|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
el okna
nemáte někdo zkušenosti s el okny, asi nejlíp ty univerzály?...
jestli se to řešilo v elektrice, tak mi sem prosim pošlete odkazy...
uvažuju nad tim, ale zase jen tak vyhodit 2jku se mi nechce
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
31.5.10, 20:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já to koumal taky dokonce mam i stahovačky na corollu funglovky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
31.5.10, 20:40 |
|
|
Šemik
|
Univerzál na 4 okna jsem měl ke konci na béžový kastli, fungovalo to, byla to docela frajeřinka Konstrukčně neskutečná sračka, když mi to přivezla PPL, měl jsem sto chutí to rovnou zahodit do popelnice a ne to namontovat. Posloužilo to, už si to v životě nekoupím.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
31.5.10, 21:05 |
|
|
darklord
|
nemala felda/favo elektriku v niektorej vybave? nebude lepsie zajst na vrakac a dat tam to co tam patri? hentie univerzalky su srackoidne, ma to odber ako krava, huci to a nejazdi. kym to okno zavre tak je to porod...
inak za mna, ja mam stahovacky z nejakej styarsej alfy, do rapidackych dveri pasovali viacmenej plug/n/play, jedine co bolo treba navarit dva sorbky na kazdu stranu a vrtnut diery na uchytenie, bohuzial az tak uplne to nepasovalo na povodne. ale efekt paradny, okna behaju 3x rychlejsie ako kamosovi na univerzaloch a ma to polovicny odber elektriky. teraz uz len rozmyslam ako vymyslet stahovanie na jeden tuk, a dojazd s centralom. nemala felda nieco taketo zeby sla pouzit jednotka? pripadne ako to vymyslet
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
31.5.10, 22:03 |
|
|
Jarda S.
|
darklord píše: nemala felda/favo elektriku v niektorej vybave? nebude lepsie zajst na vrakac a dat tam to co tam patri? hentie univerzalky su srackoidne, ma to odber ako krava, huci to a nejazdi. kym to okno zavre tak je to porod...
2 za jednu stahovačku by nikdo nedal a většinou bejvaji polámaný
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
31.5.10, 22:14 |
|
|
darklord
|
pokial sa tam davala nejaka original tak by som si radsej priplatil, ako tam dat univerzal od vietnamcov ktory sa aj tak za rok rozsype
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
31.5.10, 22:31 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já ty univerzály mám v regálu, je motorek s lankama, pak měníš mezikruží a upravíš na jakoukoliv hřídel na kliku, získal jsem je z iveca miloš
|
1.6.10, 06:34 |
|
|
varok
|
Feldy některé myslím měli elektrické okna, už jsem je párkrát viděl, ale nevím jaká to byla výbava. Fáčka myslím neměli žádné origo elektrické okna, i když tady už pár típků psalo, že má. Myslím na Silver Line.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
1.6.10, 16:54 |
|
|
jacobsz1
|
el. okna měli některý GLXI a GLXI L&K
_________________ Škoda felicia 1.9D kombi,rv 1996
|
1.6.10, 18:44 |
|
|
Jarda S.
|
Mystery a Trumf a Color line by měli mít taky
|
1.6.10, 19:07 |
|
|
gokralik
|
varok píše: Feldy některé myslím měli elektrické okna, už jsem je párkrát viděl, ale nevím jaká to byla výbava. Fáčka myslím neměli žádné origo elektrické okna, i když tady už pár típků psalo, že má. Myslím na Silver Line.
Byla to tuším výbava na přání (stejně jako klimatizace) a mimo ČR to až zas taková vzácnost nebyla. Byla polovina 90. let a lidi už byli na švihadla leniví. Ale jestli je to origo, nebo úprava dovozců či nějakých českých firem to netuším.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
1.6.10, 19:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|