Škoda Octavia1 nebo Fabia1 a jaký motor?
Autor |
Zpráva |
venda
|
Je to sice tvůj problém, ale co tě vede k tomu, že se chceš zbavit Mondea a jít do Octy?
|
16.5.10, 18:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Octavia 27
|
Venda: Raději bych Octávii, nevím, jak to vysvětlit. Mondeo jsem koupil jenom kvůli tomu super stavu, abych odjezdil školu s tím, že ho pak prodám a připlatím si na Octavii. S tím jsem to Mondeo koupil.
Dallen: Octavia po faceliftu se mi také líbí více než před faceliftem, hlavně ta světla
|
16.5.10, 18:55 |
|
|
Ondras83
|
no tak vidíš...chodíš do práce, nebo studuješ?...jestli chodíš do práce, tak našetříš, jestli studuješ, kupuj teď...
osobně bych bral jen facelift...přeci jen, když už do toho sypeš prachy, tak ať to vypadá
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
16.5.10, 18:57 |
|
|
Ondras83
|
|
16.5.10, 19:01 |
|
|
venda
|
Smysl by to mělo jen v případě, že octa by byla podstatně mladší. Koupě deset let staré octy je sázka do loterie. Mondeo toho nabídne po všech stránkách víc. Ale je to opravdu jen na tvém rozhodnutí. Jinak ještě zkus popřemýšlet, jestli opravdu potřebuješ takhle velké auto. A třeba se poohlédnout po něčem menším a mladším.
|
16.5.10, 19:13 |
|
|
Octavia 27
|
Ta 1.: 2 majitelé, bez servisky, to se mi moc nelíbí
Ta 2.: nebýt to kombi, tak vypadá suprově
Studuji dálkově, čili pracovat mohu, příští týden mi asi dopadne práce, tak uvidím. Jinak bych samozřejmě přišetřil. Po faceliftu vypadá o dost lépe, ta světla dělají zkrátka hodně.
|
16.5.10, 19:17 |
|
|
Ondras83
|
no tak ta stará jde taky přestrojit na facelift, ale jde i o interiér...ten je podstatně hezčí v nový než v tý starý...
a proč nebrat kombi?...jen kvuli vzhledu?...
fakt našetři aspoň 110-120 tisíc jak na to tak koukám...za 90 jsou ty po faceliftu, 4x švihadla, bez klimy...to si radši nech mondeo nebo si rovnou můžeš koupit feldu
|
16.5.10, 19:19 |
|
|
Octavia 27
|
...co je to 4x švihadla? ...jako 4x bouchlý??? nebo přetočený?
Proto říkám, když do 90 000,- tak raději před faceliftem, když za 120 000,- tak po face.
|
16.5.10, 19:23 |
|
|
Ondras83
|
ruční stahování okýnek
okta v základu je fakt jen větší felda
|
16.5.10, 19:35 |
|
|
venda
|
Touha je silnější než rozum. Počkej, šetři a přemýšlej.
|
16.5.10, 20:02 |
|
|
gokralik
|
Ondras83 píše: okta v základu je fakt jen větší felda
Větší z venčí. To místo vzadu je tam děs. I po FL to je katastrofa. Pamatuju na pár jízd ze školy v pěti lidech. Pohodlnější by bylo i to Fáčko nebo Felda.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
16.5.10, 20:52 |
|
|
Octavia 27
|
Máte pravdu, když už tak už. Budu šetřit. Ale může se tát, že uvidím pěknou před faceliftem a půjdu do ní, to říkám rovnou. Děkuji všem za dosavadní rady, opravdu díky .
PS: může i stát, že nakonec zůstanu u Mondea, každopádně tento topic není zbytečný, určitě nejsem jediný, kdo přemýšlí nad ojetou Octávií.
|
16.5.10, 20:55 |
|
|
Ondras83
|
...ikdyž je vzadu místa míň, stejně se mě líbí a asi si jí někdy koupim...když budou prachy
|
16.5.10, 20:59 |
|
|
Dallen
|
Hlavní je, že už víš co chceš. Teďka už to chce jen čas a vybrat dobré auto! Jinak co se týče té velikosti, v práci oktávka 97 kombík, 5 chlapů a plný kufr. Cesta 200km. Musím říct, že jsem sice nadával na málo místa, ale přežít se to prostě dá a když se poskládají lidi za sebe rozumně tak se dá dokonce i hnout
|
16.5.10, 20:59 |
|
|
Ondras83
|
ale ten kufr chlapi, ten kufr!!!
|
16.5.10, 21:35 |
|
|