|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Brumla
|
 Cuká mi volant
Ahoj,
mám Felicii, 1.3, r.v. 1998, najeto 325tis km.
Včera při nájezdu na dálnici mi něco zarachtalo v autě a od tý doby mi začal cukat volant doleva. Zastavila sem hned na prvním sjezdu, pneu a vše viditelné je ok... sedla sem do auta, popojela jetě asi půl kilometru, ale dál sem se neodvážila, protože se to s každým metrem zhoršovalo.
Četla sem tu samozřejmě podobný případy, radili ste, že je chyba v homokinetickym kloubu. Zajímalo by mě, jestli tohle vychází i z mého trochu pozměněného popisu a zda-li sem schopná to opravit sama nebo jestli musim do servisu.
Díky
|
| 19.5.10, 20:24 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Brumla
|
Ještě sem zapomněla - to cukání se projevuje jen při zařazené rychlosti - když vyřadím, tak nic.... a taky, že když sem zatáčela na křižovatce (doleva) tak sem měla problém to vůbec udržet...
|
| 19.5.10, 20:27 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Vnější nebo vnitřní kloub poloosy (což je jak píšeš sama homokinetický kloub), mě to udělal ten vnitřní, zadřel se prstenec na jehlách ale taky to může být vnější a ta většinou praskne klec, jestli nejsi alespoň zámečnice nebo nástrojařka tak pokud možno ihned do servisu!!!
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 19.5.10, 20:35 |
|
 |
|
Brumla
|
ok, díky za info....
- jetě malej dotaz - kolik si tak mám připravit za opravu? samozřejmě s 12let starou feldou pojedu jen k nějakýmu živnostníkovi...
|
| 20.5.10, 09:55 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
pokud bude slušnej tak za kvalitní kloub cca 600-700 + max 200 za práci, jinak ale taky můžeš zaplatit 1000,- za kloub a i 600 za práci a nebo taky 300,- za kloub made in China. Kdyby jsi měla napsáno odkud jsi tak by ti třeba někdo poradil někoho v okolí
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 20.5.10, 19:28 |
|
 |
|
Brumla
|
promiň zakládala sem si účet rychle, abych měla co nejdřív info... takže to jetě doplním.
Teď zrovna mám auto v Hostivicích - je tu nějakej mechanik - docela solidní co mi měnil výfuk, nejni drahej, jenže teď má v garáži 2 zbouraný auta, takže mi na to koukne nejdřív za 10dní nejdřív  . Moc daleko nemám odvahu s tim jet. Cena do 1500,- by byla ok, doufala sem, že se vlezu do 3000,-
|
| 20.5.10, 23:22 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|