Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.6.10, 19:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
kokos, ako nic v zlom, ale tieto klasicke kvazi-zverinove potahy su podla mna vrchol nevkusu
inak ked niekto najdete rozumne calunictvo aj na slovensku, idealne zapadnom, tak sem s nim
neviem ci dat potahy alebo dat opravit alebo precalunit tie kadetacke sedadla
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
2.6.10, 20:01 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Já jsem kupoval v mototechně normálně v nějaké slevě za 999 (původně přes 2t) je na nich Napsano felicia, mají zespod tenounký molitan, a zvenku jsou jako normální sedačky tedy kraje jednobarevné a uprostřed nějaké vzor. Pasují vskutu pěkně, když je dobře pochytáš. Jediné co se jim nepovedlo jsou na těch potazích "kapsičky" pro ty "jazýčky" co jsou v rozích mezi opěradlem a sedadlem vzadu.
EDIT: Jo a jsou baleny v tašce částečně igelitové, částečně z nějaké modré textilie, tvářící se skoro jako netkaná.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
2.6.10, 20:08 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Nech si ušít na míru. Viděl jsem to párkrát a vypadá to skvěle. Dělají dokonce i na rapidi a ve spoustě mototechen mají trvale nabídku, že nechají udělat. Mám vybráno na Rápu, ale nějak nejsou finance
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
2.6.10, 20:16 |
|
|
darklord
|
rapidacke by som bral - s motivom O1RS jak matrosom tak logami
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
2.6.10, 20:27 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
se tu po návštěvě kvasin mužem stavit u paní a jistě se dohodne te....
|
2.6.10, 20:36 |
|
|
darklord
|
no, ak to budem stihat, ze? ale ja som za
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
2.6.10, 20:49 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
loga by ti určitě vyrobil strejda... máš li předlohu
|
2.6.10, 20:53 |
|
|
Capricorn
|
deekay píše: kokos, ako nic v zlom, ale tieto klasicke kvazi-zverinove potahy su podla mna vrchol nevkusu
Naprostý souhlas
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
3.6.10, 06:08 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Capricorn, deekay : Jo jo, ty jsem měl v KAčku. Psali že v létě chladí a v zimě hřejou. V zimě byly na nic a v létě to bylo leda tak dobrý uhnat si vlka. Navíc to pouštělo chlupy a je to hnusný.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
3.6.10, 06:20 |
|
|
MATTESS
|
Tygříky, to snad ne
V Plzni je výroba a myslím, že jsem na ně slyšel dobrý reference
http://www.oderon.cz/index.html
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
3.6.10, 06:26 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
MATTESS: No jo, to jsou ty co mám v autě! Jsou opravdu dobré až na ty "jazyky". Ale stejně, pokud nejseš dobytek, tak bych potahy nedával. Já je mám z donucení, protože vůz sdílím s máti.
|
3.6.10, 07:33 |
|
|
MATTESS
|
Carlos: souhlasím s Tebou, pokud není dobytek, potahy nedávat. Bývalý auto mělo přes 200t km bez potahů a na sedadlech to vůbec nebylo znát
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
3.6.10, 07:59 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
No žejo? Já je ve 120 měl jen kvůli rozervaným sedačkám, ve 105 nejsou a nebudou. Ale jak řikám, být felda vyloženě můj vůz, potahy by tam nikdy nebyly. Nemám rád potahy.
|
3.6.10, 09:18 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Š+Š přesné autopotahy, s.r.o. nevim kolik stoji na Felicii nebo 105 ale me staly 3 tisice a v pripade poskozeni dokazou dodelat jednotlive dily
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
3.6.10, 12:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|