dá se poslat kolo z mělníka do strážnice po dráze mi dnes borec tvrdil že kola už dráha neposílá to je divné díky miloš
1.6.10, 18:59
Reklama
Reklama
jansjans
Já ho chtěl poslat v prosinci, tak jsem se ptal na nádraží a slečna mi řekla, že bych buď musel jet s ním, nebo by to muselo být hodně malé kolo (asi pro děti, nebo co).
Asi je lepší ho poslat PPL nebo podobnou službou než ČD.
1.6.10, 19:02
darklord
milos: da, ale musis k nemu este pribalit dozor ono kedysi sa to dalo, ale teraz uz to nikto necce robit koli zodpovednosti
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
1.6.10, 19:12
21lucas
Ignorant pravidel
poslat PPLkem
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
1.6.10, 19:14
slovacek.milos
Mistr mechanik
ty bláho můj stařeček za císaře pána tu dráhu kopal krumpáčem, ta uměla přepravit věcí dnes jak vidím umí jen drancovat státní rozpočet miloš
1.6.10, 19:20
paži
tyjo to už zrušili i tu poslední dobrou věc co měli v nabídce? jsem toho využíval docela často a s kolem jsem nikdy jet nemusel :?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků