|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
Seat Toledo TDi 81kW
Soustavně přepadem od vstřiků jde napěněná nafta zpět do filtru a tím pádem to je soustavně zavzdušněný a nelze natočit bez odfouknutí na vstřikách, novej filtr + ten ventilek na zpátečce co je přímo na filtru a nový přepadový hadičky, ta nafta ve zpátečce je opravdu našlehaná jak kdyby se tam ten vzduch cpal tlakem z válců je to možný? A co stím? Vstřiky nebo ty žárový kroužky pod vstřikama? (pokud tam jsou)
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
1.6.10, 18:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nemáš ten ventilek obráceně ? spolužákovi to dělalo taky ale tomu to jezdilo několik let než si toho všímnul
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.6.10, 19:05 |
|
|
Kristensen
|
nelze má zářez na jedné straně a je na něm šipka
|
1.6.10, 19:19 |
|
|
p.s.
|
s těsněním pod vstřikama sem kdysi válčil na bráchovo dieslový Vectře ale to pouze padala nafta a blbě to startovalo to pěnění nafty bych spíš viděl na netěsný vstřiky
|
1.6.10, 22:37 |
|
|
Jiri
|
psal jsem ti i na ICQ mel by tam byt nejakej odvzdusnovaci ventilek primo na cerpadle pod sroubem co pripojuje hadici nafty, tam si to udajne taha vzdcuh, zkus to omrknout
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
3.6.10, 23:08 |
|
|
Kristensen
|
No tak to asi vypadá že to měl totálně zavzdušněný, poslední věc co jsme provedli tak že na přepadu na čerpadle je ventilek jak psal Jiri, tak jsme ho oddělali profoukli dali zpět a projel to cca 10km v kuse a je klid od té doby to startuje, on totiž ten jouda měl cca přes hodinu otočenej naftovej filtr vzhůru nohama tak jestli se tam třeba něco nedostalo, no to je jedno hlavně že to jezdí.
|
8.6.10, 20:40 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|