Autor |
Zpráva |
Kybergreg
|
Defend lock, Construkt apod.
Pokud někdo máte v autě defend lock nebo něco podobného a myslíte si, že to tím máte dobře zabezpečeno, tak se snad radši ani nedívejte na tohle:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 23&pl=true
|
11.5.06, 12:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
David
|
tak to je hustý to by mně nikdy nenapadlo nato že to stojí 5000 Kč a více je to pěknej shit.
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
|
11.5.06, 14:38 |
|
|
1maty1
|
huste (nak sem tomu typkovy nerozumel (zeby rustina) to tam tim klackem klepal klicek od jinyho defentlocku nebo mel nejakej svuj specialni)
mi tohle mame v aute jen kvuli tomu ze sme dostali nejakou selvu na havarijni pojisteni
|
16.5.06, 08:09 |
|
|
pajavlk
|
Defend lock a podobná zařízení
O nějakym takovým systému uvažuju do svého auta. Koukám, že si to raději ještě pořádně rozmyslím. Jako spotřebitel ovlivněný reklamou bych vyhodill prachy za zbytečnou věc. Kolik různých firem nás takhle každý den okrádá při běžných nákupech si ani neuvědomíme. V mnoha případech je to asi opravdu o kupování značky a ne funkčnosti. Platí to pro všechny typy zboží. Nicméně zpět k zabezpečení aut. Díky za odkaz, budu rád, když se zapojíte do diskuse o zabezpečení vozidel, rád bych věděl co nejvíc. Čau pajavlk
_________________ Škoda Felicia 136 B, LPG
r.v. 1995
|
21.5.10, 05:54 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
at si date jakekoliv mechanicke bebo elektricke zabezpeceni zlodej to auto ukradne jenom mu to bude dele trvat a to klepani kladivkem nebo necim podobnym do klice se naziva bumping (klic je potreba mit vyfrezovany vsechny zuby na 9) staci dojit k zamecnikovy on Vam ho vyrobi a muzete vesele skouset jak dlouho to bude trvat vam
podobnym systemem se vam zamecnik dostava do zabouchnuteho auta nebo bytu a jeste mu za to platite
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
21.5.10, 06:16 |
|
|
chemer
Moderátor
|
V tom videu ještě zapoměli dodat, že to natočila konkurenční firma.
|
21.5.10, 08:22 |
|
|
Ondras83
|
to máte dobrý...klempíř dělal nějakou felicii, bouračku, druhej den mu tam táta přivez feldu od nás na vyvářku...druhej den telefon, ať se přijedem na něco podivat...vzal klíče ke stříbrný (bouraný), šel k zelený(od nás), centrálem odemknul auto, sednul dovnitř a nastartoval, zajel do vrat, postavil to na hever...vyndal klíč, sednul do stříbrný, přeparkoval...uplně v pohodě žadnej bumping, prostě 2 rozdílný auta, jedno od Velichovek, druhý od Jičína a u klempíře na dvoře se s oběma autama manipulovalo s klíčema z jedný felicie
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
21.5.10, 10:03 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
jedna z mich mela v perdeli zamky? nebo soudruzi ve skodovce udelali chybu?
uz to bylo asi 3x v televizi ze odemkli 2 ruzne auta stejnym klicem
a ani ty verze planzet nejsou nekonecne obcas je musi pouzit znovu
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
21.5.10, 10:06 |
|
|
pajavlk
|
Je fakt, že žádný zabezpečení není stoprocentní. Pořídil jsem Octávku, sice jedničkovou, ale docela pěknou. Přemýšlím, jak můžu eliminovat odcizení. Asi si moc nepomůžu ničím. Je to holt riziko
r.v. 1995
|
21.5.10, 10:34 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
pajavlk píše: Přemýšlím, jak můžu eliminovat odcizení.
zamek na volant, na radici paku, alarm s otresovym cidlem, zabezpecena garaz s mrizema v oknech, 3 zamky na poradnych ocelovych dverich, domovni alarm
a pak mi rekni kdo ti ji ukradne
|
21.5.10, 10:40 |
|
|
gokralik
|
Bumping mě docela zajímá. Ještě jsem přesně nepochopil, jaké síly donutí ty jehličky spadnout do roviny, ale co se dá dělat...
Mimochodem já mám v autě construct (už nefunguje). A mám jej na ten trojcípý klíč. Ten by bumpingem nešel ne?
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
21.5.10, 11:12 |
|
|
john simple
|
nejlip stejně zabezpečuje auto Mr.Bean.
Vezme si sebou volant a na dveře dá řetěz a visací zámek
|
21.5.10, 11:33 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
ako som uz spominal nielen ja, zaklad je mat auto ktore zloedji nechcu
to bol aj dovod preco sme fabiu a polo zavrhli pri kupe auta. to mizne ako teple rozky
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
21.5.10, 12:17 |
|
|
pajavlk
|
Garáž nemám, ale ty mříže bych mohl dát do oken v autě. Jen nevím, co by řikali na technické
r.v. 1995
|
21.5.10, 13:06 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ostnatých drotov a gulometou treba na takých miloš
|
22.5.10, 12:22 |