Autor |
Zpráva |
Mirek Svoboda
|
Zadní světla na favo
Čínský za 298Kč vypadaj velmi podobně, ale na bližší pohled je to velkej rozdíl. Lepení je mizerný, vypadá to jako poslintaný od glumu (pro mě zažitý název pro teplem rozpustný lepidlo) a hlavně originál AUTOPAL za 509Kč mají vršek zalepený a na boku díru, aby mohla voda ven, kdežto čínský mají díru v lepení nahoře a bok zalepený, aby mohla voda dovnitř a nikudy ven.
|
21.5.07, 11:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
mr.nana
|
Gufera ventilů
Chci se s váma podělit o mojí zkušenost ohledně gufer ventilů na Rapida. Koupil sem je v Auto Kelly asi za 12 Kč kus. Už od pohledu nic moc, byly takový béžový, ty gumy prapodivnýho tvaru, ale co, řikal jsem si že si to sedne. Další věc přišla, když sem je chtěl nasadit na vodítka. Nešly ani za boha i když jsem je namazal jako blázen, nakonec jsem je musel doslova nalisovat ve svěráku. Vypadalo to dobře, až do doby kdy sem nastartoval a z vejfuku černej kouř jak blázen a z víka ventilů taky. Tak šla hlava zase dolů a to co jsem viděl jsem fakt nečekal. Asi tak na 7 guferech zůstali jenom ty plíšky a pružinky z gumama visely jenom na vlásku. Tak jsem koupil jinde takový zelený a to bylo neco jinýho. Ty plechy očividně silnější a nasadit je stačilo rukou a šly krásně zlehka ale stáhnout ani za boha. Když jsem dělal rozvody, tak otvory v kolech se samozřejmě musely přestružit, protože je tám nebylo možný dostat. Měnil jsem zdvihátko a to přišlo samosebou mnohem větší, prodavač se se mnou hádal že tám musim mít abnormální. Tak jsem tám chodil každý den až reklamaci uznal. Závěr je takovej, že se mi ještě skoro nepodařilo něco koupit, aby to sedělo.
|
30.5.10, 12:53 |
|
|
mr.nana
|
Jo a ještě jsem kupoval vanu a ta se musela ořezat flexou, protože taky byla tak o dva cenťáky větší
|
30.5.10, 12:55 |
|
|
Ondras83
|
blbje kupuješ
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
30.5.10, 13:47 |
|
|
mr.nana
|
to je sice možný, ale na první pohled to většinou nepoznáš a navíc neni v mich silách objíždět všechny autodíly po celym městě, kort když pak kupuješ součástku za 50 korun tak se to prostě nevyplatí
|
30.5.10, 14:18 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
máš jít rovnou do škodovky rozdíly v ceně mnohdy nepatrný a máš jistotu že koupíš kvalitní díl
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.5.10, 19:13 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: máš jistotu že koupíš kvalitní díl
...třeba ložisko AQ
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
30.5.10, 19:58 |
|
|
Jarda S.
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.5.10, 20:17 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
nekde jsem cetl, ze soudruzi v lidove demokraticke zacali vyrabet sady na GO, tj vlozky, pisty,krouzky. cena za vlozku 200Kc, nemate zkusenost?
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
31.5.10, 10:15 |
|
|
Jarda S.
|
ne ale viděl sem to na skoda-dily.cz sem se divil že se to dá tak levně vyrobit
|
31.5.10, 15:26 |
|
|
hany26
Ignorant pravidel
|
vložky
vložky china: dotaz na kvalitu a životnost vložek s písty
Dobrý den,
popravdě se tento výrobek často neprodává, jelikož se jedná o sadu na starší vůz. Co se týká celkově čínských výrobků, není s nimi problém, záruka je stejná jako na originální díl a stejnou bych viděl i poruchovost.
Pěkný den. S pozdravem Tomáš Polívka Tomáš Polívka, Škoda-díly.cz on-line obchod s náhradními díly pro vozidla Škoda telefon: +420 775 748 749 e-mail: objednavky@skoda-dily.cz http://www.skoda-dily.cz info@skoda-dily.cz
_________________ Postarší motorista 2 kategorie.
Všeliké kvaltování toliko pro hovado dobré jest. - J.A.Komenský
|
31.5.10, 19:47 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
měl jsem jednou vizi jak lidé světa byli rozdělení na dvě poloviny
na blbce a zloděje
v části zlodějů se ozval jeden starý pán a hlásí
já jsem žil celý život poctivě,
prosím nezlobte se a zařadte se do poloviny blbců miloš
|
31.5.10, 20:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: vložky
hany26 píše: vložky china: dotaz na kvalitu a životnost vložek s písty Dobrý den, popravdě se tento výrobek často neprodává, jelikož se jedná o sadu na starší vůz. Co se týká celkově čínských výrobků, není s nimi problém, záruka je stejná jako na originální díl a stejnou bych viděl i poruchovost. Pěkný den. S pozdravem Tomáš Polívka Tomáš Polívka, Škoda-díly.cz on-line obchod s náhradními díly pro vozidla Škoda telefon: +420 775 748 749 e-mail: objednavky@skoda-dily.cz http://www.skoda-dily.cz info@skoda-dily.cz
já to už několikrá psal
ojebat jeden druhého patří mezi nejstarší řemesla tohoto světa,
je pravidlo kdo toto řemeslo lépe ovládá je ve výhodě miloš
|
31.5.10, 20:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|