|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Felicie 1.3 GLXI r.v. 96 startér točí, ale nenastartuje
Autor |
Zpráva |
nemesis1
|
Felicie 1.3 GLXI r.v. 96 startér točí, ale nenastartuje
Ahoj dneska se mi stala taková divná věc... Ráno točim nic po chvilce to zabublalo jako když to chytne a hnedka to chcíplo. Po delším točením a šlapáním na plyn mi felda chytla ujel jsem tak pět kilometrů všechno se zdálo v pořádku a zničeho nic místo toho když šlapu na plyn aby to přidávalo naopak to zpomalovalo a znova už sem to nenatočil. Nevíte co by to mohlo být??? Čerpadlo? Svíčky? vypadá to jak kdyby nešel přívod benzínu ale nevim jak to zjistit:(
|
21.5.10, 14:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
zkus startovat a jak to nechytne, vyndej svíčky a když budou mokrý, nepálí to, když budou suchý nejde tam benzín...
filtr paliva tam je jak dlouho? ...vyměnit filtr a pak změřit tlak čerpadla
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
21.5.10, 14:59 |
|
|
nemesis1
|
Fíha to je rychlost děkuju akorád jak sem to točil cestou do práce tak sem úplně vyždímal baterku... Teď jí mám na nabíječce tak hnedka jak to půjde tak to zkusím. Mockrát děkuju za rychlou radu a odpověď... jinak ten filtr mno :X asi dlouho shit
|
21.5.10, 15:02 |
|
|
Ondras83
|
bude to filtrem
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
21.5.10, 18:48 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já to měl zrovna dneska GLXkombi barva vínově červená metla s litákama r.v.96
zabublala chcípla a konec, dal jsem lanový starter a OK jela, za chvíli to samé start škytla mrtvo,
projel jsem ji celou dal nové svíčky, všechny konektory prostříkal, helák všechno pořád stějné, prskla a konec,
, teplota motoru mínus dvacet při startu teplota motoru lítala od mínus 4O pak plus dvacet prostě nesmysl,
zahýbal jsem drátkama u konedkotru čidlateloty na sání a byl jsem doma prasklý drátek,
napojil jsem druhý konektor a OK st rt na šup miloš
|
21.5.10, 19:56 |
|
|
nemesis1
|
Tak chlapci mám pro vás nevyřešenou záhadu. Nic sem s tim autem nedělal. Jen sem tam fláknul nabitou baterku nastartoval a na první škytnutí to hnedka chytlo... Tak to mi kurnik někdo vysvětlele. Myslel jsem že by mi odcházel altík, tak jsem změřil baterii na prázdno 13V pak jsem nastartoval rozsvítil dálky znova jsme to změřil a měla 13.68V takže dobíjení mi přijde v pořádku vůbec tedy nechápu co to mohlo být... Projedu to a uvidíme jestli se to stane znova nebo ne
|
22.5.10, 15:57 |
|
|
darklord
|
a v riti baterku neuvazujes? to tiez nieje nesmrtelna suciastka...
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
22.5.10, 15:59 |
|
|
nemesis1
|
baterka je 3 měsíce nová tak jsem o tom ani nepřemýšlel
|
22.5.10, 16:01 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nemesis1 píše: baterka je 3 měsíce nová tak jsem o tom ani nepřemýšlel
jedna běžná záhada, nateče voda dopátých dveří je tam spínač světla vkufru vybije aterku a pokud má malé napětí motor točí ale nevskočí vypoj konektor od zámku v zadních dveří miloš
|
23.5.10, 21:16 |
|
|
nemesis1
|
slovacek.milos píše: jedna běžná záhada, nateče voda dopátých dveří je tam spínač světla vkufru vybije aterku a pokud má malé napětí motor točí ale nevskočí vypoj konektor od zámku v zadních dveří miloš
Nesmysl
čti co píšu... ráno sem nemohl natočit třeba 10x sem to točil a po 11ctý to naskočilo... ujel sem pár kilásků a když sem šlapal na plyn tak to ubíralo nešel tam přívod benzínu (nejspíš).... Pak sem znova mohl točit 10x ale nechytlo to
|
29.5.10, 22:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|