staré dobré 120ce ....a jak sem už psal...DO ÁČEK UŽ NIKDY !!!!!!

7.4.08, 18:39

Příspěvek 
Jo presne AAAcka sou ty nejvetsi svine!! Ted nedavno sem nekde v novinach cetl ze se jim rekordne zvedl prodej aut. Za rok prodaji udajne pres 80000 aut, coz je si myslim dost. Lidi to vedi ze to sou hajzlici a stale sou nepoucitelni kdyz tam porad chodi a ty auta od nich kupuji :evil:

7.4.08, 19:32

Příspěvek aaa auto
Dobrý den, a nevíte prosím jak je to v auto bazarech aaa auto s novějšími vozy, například bych měl zájem o některou z těchto škoda superb ale když jsou tady takové negativní ohlasy tak opravdu nevím no. :-(

14.5.10, 10:21

Příspěvek 
Ačka nejsou tak hrozné. To, že na nich je dost špatných zkušeností je taky tím, že prodávají prostě obrovské množství a čím více prodají tím více stížnosti bude. Moje zkušenost je zatím u nich celkem kladná otec kupoval v posledním roce u nich 2 auta a obě v pořádku.
Špatné auto se dá koupit v každém bazaru a myslím si, že pokud někdo nadává, že koupil šmejd káru a je to chyba autobazarů tak je to u mě bez pardónu debil. U 3xA má možnost si auto projet jak dlouho chce, může si nechat dovést jakékoliv auto od nich. Není problém sním při jízdě zajet na prohlídku na stk nebo jak si člověk zlíbí. Taky ho nikdo nenutí auto koupit, může si vybrat jinde. Autobazar by se podle mě měl hodnotit podle služeb a ty má aaa celkem solidní.
Ty jejich kecy, že prověřují každé auto 50x je blbost, ale nabízí dost věcí které jiné autobazary nenabízejí.

Koupit dobré auto je trochu umění, člověk musí být trpělivý, nevěřit všem kecům a pečlivě vybírat. Pokud tohle nedělá, zajde to autobazaru a koupí první auto které má naleštěné kola a pěkný červený lak a pak si stěžuje, že to šmejd a svádí to na autobazar tak to je prostě mamlas.

14.5.10, 10:58
Pan Kapitán

Příspěvek 
Dovolim si nesouhlasit.

V AAA maji totiz ve zvyku auta "opravovat" pred prodejem, coz je vzhledem ke kvalite jejich prace vyznamne minus, nez plus.

Koupit si u nich auto, ktery bylo dobry, kdyz ho dovezli, to nebude asi problem, ale to clovek tezko zjisti. Rozhodne bych se bal kdyz je v prodejnich papirech napsano "doplneno.... opraveno.... serizeno....." - to neznamena ze se o auto pekne postarali, to znamena ze skurvili co mohli, aby to dobre prodali.

Cvokárium: Youtube Instagram

14.5.10, 12:01
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
To zase bude záležet na pobočce. Ségřiná corsa (1.0 12V) byla před prodejem na stk. Neprošla kvůli nějakého kloubu, ten opravili a vyměnili. Auto jezdí už dva roky bez problémů (krom váhy vzduchu, ale to je nešvar oplů).
Jinak stejně to co si napsal se naprosto shoduje s mým názorem. Jestli koupíš dobré auto spíše záleží na člověku který ho vybírá než na autobazaru. A v aaa je výhoda ta, že si můžeš to auto opravdu prověřit. Existují autobazary kde nesmíš ani během zkušební jízdy řídit (zdroj. svět motorů)

14.5.10, 13:32

Příspěvek 
já mám na AAA svůj názor, ale souhlasim s Dallenem, že když si tam člověk koupí černý (cokoli) s křídlem vzadu a 16tkama (nebo větší) liťákama a už nekouká na nic jinýho a potom jen nadává, co to je za *cenzurováno*, že prodávaj takovýhle krumply, tak to není blbost (nebo spíš vychcanost) bazaru, ale blbost kupujícího...

kdybych kupoval auto, rozhodně nekoupim hned první a když v AAAčkách, tak bych se asi rozmejšlel, ale některý auta tam sou pěkný...každopádně když auto z AAA, tak určitě 3x pozornější a 3x delší prohlídka, zkouška atd než u jinejch bazarů...ale to je i u autoESA, Prachárny, Trotina a dalších velkejch bazarů...to sou prodejci, který chtěj prachy, ne pohodlí zákazníků :wink:

když bych kupoval auto, rozhodně by do AAA byla moje poslední cesta

edit: ale třeba můj soused je případ, že šel koupit auto, byl někde, tam mu nutili punto se 120ti koňma, to se mu líbilo, ale kouřilo, tak to nevzal, pak šel do Aček (ještě ten den cestou z tamtoho bazaru) tam viděl fiata s křídlem a liťákama a prostě ho koupil...je to blbec a hroznej žvanil, ale na tom fiatu se mu nic nevysralo...pak si koupil oktávku...taky v Ačkách, měla asi 80 tisíc prej po dědkoj (v interiéru je fakt pěkná, z venku taky docela vypadá) ale po zevrubnější prohlídce jsem zjistil, že kapota je stříkaná, zadní blatník asi měněnej a stříkanej, zadní nárazník měněnej (chyběj šrouby pod lištou na držáku)...no dál už sem to radši nezkoumal...je to 1,8mička a taky žádnej větší problém neměl, takže abych nehanil, ty auta tam asi nebudou zas tak špatný, ale ty jejich keci už mě dost odrážej od koupě zrovna v Ačkách...lžou

14.5.10, 13:51
Profil ICQ

Příspěvek 
Na co bych si dal bacha je auto hity. Kámoš tam dělá a to jsou takové mrchy, že tomu by ani člověk nevěřil.

14.5.10, 14:10

Příspěvek 
dneska si člověk nevybere...je to 2 roky zpátky (měl sem čerstvě řidičák) tak starosta si vybíral auto, vyřadil favorita a chtěl oktu 1,6...vybral, někde z karlovejch varů, tak po domluvě sme vzali naší oktu, jel sem já, táta a starosta....vyrazili sme, když sme přijeli na místo, okta stála na parkovišti podle plánů, byl u toho takovej klučina, tak 25-26 let...po zjištění, že okta nemá klimu a liťáky, jak bylo v inzerátu na netu sme chtěli slevu...pak z něj vypadlo, že to už níž nepude, že už mu to šef z bazaru nedá a že předtim takhle prodával jinou oktu, tdi a ta měla tu zmiňovanou výbavu....přitom v inzerátu se vydával za osobní prodej, ne nějaký kšefty s bazarem... :lol: :lol: tak sme zbalili saky paky a jeli domů, stavili se v krušovicích na jídlo, fotřik se starostou se tam zmazali na žal no a bylo to :lol:

14.5.10, 14:20
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
Za poslední měsíc jsem měl s AAA 3 telefonáty, s každym dalším telefonátem se debilita toho na druhym konci stuňovala, s lidma vycházim dobře, ale když mi někdo chce prodat konkrétní auto a ani neví jestli je to benzín nebo nafta, to je na mě moc.

Jinak mám v plánu se do AAA podívat na nějáký ST220 a sject si s tim.

14.5.10, 14:37
Hluchoň

Příspěvek Re: aaa auto
kdyby si tady nahodou nekdo precetl citovany dotaz, mohl by na nej odpovadet, misto toho omilate stokrat dokola to same, co se resilo uz pred lety, podivejte se na datum, az tohle je aktualni, no ale co uz :)
davidnovy píše:
Dobrý den, a nevíte prosím jak je to v auto bazarech aaa auto s novějšími vozy, například bych měl zájem o některou z těchto škoda superb ale když jsou tady takové negativní ohlasy tak opravdu nevím no. :-(
zavolej tam a uvidis... ja mel za uplynuly rok neco spolecneho s nakupem celkem trech aut, radu inzeratu na webu ma i aaa tak jsem i tam zavolal, pripadne bracha, no je to s nimi pokazde to stejne, to auto na ktere se ptate, uz nemame, ale mame milion jinych kam je chcete privezt ukazat a bla bla bla... opakovane porad to stejne, no takze to skoncilo tak, ze jsem zacal inzeraty aaa zcela ignorovat, a to vcetne tech, ktere jsou na jejich webu, nebot ta auta proste nikdy nemaji, no pri navsteve bazaru fyzicky tam maji stejna auta jako vsude jinde, proste kupu sracek a mezi nima obcas neco slusnyho, plati o autech starych 8 let i par mesicu

14.5.10, 15:14
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak to obě "naše" auta byla vybrány na netu a stáhnuté z prahy do ostravy. Bezproblému a gratis..

14.5.10, 16:56

Příspěvek 
Ja mám iba jednu sklúsenosť s AAA a to je kámoškina Corsa 1,0...na tacháči 73 000 km, v skutočnosti tak 173 000 km...spojka v háji, výfuk v háji, pr. náprava nič-moc, váha vzduchu v háji...chcela raz použiť rezervu a ajhľa - bublina, ako svet :evil:

Čiže nie príliš pozitívne...a hej, ešte raz - kámoš kupoval Kalosa, sľúbili, že pošlú servisnú knižku (skutek ale utek) a tiež mu dali k autu ojazdené letné pneu - akurátže to boli z Fábie, ktoré Kalos nemá v TP...

Takže treba dať sakra pozor! Ale závisí to možno aj od pobočky a od konkrétnych ľudí a prípadu...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

15.5.10, 16:49
Ignorant pravidel

Příspěvek a hlavně
heslo za 20 min odjíždíte.blbost.nechají vás schválně čekat a těšit se na nový bourák,pak jim naskáčete na různé příplatky jako pojištění závad ,sjednají vám ochotně předražené ručení a ty super výhodné leasingy vše je obrovskej průser.ale jde zlomit!!!.bral jsem od nich picka do firmy byl to střep ale potřebovali jsme něco na chvilku.ráno jsem řek že ho beru a rekl jsem svoji cenu víc nedám .pak jsem odešel.mraky telefonů ale trval jsem na svém.mezi tím spousty psycho fíglů a keců. nakonec souhlasily s mojí cenou a následovalo opět čekací kolečko.pak jsem jim řek že to nechci že jim to trvá dlouho.nic jsem nepodepsal i když chteli již při prvním projevení zájmu.Při odchodu jsem jim řekl že jesltli chtějí kšeft tak at si to připraví a dojedou ke mě do firmy a odešel.světe div se přijeli sami a byl to fofr.10 min a bylo vyřízeno.vše podle mě protože bych jim hned odstoupil od smlouvy.byl to neuvěřitelnej krám ale učel splnil a i když výrazně slevili tak na tom měli dost.AAA je banda vychcanej lumpů ale když není zákazník vůl nenechá se nachytat.

Všeliké kvaltování toliko pro hovado dobré jest. - J.A.Komenský

15.5.10, 20:57
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další